-
2 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים ,
עדכון לסופ"ש, 20-9-14
אין ספק שדרך הסגירה השבועית של המדד , קורה משהו מיוחד וחריג !
המדד פורץ קו מגמה יורד מה שיא כול הזמנים אשר היה ב1338. +
המדד פורץ טכנית את הגבוה הקודם ( כקו אופקי ) ב 1357, שמאז דצמבר 2013, לא הצליח לפרוץ , ו ש הנגיעה בערך זה בפעם הקודמת הורידה את המדד לקרבת ה 1200.
נכן, יש כאן רק נקודה אחד שנפרצה, אבל טכנית 1 נקודה בודדת = פריצה. ( פרט לפריצת קו מגחמה יורד )
נתונים טכניים. :
המדד נסחר מעל שלושת הממוצעים החשובים ,+מעל מרכז בולינגר, אשר תמך בו בסבב האחרון +צ מתנדי מגמה חיוביים + מתנדי מומנטום חיוביים ולא בקניות יתר, כך שמצבור החיוביות בנתונים הטכניים אמורים לתת למדד המשך עליות.
האם הכוונה היא ל פיצוץ עליות עם אחוזים רבים ?
לא ! עליות בלבד.
פריצה זו , קוראת כאשר למעשה הגרף בטווח השבועי, לא מראה את אותה נחישות של היומי ואפילו רחוק מכך, הטווח השבועי בקרוב כבר יבקש את התיקון היורד שמגיע לא ושהפעם נקטע בדרכו מטה.
ההתנגדויות האופקיות הקרובות הם , 1373 --1380.
לסיכום :
בהסתמך על שתי פריצות טכניות, גם בשבועי ו וגם ביומי, דרך פריצת קו מגמה יורד + קו אופקי של הגבוה הקודם ב 1357 , ויחד עם נתונים טכניים חיוביים המדד צפוי להמשיך בדרכו מעלה כאשר נשארו לו רק התנגדויות אופקיות, כפי שנרשמו מעלה,
בכדי שפריצה זו תאושר טכנית על המדד לסגור גם ביום חמישי הבא מעל הרמות שהוא סוגר השבוע = מעל ה 1358 , אחרת המחיר יבצע פרסה ולא תהיה פריצה שבועית.
חייב לומר שהפריצה זו גם מאושרת דרך תעודת סל לשורט על המדד , אשר אצלה היא שוברת תחתית כפולה על קו ה 559.
פריצה זו במדד היא מאוד מחייבת , כי פריצה במדד הבנקים עקרונית = לעליות נוספות במדד תא" 25, כך שמכאן לפחות אנו חייבים לראות התקרבות לפחות ל 1380 בכדי להבין שאכן קרתה כאן פריצה טובה.
כול פתיחה או סגירה מחר מתחת ל 1357 = אין פריצה .
תודה ובהצלחה
תעודת סל לשורט :
קובץ מצורף 5106
מדד הבנקים
קובץ מצורף 5107
-
1 קבצים מצורפים)
מדד תא" 25,
עדכון לסופ"ש, 20-9-14
מאוד מוזר לי להוציא את העדכון הנוכחי !
כי באמת לא קורה כול שבוע שכלל המדדים בארץ נראים טוב לעליות !! זה אפילו מוזר , שמישהו מהמדדים לא מחפש ירידות.
אבל זה המצב כאם באופן טכני לפחות ! בנקים , ביטוח , נדל"ן, 75- 50- 100, כולם רוצים עליות עד כדי כך שלבטח תא" לא תעלה מחר !
נתונים טכניים,:
מאז פריצת ה 1423 , המחיר עולה ברצף במשך 3ימי מסחר ומגיע לסגירה השבועית ב 1447.
אין בדיוק יעד למעלה, כי אלא מחיר שיא, וכל מספר שכול אחד יזרוק יתקבל. המדד לא דשדש לפני כך שלא ניתן לגזור יעד מעלה.
המחיר נסחר מעל שלושת הממוצעים החשובים + מתנדי מגמה חיוביים + מעל רצועת מרכז בולינגר + 3 מתנדי מומנטום חיוביי. !!!
