הזזתי היום רגל תחתונה P1110 מוגן P1090.
Printable View
הזזתי היום רגל תחתונה P1110 מוגן P1090.
אני עדיין לא הזזתי את 1250, הדבר היחידי שעוצר אותי זה זמן רב עד לפקיעה.
אני רוצה לראות איך יפתח השבוע מחר.
במידה ואצטרך לבצע הזזות יהיה לי קשה לראות איך אצליח לסיים את החודש ברווח.
למטה כתוב ב 1090 (אחרי קירוב מ 1040 ביום חמישי בסוף היום).
אני עשיתי היום מעשה פזיז. הזזתי את רגל הפוט ל 1130 עם הגנה ב 1120. והכפלתי כמויות. מתחיל לפחד שזה קרוב מידי.
את רגל הCALL הרחקתי מ 1280 ל 1290 והכפלתי כמויות. גם לאחר הביצועים הנ"ל, השוקת שלי מופסדת, גם אם הפקיעה תהיה עכשיו (בגלל העמלות).
בסך הכל P1130 נראה בסדר. ועל 1290 אין לי בכלל ספק. אבל עניין הפזיזות הזה מאד לא בסדר. כי עכשיו אתה מרגיש לא בנוח. מה זאת אומרת "פזיז"? אתה עושה דברים מתוך פיצול אישיות? עושה משהו ומיד מתחרט?ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
אין לזה עתיד אם תמשיך ככה. אתה חייב לשלוט בעצמך. ואם אתה עושה משהו, תעשה אותו מתוך הכרה מלאה.
תודה על תגובתך. הרגשתי שזה היה פזיז כי ראיתי שאתה ואחרים כתובים 1090. זה גרם לי לחשוב שמיהרתי מידי. אני גם מבין שמדובר על 7% למטה בלבד, בשוק מתוח למעלה ועוד הרבה זמן לפקיעה. למרות ששחקן כתב היום שכתיבות השחקנים די משמעותיות ברמת 1160P.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אגב דמ"כ אשמח לדעתך. "לפי הספר" ברגע שאופציה כתובה התנפחה פי 2 ומעלה (ולא היו רווחים מגילגולים קודמים) צריך לגלגל אחורה. השאלה היא אם אני כתוב היום על C1290 קיבלתי עליו 65 ש"ח ונניח השוק רץ למעלה וC1290 מתנפח למחיר 140 ש"ח. האם עלי לגלגל עוד או שאני יכול "להניח" ש 1290 זה יעד "לא ריאלי" לחודש זה ולחרוג מהכלל הכתוב?
גם אני בנתיים מחכה עם רגל הקול שכתובה ב-1270. הים קרבתי פוט ל-1050, למרות שכנראה היה אפשר לקרב עוד. בתקווה לירידות מחר ...
אני אענה לך על ידי זה שאתאר את המצב שלי:ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
אני נמצא על 1270. נכון לעכשיו הוא עולה פי 3 מהמחיר שקיבלתי עליו. אני מעדיף להמתין. אני מנמק את זה בכך שקשה לי לראות את המדד ממשיך ועולה ללא תיקון. אני עושה זאת בהכרה מלאה ולא מהבטן. אני מניח שאם המדד ימשיך לנצח את הטתא, אני עשוי לשנות את דעתי.
תודה דמ"כ. נקווה שלא שיהיה לנו ירידות קלות/ דשדוש בהמשך החודש. אני לחוץ למעשה משתי הרגלים שלי.
שים לב ש rono פתח שרשור נוסף על שוקת שהסתבכה. מסתבר שהוא כתוב על 1240. הסטיות הנמוכות הוליכו את כולנו לכתוב קרוב מידי nהרצוי. אולי הלקח הוא שאם אי אפשר להשיג תקבול "נורמלי" מצמד רחוק מספיק, אז לא כדאי בכלל להתחיל עם שוקת.
אני גם כתוב בקול 1270 ומחכה לירידות
מקווה שמחר אנשים יתחילו קצת לממש רווחים כי בתקופה האחרונה לא היו מימושים רק קונים
נקווה לטוב
אחר הצהריים טובים,
אסטרטגית השוקת הזו הפכה לעבודה במשרה חלקית החודש :)
אני ממשיך לדבוק בתוכנית, ועל כן דילגתי אחורה את רגל הקול + הכפלות. כרגע כתוב 1280 עם הגנה צמודה. רצוי שזה יספיק למעו"ף כי אני בניצול מרבי של הבטחונות.
את רגל הפוט קרבתי ל - 1110.
