Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות
סתם נקודה מעניינת: מדד הבנקים, שריחף אי שם בסטטוספירה, נראה לאחרונה באותה שכונה של ת"א 25.
עשו חתיכת דרך הבנקים...
בעניין השוקת, זו חזרה לרשום הפסד על הנייר, כאשר האשמה היא הסטייה שעלתה מ 16.5% אתמול, ל 17.5% היום.
סבלנות, זה שם המשחק כרגע. אחרי שהזזתי אתמול שת 1200 ל 1160 (בתיזמון לא מי יודע מה, אבל בסדר), הטווח שלי הוא 1160-1410.
יחידות בודדות ב 1380, אבל זה פיצוחים לשבת.
רווח צפוי החודש צנוע ביותר: 2%-3%.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zapod
ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
אני השלמתי את הפוזיציה למטה - מרווח של 1100-1130. קבלתי עליו 60 ש"ח אחרי העמלות. מחכה עם הקולים בנתיים.
הי,
איפה התמקמת בקולים ועל כמה ניצול בטחונות אתה עומד בשלב זה אם אפשר לשאול?
תודה
אני עוד לא פתחתי קולים בכלל. חשבתי שפרמיות למעלה טיפה יעלו היום אחרי העליות היפות בארה"ב אתמול, אך זה עדיין לא מה שאני מחפש. אני נוהג לכתוב חשוף בקולים (בכמויות לא גדולות מדי) אבל מה שאפשר כרגע לקבל זה 35 ש"ח (אחרי התמקחות) על C1400 שזה בסה"כ כ-8% (למרות שכרגע נדמה ש-1400 הוא במרחק אסטרונומי) וחודש שלם עוד לפנינו. אז אני מחכה בנתיים.
יום של מאניה דיפרסיה.
אני חושב שאין מה לפחד מהצד של הקולים. אני לא רואה שיאים נשברים בפברואר. יותר מדי לחץ ומהומה מסביב.
צריך לקחת בחשבון שירידה בסטיה תגן על אופציות קול רחוקות מפני העליות.
עליות מאוד חזקות בארה"ב. גם אירופה סיימה בירוק בוהק (ות"א די התעלמה). מובארק ע"פ הדיווחים אמור לנאום הלילה (נאום פרידה?). כל זה יכול להיות מתורגם לעליות משמעותיות גם אצלנו מחר. אם כן, אולי יהיה נח יותר לפתוח את הצד העליון (אני עוד לא עשיתי זאת) אם כי סטייה אמורה לרדת גם כן. נחכה בסבלנות ....
סטיית התקן נופלת היום ל 15.3%.
הזדמנות טובה לפתוח קולים היום. אני כבר פתוח, אז אין לי הרבה מה לעשות בנושא.
בכלל, התיזמונים שלי החודש לא היו משהו. מה שיביא לאחוז רווח קטן יותר החודש. אבל שיהיה.
כמו שהיה צפוי (דמי כיס כבר נתן את המספרים) עליות גרמו לירידה בסטייה. כתוצאה מזה, הפוטים הוזלו משמעותית (החלק הזה של השוקת שלי ברווח יפה, כמובן הכל על הנייר) אך הקולים היחסית רחוקים לא עלו שמיימה בגלל אותה ירידת בסטייה. אני שמתי הוראה ל-C1420 ב-30 ש"ח ואני קרוב לסוף המאה השנייה בתור.
אני עדין כתוב ב-1230 ו-30% ב-1250.
מקווה להמשך עליות
עוד לא כתוב בקולים.
בינתיים בהפסד החודש.
חזרנו לרדת, שזה בסך הכל הגיוני לפי מצב העניינים מסביב (לא שהיגיון ובורסה הולכים ביחד ברמה היומית, אבל נניח).
אתמול הרחבתי פתיחות בקולים. הייתה לי הרגשה שזה מצב העניינים. אבילו העזתי ופתחתי קצת 1370. פשוט כדי שיהיה קונטרא לפוטים (ולא מתוך גאונות או ראיית שוק).
ובאמת הקונטרא עושה את שלו.
בסך הכל מתאים לי הירידות האלו, אפילו שמבחינת השוקת, היא "כאילו" מפסידה היום (גרושים).
כי זה מזיז את המדד יותר לכיוון האמצע מבחינת המרחקים. למטה אני נמצא ב 1160, ולמעלה מתחיל ב 1370.
השבוע הנוכחי, היה מין שבוע כזה, שמי שחיכה ולא פתח, הרוויח בדרך כלל. אבל אי אפשר לצפות את העתיד. ינואר היה בדיוק הפוך.
בקיצור, כל מה שנשאר עכשיו זה להניח לאופציות לעשות את שלהן. וממילא היום אין לי זמן לגעת בכלום, ואולי טוב שכך.
העליה בסוף היום הטיבה עימי.
גם בתוך יומי
מתחיל לסגור פערים.
עדין בהפסד.
ב-1310 אהיה כבר ברווח.
ואני מניחל שנגיע לשם.
בינתיים לא כתוב בקולים , יום ראשון מתכוון לפתוח ב1370 או 80 או 90 אם תהיינה עליות.
דמי כיס,
אתה מציג 83% נזק. חודש שעבר היה 89%?
האם זה אומר שגודל התיק שלך כל חודש חוזר לגודל קבוע? (כל חודש מנצל אותו גודל של בטחונות)
מי שנפגע 90% צריך להכפיל פי 10 כדי לחזור לגודל הקודם אלא אם כן יש לך מקורות נוספים שמזרימים (או מוציאים) כסף בכל פעם שיש הפסד (או רווח).
לא נכנס לכיס בשום אופן. רק מנסה להבין מה אתה מציג.
תודה,
סביון.