אז איפה ה קוץ !!!
העינין הוא שכול מתנדי מומנטום בטווח היומי והם שלושה + 2 מתוך שלוש בטווח השבועי " בקניות יתר " !!!!
ולא בצחוק כתבתי שכולם נראים חיוביים לכן תל אביב יכולה לרדת !
העינין הוא שמתנדי מומנטום כן בקניות יתר אבל הם במקום כזה שכן יכולים לתת עוד מקום לעליות, אבל לא הרבה יותר .
לסיכום :
כאשר כול המדדים נראים טוב, חייב להימצא איזה אחד שלא יתרום את האחוזים שלו ל מעוף, ובהחלט יכול להיות שהאחד הזה הוא תא" נפט וגז, כי כול השאר באמת רוצים עליות , והם יהיו כאן.
המעוף חופשי לעליות כמה ששחקני המעוף ירצו, ושאלה היא האם ירצו כי אני חייב לחבר את העולם לפחות קצת בעדכון על המעוף בכדי להבין למה תא" יכולה אבל לא חייבת לעלות,
הניקאי נמצא קרוב מאוד לשיא הקודם ואת שלו הוא כבר עשה , הסנופי , מרב כוח אנרציה להמשכיות, יורד באופן דרסטי במומנטום החיובי, הדקס בכלל הוא המדד העיקרי אשר מאותת באופן ברור על ירידה כבר בשבוע הבא,
אז למה שכרגע המעוף יעלה? אבל הוא יכול !
המדד חיובי, ויכול להמשיך בעליות על פי רצונם של השחקנים הגדולים.
קובץ מצורף 5108
תודה ובהצלחה
-
בוקר טוב, שבוע טוב
בבקשה כמה שאלות על דבריך בנושא ת"א 25:
"אין בדיוק יעד למעלה, כי אלא מחיר שיא, וכל מספר שכול אחד יזרוק יתקבל. המדד לא דשדש לפני כך שלא ניתן לגזור יעד מעלה." האם הוא לא דשדש בין 1360 ל-1423?
"כאשר כול המדדים נראים טוב, חייב להימצא איזה אחד שלא יתרום את האחוזים שלו ל מעוף", הסבר?
ובעצם לסיכום - אמרת שאי אפשר להגיד והכל פתוח, לא כן?
תודה, ורדה
-
1 קבצים מצורפים)
היי ורדה,
סליחה על העיקוב ,לא הייתי זמין.
חד משמעי המדד לא מגיע לכאן לאחר מגמה של דשדוש.
הגדלתי לך את האזור החשוב....
קובץ מצורף 5110
החלק השני צריך להיות ברור, כי לא יתכן שמעוף יקבל מצב חיובי של כול ה תתי מדדים שלו , כי אז הוא ייתפוץ באחוזים מעלה, ולא נראה לי שאנו במקום הזה.
תודה
-
-
-
1 קבצים מצורפים)
שנה טובה וחג שמח
מדד הבנקים,
עדכון לסופ"ש, 26-9-14.
השבוע העדכון הוא מאוד ברור, תמציתי והחלטי.
ברגע שמדד הבנקים ישבור את קו ה 1357 , הוא נכנס לשורט !
ומאידך, כול עוד המחיר נסחר מעל ה קו ב 1357 , הוא חיובי להמשך !
התנגדויות קרובות ב 1380 - 1400.
קובץ מצורף 5133
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
שנה טובה וחג שמח,
מדד הנדל"ן,
עדכון לסופ"ש, 26-9-14
המחיר עדיין נסחר בתוך הקווים הידועים,
כך שאין כרגע החלטה על הכיוון כהמשכיות לעליות שהיו.
רק יציאה מגזרת הקווים תוכל לתת כיוון לגרף.
קובץ מצורף 5149
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 29-9-14
אתמול הגרף של מדד הבנקים אותת על כוונותיו לצאת למהלך יורד,
מוקדם לומר כרגע האם זהוא מהלך יורד " מתקן" לעליות האחרונות או מהלך יורד ארוך יותר , וזאת נדע אני מניח כבר היום,
אבל ירידות צפויות בכול מקרה.