האסטרטגיה מניבה תשואה שלילית החודש של 3.4% אחרי עמלות, מקווה שתהיה לי ההזדמנות לקרב את רגל הפוט עוד בכדי לצמצם את הנזק.
שבוע טוב, מקווה לראותכם בקורס בחמישי
ד.
ראיתי את השרשור שלו. אין לי הרבה מה להגיד לו. אם הייתי ב 1240, הייתי מזיז כבר ממזמן. למעשה לא הייתי פותח שם (ובאמת לא פתחתי). אני לא יודע מה שחקן יכול להועיל לו. הוא צריך לחתוך את ההפסד וזהו. מה אפשר לעשות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
הבעיה העיקרית בפתיחות הקרובות הללו, שכולם היום סגורים על זה שהולכים לירידות. ויום הפקיעה, כאשר המדד ירד עד ל 1159 ממש דחף בכיוון. זה מראה עד כמה הבורסה בלתי צפויה. זו גם הסיבה שאני נמצא למטה ב 1110 ולא יותר גבוה. למרות ששחקן כתב ש 1160 מסתמן כגבול עליון. אני רוצה להיות מוכן לתיקון.
עריכה: אני מרגיש שאני במשחק כדורסל ולא יודע את מי לעודד, את השוורים או את הדובים :(ציטוט:
אני קידמתי היום את רגל הפוט שהיתה כתובה ב1040 עם הגנה ב1020 לכתיבה ב1130 עם הגנה צמודה ב 1120
רגל הקול שלי נשארה באותו המקום 1250.....פחד אלוהים....השוקת הסולידית כבר חודש שני ברציפות עושה לי רעידות בלב עם חששות.......
אני עדיין מחכה לתיקון כשיבוא כדי לראות האם השוק בשל להישאר ברמות אלה ואף לעלות..מאוד הייתי רוצה שהדופים יכנסו לזירה וקצת ירגיעו את השוורים.....
המסקנה שלי משתי השקתות שעשיתי בחיי עד כה (חודש פברואר וחודש זה), שכאשר סטיות התקן נמוכות ומכריחות אותנו לכתוב קרוב לסטרייק (מרחקים של +-7/8%) בתחילת החודש בשביל 30 ש"ח זעומים, לא מצדיקות את פתיחתן...אך עדיין לא אמרתי נואש ומקווה שגם חודש זה יראה קצת סמני דישדוש/ירידות/תיקונים מתישהו.......
בהצלחה לכולם.
המדד נסגר קרוב לשער הפתיחה שלו היום.
בפתיחת יום c1250 היה בסביבות 470 ש"ח (גבוה יומי 510 ש"ח) ונסגר ב 320ש"ח.
מישהו יכול להסביר לי את ההבדל העצום הזה למרות שלא היתה שום תזוזה בפועל?
ארבע אחר הצהריים
הנה הגיע שוב האות של ארבע אחר הצהריים בגל"צ. ברקע השירים העבריים הישנים והטובים, עצר לו הגרף של המדד המחושב, כאשר הגלום ממשיך אחריו. מתנדנד לו למעלה ולמטה כשיכור.
לאט לאט המספרים של האופציות יורדים, והנה פתאום למרות עליה של 0.64% במדד, הצבע של C1270 הופך מירוק לאדום לשימחת כל הכותבים. ופתאום המשבצת של הרווח/הפסד יומי עוברת מהטריטוריה השלילית לחיובית. אין כמו טתא טובה לסיום היום. ואולי לעזרתה באה גם ווגא להוספת הטעם.
כפי הנראה, חודשים כמו ינואר, הם החודשים הנדירים יותר. חודש שבו המדד לא זז, ועניין הבריחה לכאן או לכאן בכלל לא עולה לדיון. רוב החודשים הם כמו נובמבר, דצמבר, פברואר, ועכשיו מרץ. וכותבי השוקת צריכים ללמוד לחיות עם המציאות הזו. אז נכון שזה לא כסף קל כמו שנראה בקורס. אבל עדיין אני לא רואה דרך יותר טובה להרוויח באופציות.
המסקנה שלך נכונה - אל תחכה להפסיד כסף בשביל להתחיל ליישם אותהציטוט:
פורסם במקור על ידי pinia
זו גם המסקנה שלי. מקווה שהחודש אצא בזול מה"הרפתקאה" הזו ולא אשלם שכר לימוד יקר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי פועל קטן
מסכים בהחלט. יש גם לציין את שפל הסטיות שמקשה מאוד על השוקטיסתים כמנו (וכותבים בכלל)ציטוט:
בוקר טוב,
נראה שאתמול אחרי הרבה זמן לשחקנים היה אומץ לכתוב קולים. נפתחו מעל 5000 פוזיציות גם בקול 1250 וגם בקול 1270. סימנים ראשונים גבול עליון בשוקת??
