גם אני בעד אסטרטגיה חודשית
חושב שאפשר להבין הרבה יותר מניהול אסטרטגיה ומחשב לטווח של חודש מאשר לשבוע בודד..
Printable View
גם אני בעד אסטרטגיה חודשית
חושב שאפשר להבין הרבה יותר מניהול אסטרטגיה ומחשב לטווח של חודש מאשר לשבוע בודד..
חודשית בהחלט-החברים פה הטיבו להסביר את השיקולים-שבוע טוב
חודשי. מכל הסיבות שהועלו.
גם אני בעד:
חודשית
אם כי עוקב ולומד גם מהשבועיות למרות שלא מבצע בפועל כי הן אלימות מדי לטעמי.
חשוב בעיניי לא פחות, ההנחות שעליהן מתבסס השחקן בבניית האסטרטגיה
וכיצד הוא רואה את השוק, ואת זה כן הייתי שמח להמשיך לראות ברמה השבועית אם לא בתדירות אף גבוהה מכך.
מה שלא תהיה ההחלטה, מודה על הדיון והנכונות להקשיב לחברים.
[color=#BF0040]אסטרטגיה חודשית עדיפה ללא ספק ! ![/color]
תאפשר להתמקצע, לנתח לעומק, תוריד לחץ .....
אני בעד אסטרטגיה חודשית , קדימה שחקן אנחנו רוצים להתנסות בניהול אסטרטגיה חודשית.
באם הברירה הינה רק בין 4/5 אסט' שבועיות לבין אחת חודשית, זו החודשית עדיפה בעיני ללא ספק,
אולם באם החיים אינם רק שחור או לבן, הייתי מעדיף אסט' חודשית (בעדיפות ראשונה) אך עם "ניצול הזדמנויות" חכם היכול לנבוע ממספר דברים:
1. יכולתו המדהימה של שחקן לנצל את שבוע הפקיעה לאסט' תטא מהירות
2. מצבי שוק המאפשרים גם בשבועות שאינם שבוע הפקיעה, לבצע אסט' עם יחס סיכון/סיכוי יוצאי דופן
3. במקרים בהם האסט' החודשית מסתיימת במהלך השבוע הראשון לחייה, וע"מ למלא את אותו "חלל" שיישאר עד סוף החודש וש"מדגדג" לאנשים בקצות האצבעות, לשקול עוד אסט' שבועית (עדיף ששחקן ייתן אסט' מאשר כל אחד שמדגדג יתחיל לבצע אסט' כאלו או אחרות, ורק בגלל שקשה לאותם חברה' לתת "ברקס" או לקשור את האצבעות למשך ייתרת החודש)
בקיצור- חודשית + שבוע פקיעה ואולי עם השארת פתח לניצול הזדמנויות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ori88
גם אני בעד חודשית בשל כל הנימוקים שפורטו בהרחבה לעיל
תודה ינון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
שאפו גיל,
כדרכך, שילבת בצורה אלגנטית את כל העולמות!!!
גם חודשית, עם תשואה נאה בצידה (מה שיתן לנו רגיעה ושקט לצד לימוד וידע+רווח נאה בצד).
גם שבועית מזדמנת תוך ניצול הזדמנויות פז בשוק (מה שישלים לנו את האדרנלין וישמור אותנו עירניים להתפתחויות :) )
אסטרטגיה חודשית עדיפה.
לי יותר חשוב מהרווח שהאסטרטגיה תנותח ותוסבר באופן מפורט ונוכל ללמוד ממנה.
באסטרטגיות השבועיות הכל הלך מהר מדי ורצנו לאסטרטגיה הבאה בלי לנתח מספיק מה היה לנו.
מדי מה קרה.