קובץ מצורף 5154
לחיזוק הנושא,
התעודה העוקבת על מדד הבנקים בשורט, מאותתת על כוונות עלייה.
קובץ מצורף 5155
תודה ובהצלחה
-
בוקר טוב
תודה על העדכון ושאלה - האם אכן זה מחזק שגרף התעודה מאותת על כוונות עלייה? והרי אנחנו מנתחים את גרף המדד ולא את התעודה הממונפת
תודה, ורדה
-
בוקר אור,
יש לקחת כול דבר בפרופורציה !
משום מה לקחת קשה את אשר כתבתי על אפשרות למהלך יורד בבנקים,
על כן בואי נדייק במילים !
אני מעתיק חלק מהדברים אשר כתבתי
1-אתמול הגרף של מדד הבנקים אותת על כוונותיו לצאת למהלך יורד, --- עוד לא יצא !!
2-התעודה העוקבת על מדד הבנקים בשורט, מאותתת על כוונות עלייה.
עוד לא עלתה, ואנו לא מנתחים אותה אלא רק בודקים כוונות.
כול העדכון אשר כתבתי עומד בעינו.
ופועל יוצא מהכתוב שגם במקרה והמדד לא ירד , , בכדי שהוא יעלה הוא צריך לפרוץ את הגבוה של אתמול.
תודה ורדה ויום טוב
-
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 1-10-14 1320 H
מאז פרץ המדד לפני מספר ימים את קו ה 1371, המדד נתמך עליו כבר מספר פעמים כאשר הדברים ברורים !
שבירה של ה 1371 = הליכה וירידה לבדיקת קו ה פריצה ב 1357.
כך שהמדד שנמצא שם כרגע עדיין לא מוצא כוחות לפרוץ מעלה.
היום הסגירה מאוד חשובה בהקשר לאותו 1371, האם מעל או מתחת.
גרף תוך יומי טווח 15 ד"ק.
קובץ מצורף 5197
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 2-10-14
ב28-9 , נוצר איתות שלילי בגרף זה, כאשר דיווחתי עליו כבר באותו יום כעדכון למחרת.
לקח אומנם 3 ימי מסחר אבל היום הגרף החל את מהלכו מטה, ( כמובן שלא הייתה לרגע שום סיבה להיכנס באחד הבנקים).
היום המדד שובר את ה 1371--1372, והוא עושה את דרכו כרגע במיידי ל 1357, ושם יהיה המבחן של המדד, כאשר שבירה נוספת שם , יחסלו את נושא העליות השנה במדד., כן ה 1357 הוא עד כדי כך חשוב !
יש לציין שלאומי ופועלים עדיין לא נתנו את העצמה שלהם מטה, כך שמחר אני מניח שכן נראה אותם עושים זאת.
כמובן שאין מה לקנות כרגע שום מנייה של הבנקים , לפחות בשלשב זה.
צפי שלילי למחר.
קובץ מצורף 5202
יחד עם זאת אני מביא שוב את הצילום של גרף תעודת סל לשורט על הבנקים.
קובץ מצורף 5203
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 2-10-14
ההזהרה שאני נותן כאן היא ברורה.
ממליץ לכול המחזיקים במניות המרכיבות את המדד הזה, לעקוב מאוד מקרוב , כי המדד הזה הולך לשבור קו מגמה עולה כבר מחר !
למרות שהמדד עדיין לא שבר שום דבר, אני כרגע רואה אותו מתקרב ל 386 כ קו תמיכה בהמשך הימים.
הצפי הוא שלילי כבר מחר בבוקר.
קובץ מצורף 5205
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 2-10-14 0955H
כפי שאני מזהיר כבר מספר ימים טובים,
הבנקים פותחים היום בסערה מטה ! , ואני עדיין חשבתי שהמחיר ירד לבדיקת קו הפריצה שלו ב 1357, אבל הוא בלי בעייה בכלל פותח את היום מתחת לקו חשוב זה , כך שעלייה לבדיקת הקו יבוא בחשבון .
גם כפי שכתבתי אתמול, פועלים ולאומי עד אתמול לא תרמו את האחוזים שלהם מטה כך שהיום זה היום לכך.