במבט ראשון נראה כי סימנו טווח לחודש הקרוב 1170-1250.
כנראה מפריצה אחרונה ב- 1180 עד לשיא הסטורי 1245.
כבר למדנו מחודשים קודמים, שממפת הפוזיציות ניתן ללמוד על האספירציות של השחקנים. לא יותר מזה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
נראה לי כי לעניין הטווח, מפת הפוזיציות הינה אנדיקציה טובה. וטווח בהיר הרבה יותר נקבל ביום ה' הקרוב.ציטוט:
לעניין שער הפקיעה , מפת הפוזיצויות אינה ערובה לשום דבר ברור, פרט להימור גרידא. דהינו אם כרגע המקס פיין עומד על שער של 1180, לא היתי קובע מסמרות לעצמי בעניין זה, בוודאי לא במרחק של 17 ימים מפקיעה.
לעניין השער למעלה שים לב כי התוספת בקול 1270 דומה לתוספת בקול 1250 הדבר נובע או מרצון להשאת רווח גרידא , לא מאמינים כי יעלה ומיד האופציה שהתנפחה תרזה או לחילופין אינם בטוחים ב- 1250 ולכן הרחיקו את הסיכון שני סטרייקים נוספים.
בנתיים זה נראה דישדוש והמתנה לעולם....
אני יכול להסכים עם דבריך. לא בגלל שלשחקנים יש כוח להזיז את השוק. יותר בגלל שהם אנשים עם ניסיון וההערכות שלהם, שבאות לידי ביטוי במפת הפוזיציות, בהחלט מצביעות על כיוון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
לגבי C1270, אפשר להסביר את הצמיחה שלו, בכך שאתמול הוא נסחר רוב שעות היום במחירי שיא של 170-200 ש"ח לאופציה. שזה לא רע בכלל לאופציות, שבסך הכל לא נמצאות יותר מדי בסיכון.
אתמול היתה לי סוגיה עם יוסי המרצה.
קצת לפני הפקיע של פברואר פתחתי שוקת מרץ עם קול 1140.
יוסי וגם כמה חברי האתר כמובן אמרו לי שזה לא ממש עונה על הגדרת שוקת רחבה... אבל באותו יום שפתחתי את רגל הקול ועם התקבולים שהיו לאופציות... זה נראה מאוד הגיוני ובטוח.
עכשיו שאלתי את יוסי, מה אני עושה במצב שרגל אחת שלי בשוקת מופסדת 400 אחוז? הרי שחקן אומר גם ב150 אחוז להתחיל להזיז את הרגל אחורה.
יוסי אמר שעלי רק לקדם את רגל הפוט ולהכניס כסף, ולהמתין בקור רוח משום שבשינויים פוזיציות התוך-יומיים רואים שכתיבת פוזיציית C1140 מאוד מתחזקת.
יוסי אמר גם שבמידה ואתה מוגן בסטרייק אחד, אתה אמור להכניס מקידום רגל הפוט יותר מאלף שקל שאתה עתיד להפסיד במקרה הכי גרוע ברגל הקול... מעשית אני עדיין לא הצלחתי לתפעל את זה... אבל רוצה לשמוע את דעתכם בנושא. תודה.
איך ניתן להגיע ל1000 ברגל פוט (לכפלה אחת כמובן)?
אתה רוצה בטח להגיד C1240.
אני לא יודע איך רגל הפוט יכולה להכניס 1000 ש"ח, למעט לאחר קידומים היסטריים קדימה. אבל אז אתה יכול לצאת קרח מכאן ומכאן. שכן אם המדד ירד, רגל הקול שלך תינצל, אבל תכנס לבוץ בצד של הפוט.
לגבי קור רוח על C1240, אני מאמין שזה נכון. כתבתי כאן לא אחת, שאני לא חושב שהדהרה למעלה יכולה להמשך לנצח. אם היינו היום ברמת 600, אזבאמת ניתן לראות דהרה בלתי מוגבלת (כמעט) למעלה. אבל אנחנו לא שם. אנחנו ב 1200. גבוה. גבוה מאד.
אני מניח שהתכוונת ל C1240 ולא C1140ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
כן... כנראה שאחרי קריאת סקירה של השחקן נכנסה בי רוח דובית.