נמתין להמשך היום ונעדכן במידה ויקרה משהו חריג.
הצפי נשאר שלילי.
קובץ מצורף 5212
תודה ובהצלחה
-
נראה מיותר לפרט - מדד הבנקים....
תודה
-
1 קבצים מצורפים)
חחחחח,
פשוט לחצתי בטעות על שלח ולא כתבתי כלום,
יש ,
יש מה לפרט, חחח
אני רק מוסיף כאן את התעודה לשורט .
קובץ מצורף 5213
תודה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים ,
עדכון ל 5-10-14
אני מביא כאן עדכון מהיר על בסיס נתונים של התעודת סל שורט על הבנקים.
הירידות במדד הבנקים יוכלו להתעמק מטה אך ורק כאשר התעודה תחצה מעלה את קו ה 569.
קו זה שנפרץ לפני כ קרוב ל3 שנים, נשבר חודש שעבר , על כן עליות בתעודה יחד עם ירידות ארוכות טווח במדד הבנקים , רק בפריצת קו זה.
קובץ מצורף 5220
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 6-10-14
אין חדש במדד שמצריך פעולה !
המחיר עדיין נסחר בתוך טווח נתון של הקווים שהולכים וסוגרים על המחיר .
רק פריצה או שבריה של הטווחים יכולים ןלהכניס אותנו לתעודת סל , לונג - שורט על המדד.
וזה לא רחוק.
קובץ מצורף 5230
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 6-10-14 1245 H
אין שינוי עדיין בהערכות על גרף זה ולא יהיה עד אשר המדד יפרוץ את ה 1371 באופן מוכח, כי זה הדבר היחידי שיכול להחזיר את המדד לעליות כרגע.
קובץ מצורף 5231
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון לסופ"ש, 10-10-14
המדד אומנם עלה עלייה מינורית בסיום השבועי, אבל עדיין לא פרץ את הקווים החשובים. כך שעדכון זה , קצר יהיה כאשר ,
1- פריצה של הקו העליון = המשך עליות .
2- שבירה של הקו התחתון = תחילת מהלך יורד עמוק יותר .
קובץ מצורף 5252
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הביטוח ,
עדכון לסופ"ש, 10-10-14
גרף זה נסחר , ללא החלטיות,
הוא נמצא בהליכה ימינה כאשר ה גבולות ידועים אבל משתנים . קו ה 1500 יוצר התנגדות בתוך טווח הדשדוש , והתנגדות זו
יכולה בהחלט להפנות את כובד המשקל לשבירת ה קו האופקי אשר מחזיק את הגרף חודשים והוא 1460, כאשר במידה וזה
יקרה ה 1400 הוא היעד לאחר השבירה.
קובץ מצורף 5271
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
מדד תא" 25,
עדכון לסופ"ש, 11-10-14
לאחר שהוצאתי עדכונים חדשים על כול מניות תא" 25 + 23 מניות מ תא" 100 , ועוד כמה במדדי היתר + מדדים , אני מבקש לסכם את המרתון הזה על גבי העדכון של תא" 25, .
כאשר אתחיל בכך שיותר ויותר פעמים אני מוצא את עצמי כותב " אני חושב שגרף זה ראה את הגבוה השנתי " !!!!
וזה לא משפט פשוט !!
כי זה אומר שאני ככותב, מנתח טכני, קורא גרפים, רואה שאין יותר יכולת לאותו גרף ספציפי לעלות יותר מהמחיר שהוא הציג כגבוה לאחרונה , ומכייון שהשתמשתי במשפט זה גם במניות תא" 25 האם זה אומר שראינו את הגבוה בתא" 25 גם??
עקרונית כן אבל זה לא מחייב.
אבל אני בטוח עם עצמי בכול אופן שבגרפים האלא אשר כתבתי כבר על כך , זה צפוי להתקיים! ( נניח פועלים .....).
ויתרה מכך כבר העזתי וכתבתי גם על מדד ה S&P , שאני מאמין שגם הוא ראה את הגבוה השנתי !!! לא פשוט ! הרי כול העולם מסתובב סביבו !
וכאשר נתתי 3 אופציות בכדי לראות או לצפות שיווצר קו מגמה יורד, אז המדד בחר באופציה הראשונה שהיא המשך ירידות , ואופציה זו היא מחזקת את ההערכות בעצמה , כי פשוט כמה שהמדד ירד לפני שיעלה כך קשה יהיה לעלות בתיקון עולה כי בינתיים קורים שני דברים .
1- המדד שובר יותר תמיכות שהופכות מייד להתנגדות , על כן בתיקון העולה יש יותר קווי התנגדות שהמוכרים ממתינים שם .
2- כמה שהמדד ירד יותר עכשיו , זה יביא יותר מהר את מתנדי מומנטום בסבב העולה לקניות יתר !
אז כן אני מצפה שבחו"ל כבר ראו את הגבוה כי על הדקס והקאק כבר כתבתי שהם מושפעים מקו מגמה יורד, ושם אין בעיה כלל כי הם כבר במגמת ירידה !
אז נחזור לתא" , ונומר באופן הברור ביותר.
המעוף נסחר כרגע על 1463, כאשר הקו ב 1423 הוא נק" פריצה ועל כן מן הסתם קו מגן, ולכן כול עוד המעוף נסחר מעל ה 1423 , הוא עדיין יוכל להציג שיא חדש , אבל !!!!!
באותו רגע או יום , שהמעוף שובר מטה את הקו הזה , ניתן יהיה לסמן את הקו ב 1470 כגבוה שנתי !!! , ולהמתין עם הזמן שבסבב הבא בחול המעוף ישבור גם את ה 1370 !
קובץ מצורף 5308
כנ"ל לגבי מדד הבנקים כאשר הוא נסחר כרגע על 1365 והגבוה בינתיים הוא על 1389 , ובמידה והמדד ישבור שני קווים שהם
לא רחוקים ב 1357 + 1344, ניתן יהיה לסמן את ה 1389 כגבוה שנתי + לשכוח מעליות נוספות במדד.
קובץ מצורף 5309
אז בכדי לסכם את השיחה הזו אומר....
ממליץ לכול העוקבים והקוראים לסמן את הקווים במעוף ובמדד הבנקים כי כאשר קווים אלא ישברו , ניתן לומר באחוזים מאוד גבוהים שהעליות הסתיימו לכמה שבועות טובים, יחד עם זאת נעקוב כולנו על מדדי ארה"ב, כי התחושות של היבנות הגרפים שם הם בהחלט של גרפים שראו את הגבוה השנתי ומחפשים את קו המגמה היורד.
לא אוכל מן הסתם להתחיל לנחש את האפשרויות אשר קיימות למחר למעוף כי יש, אבל עדיף לקבל את התמונה הגדולה שהבאתי כאן , ו פשוט לעקוב, כי ניחושים לגבי מחר ניתן לכתוב בלי סוף, אבל השורה התחתונה היא החשובה, המעוף בהמשך מעל או מתחת ל 1423 , והבנקים בהמשך מעל או מתחת ל 1344.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון בתוך יומי, 12-10-14 1005H
המדד פותח מתחת לאחד משני הקווים החשובים ב 1354 , וכרגע הוא נסחר סביב ה 1349, כך שעקרונית המדד עושה את דרכו לקו המגן האחרון ב 1344. שם צפוייה להיות תמיכה טובה , ובמידה ותישבר, הצפי יהיה כפי שעודכן בסופ"ש.
מדד הבנקים טווח 15 דק".
קובץ מצורף 5312
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
תעודת סל תכלית שורט בנקים 1114982
עדכון ל 12-10-14 1410H
ברגעים אלא מדד הבנקים שובר בינתיים בתוך יומי את הקו מגן השני ב 1344, ( כמובן זה לא סופי ) והתעודה על שוט על הבנקים שהבאתי כאן מספר פעמים בהתייחסות למדד הבנקים עוברת בינתיים קו אחד כהתנגדות ב 559, והיא כרגע בדרכה לקו העיקרי ב 569, כאשר כרגע היא נסחרת ב 566.
פריצה של ה 569 , ישלח בהמשך את התעודה ל קו מגמה יורד ב 610.
נמתין כמובן לסגירה בכדי לאשר דברים.