זה היה צריך להיות C1240 ולא 1140
תודה.
אני גם לא רואה איך מקבלים 1000 ש"ח ברגל פוא ללא הכפלות משמעותיות ו/או התקרבות היסטרית לשמש השורפת...
אני כתובה ב1250 ונשאר כרגע...מחכה לשחיקה והתקדמות לקראת פקיעה בשביל להחליט מה עושים עם רגל זאת.
עם זאת, קירבתי רגל הפוט אתמול מ1040 ל1130 עם הגנה צמודה והיום הירידות המשכתי לכתוב ברגל הפוט על אותו הסטרייק עם הגנה צמודה...
אם ארה"ב ואירופה/אסיה ירגעו השבוע ויבצעו קצת מימושים/דישדושים
אשקול שבוע הבא לנצל שאר הבטחונות לכתיבה ברגל הקול. אם גם השבוע השוק בארץ ירוץ קדימה אשקול הזזה אחורה של רגל הקול לכיוון 1270
חברה אני רוצה ירידות ל 1190 ודישדוששששששששששששששששששש שש
גם לי מתאים ירידה ל-1190
מישהו יודע מה מצב החוזים העתידיים לפתיחה היום בארה"ב? אפשר להתבסס על גלובס?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
ראה בקישור הנ"ל(
FUTURES
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html
קח בחשבון שהנתונים בעיכוב 20 ד'.
תודה רבה
נקודה מעניינת:
עד הפריצה של 1200, בכל התקופה האחרונה, הגלום היה נמוך מהמחושב. ומכיוון שהגלום יותר "חזק" מהמחושב, כל פעם המחושב היה עולה למעלה לאט לאט, ואז נמשך לגלום (כפי הנראה איזו מכונה מנצלת את הארביטראג').
מאז הפריצה, המצב הפוך. הגלום כל הזמן מעל המחושב, והוא זה שמושך אותו למעלה. כאילו שסוחרי האופציות השלימו עם העליה, והיא טובה להם.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
הי,
אשמח אם תוכל לשאול את יוסי בשיעור הבא, איך בפועל ניתן להשיג 1000 ש"ח מקידום רגל הפוט תוך כדי עמידה בחוקים.
תודה
ד.
DAVID: כשאתה אוסף 1000 ש"ח לשוקת אחד, אין כבר חוקים של שוקת רחבה. אם הגעת למצב הזה, השאיפה היא לא להנזק קשות קודם כל ודבר משני אולי להרוויח קצת. במצב כזה למשל כשמדד עלה ל-1000 _לפנ_הפקיעה_ , והיתי כתוב C1010, קידמתי פוטים בשבוע הפקיעה למעלה, וביום רביעי לפני הפקיעה היתי כתוב C1000 עם הגנה ב-1010 ו-P1010 עם הגנה P1000. במצב כזה כבר לא היה משנה לי מה תהיה הפקיעה - אני היתי מאוזן בכל פקיעה.
כמובן שסטיות גבוהות שהיו אז עזרו לי לצבור "שומנים" והיום זה הרבה יותר קשה. המדד אני הוצאתי מהראש כך שזה לא לגמרי נכון - למי שירצה לדייק.
לא יתכן לקבל 1000 ש"ח במרווח של סטרייק אחד, מחוץ לכסף או בכסף. יש את זה רק עמוק בתוך הכסף, ואז זה לא נותן כלום. לכן, אני לא מבין מה עשית.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
היום פתחתי מרווחים עולים בפוטים 1130\1140...תקבול 60 שח'
במידה ויעלו הסטיות בקולים , אבנה את רגל הקולים ותהייה שוקת " מלאת שומן "
יום טוב עבר על כוחותנו בחזית. הירידות היום מחזירות לנו קצת צבע לפנים, אנו החוששים לרגל הקול שלנו. עוד כמה ימי דישדוש באזור הזה, וממש נרגיש טוב. עדיין מוקדם להכנס לשאננות. הסכנה עוד לא חלפה. אבל עם כל יום שעובר, הביטחון העצמי עולה. מי יתן, ועוד נמצא עצמנו דנים בשאלה: "האם כבר הגיע הזמן לקרב ל 1250".
לדעתי אין מה לחשוב על הקירוב של הקולים לפני יום חמישי אחה"צ אלא אם פתאום יתחילו ירידות משמעותיות. אבל דשדוש בימים הקרובים יתקבל בברכהציטוט:
צריך שיהיו ירידות מתונות בארה"ב ובאסיה ואז אנחנו נהיה מסודרים