קובץ מצורף 5315
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 13-10-14
אתמול יורד המדד במעל 2% ונעצר בדיוק בקווים הידועים.
הצפי היום הופך במיידי להמשך היחלשות ושבירת הקווים אשר ליוו את המדד בעלייתו.
שבירת קו מגמה עולה, צפויה לקחת את המדד לפחות כ 20נק" מטה בשלב ראשון.
קובץ מצורף 5318
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון לסופ"ש, 17-10-14
האמת אומר ש השבירה הייתה צפויה מזמן והיא באמת התעכבה ! והיא עדיין לא שבירה סופית כי יש לגרף הזדמנות ביום
א" לחזור בו, כך שבמידה וזה לא יקרה , הצפי יהיה להמשיך במהלך יורד אל קו ה 400 תחילה.
קובץ מצורף 5337
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הביטוח ,
עדכון לסופ"ש, 17-10-14
אין כאן חדש כאשר הגרף מתעקש לא לשבור את טווח הדשדוש וממשיך בו כבר חודשים רבים.
אין כרגע הרבה מה לומר טכנית, כי או שבירה עם ירידה מ 1460, או פריצה של ה 1500.
כול המתנדים הטכניים לא יכולים לעזור.
קובץ מצורף 5353
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
תא" 25 + בנקים .
עדכון ל 20-10-14
אני מביא כאן את שני הגרפים המדוברים כאשר רואים בבירור ששני המדדים שומרים יפה מאוד כול אחד על הקווים של עצמו כך שכול עוד אין שבירה , פני שני המדדים לא לירידות !
בנוסף עכשיו לאחר כמה ניסיונות שבירה , ניתן לומר באחראיות מלאה שבמדד הבנקים הקו החשוב הוא ב 1339 , ולא כפי שחשבנו קודם ב 1344.
מדד הבנקים :
קובץ מצורף 5385
מדד תא" 25:
קובץ מצורף 5386
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
תא" 25 + בנקים.
עדכון ל 21-10-14
למרות הירידות אתמול המדדים יחדיו עדיין שומרים על הקווים שלהם , ולא נראה שהשבוע לפחות הם ישברו אותם .
יש לזכור ש שבירה יחדיו של הקוויים מציין בהחלט שינוי מהותי במגמת המדדים , על כן השוק משתמש במלוא הזהירות .
מדד תא" 25:
קובץ מצורף 5388
מדד הבנקים:
קובץ מצורף 5389
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים :
עדכון ל 22-10-14,
האמת לא כול כך הבנתי את המסחר של היום במדד, הבנקים !!!!
הוא בחר לשבור את הקו החשוב באזור היום כאשר ברור לחלוטין שממדי חו"ל נמצאים בתיקון עולה ! ויהיו עליות מחר בתא" .
אבל תפקידנו הוא לא להבין אלא לראות מה שיש בגרף ולדווח.
על כול פנים הקו ב 1339 לא נשבר בסופו של דבר, ולכן המדד חופשי מחר לחזור לעליות בינתיים ל 1357 -1360.
צפי חיובי למחר.
קובץ מצורף 5398
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 22-10-14
כן ! זה שהיום היו עליות היה ברור מבחינה טכנית, אבל !!!!
לא ממליץ להתלהב כרע כי העליות הצפויות הגיעומ כאשר הם מחוץ לתעלה העולה כך שכרגע המדד חופשי לעלות עד 412, ושם צריך לבחון את הגרף !
הצפי למחר חיובי,
אבל !!
צפי שלילי בהמשך לאחר התיקון העולה.
קובץ מצורף 5402
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון לסופ"ש 24-10-14
המחיר אשר שבר את הקווים , כפי שכבר דווח בעדכון הקודם, עומד במקום דרוך 4 ימי מסחר שלמים.
כבר כתבתי ש המדד צפוי לעלות ואכן 4 הימים האחרונים רק מחזקים זאת.
המדד חיובי ואמור להגיע לקו התחתון ש שבר לפני כ שבועיים. שנמצא כרגע ב 411.
צפי חיובי להמשך , להגעה לקו , ולא לפריצה שלו כרגע.
קובץ מצורף 5425
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הביטוח,
עדכון לסופ"ש 24-10-14
גם כאן אין חדש מאז העדכון האחרון כאשר המחיר ירד כצפוי לקו התחתון של הדשדוש, ושם הוא שוהה בקרבתו.
תנועת מחיר כ מגמה תהיה רק בפריצה או שבירה של הטווח שנמצא בין 1460 -- 1540.
קובץ מצורף 5426
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
מדד תא" 25 + בנקים .
עדכון לסופ"ש, 25-10-14.
מדד הבנקים :
בסה"כ המדד עשה מימוש יפה לא עמוק מדי וגם נשאר מעל ה 1300, ואת הירידות כולה ליווינו כאן בפורום , כאשר דובר ונכתב על השורט הצפוי יחד עם הלונג הצפוי בתעודת סל שורט על הבנקים שהבאתי למעקב. ובסופו של השבוע האחרון שיניהם יחדיו מוכנים ובשלים למהלך הפוך = מדד הבנקים בשל מאוד בטווח היומי למהלך עולה. ואילו התעודה בשלה למהלך יורד., כך שלמרות שמדד הבנקים סיים ביום ה" טיפה מתחת ל 1320 שזו התנגדות הוא בהחלט יוכל מחר בבוקר לפתוח בגפ מעלה מעליו
בין באם המדד יחזור מחר לעליות או לא, איני רואה ירידות במדד הבנקים בסבב זה מתחת ל 1300.
נתון נוסף הוא שלאורך כול המימוש במדד הבנקים , המעוף כלל לא הושפע !
הצפי הטכני במדד הוא חיובי , וכאשר העליות יצאו לדרך נוכל להעריך עד איפה.
קובץ מצורף 5463
מדד תא" 25, .
כאן ישנם כמה דברים מענינים .
המעוף עדיין לא ביצע מימוש מאז הפריצה הברורה של ה 1423 !
מצד שני המעוף אפשר למדד הבנקים לרדת יפה למימוש המחייב, וכרגע כאשר בחו"ל עלו בסופ"ש, ומדד הבנקים בשל לעליות, המעוף יוכל לקבל עליות הנתמכות מכול הכיוונים .( בדגש על " יוכל " ) .
ובאם שורות אלא , הם כוונותיו של המעוף, אפשר יהיה לדבר על ה 1500!!!!
המעוף נמצא מעל חודש ימים מעל ה קו הטכני ב 1423, ואין כרגע שום סיבה שהמדד ישבור קו זה .
המתנדים הטכניים בטווח היומי תומכים במהלך עולה.
הצפי של מחר נשאר חיובי, כאשר היעד הקרוב הוא סגירת הגפ ב 1460.
קובץ מצורף 5464
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 28-10-14
רוח הדברים שנכתבו על המדד, ממשיכה לתת ביטוי על הגרף.
למרות שהמדד שלילי בטווח השבועי ואני מצפה וממתין לירידות נוספות, עליו לתת תיקון מעלה כפי שכבר נכתב בסופ"ש, בכדי לבדוק את הקו מגמה אשר שבר,
והעמידה על קו ה 402, בהחלט מחזקת את הציפיה.
המדד חופשי לעליות עד הקו כאשר ה 410 -412, צפוי לחסום אותו חזרה
אז כול מי שנכנס למניות המרכיבות את המדד, שייקח בחשבון שהעליות מוגבלות, ועל כול שאלה ספציפית על מניות הנדל"ן אתם מוזמנים לשאול.
קובץ מצורף 5477
תודה ובהצלחה.
-
היי,
למרות מה שכתבת על מה שקרה בשוק בנושא הבנקים וההשפעה הפונדמנטלית על הגרף, אשמח בכל זאת לניתוח טכני טהור על הגרף, בצורתו המיוחדת שנוצרה כעת.
תודה, ורדה
-
היי ורדה , כמובן,
רק אמרי לי איזה מדד ? !!
כי לא כתבת,
אבל בנקים + מעוף תמיד יוצר ביום שבת, בכדי לקבל את התמונה הכללית בעולם.
ו בכול זאת לאיזה מדד כוונתך.
תודה
-