עובדיה שלום
2 הנרות האחרונים ב s&p 500 לא יוצרים היפוך ?
תודה מראש
אייל
Printable View
עובדיה שלום
2 הנרות האחרונים ב s&p 500 לא יוצרים היפוך ?
תודה מראש
אייל
בוקר טוב אייל,
היפוך כיוון אפשר,
היפוך מגמה כלל לא מחייב.
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 6-10-14
המדד עולה היום בפתיחת השבוע במזרח, ב מעל 1.5% בינתיים כאשר נשארו עוד 60 דקות לסגירה.
הסגירה היא גם מתבקשת על פי המסחר העולמי ביום ו, כך שאין כאן הפתעות כרגע.
המחיר נכנס לטווח שבין ה 15890 לבין 16320, ומראש ניתן לומר ש פריצה או שבירה של הטווח הזה ייתנו את הכיוון הארוך יותר.
קובץ מצורף 5222
תודה ובהצלחה
מדד הדקס,
כעדכון ל 6-10-14
המדד החשוב והעיקרי באירופה הוא גם הראשון ביצירת קו מגמה יורד בגרף ( מה שאני ממתין ב S&P).
הוא כבר יצר קו מגמה יורד גם ביומי וגם בשבועי, יתרה מכך המחיר נסחר בינתיים מתחת לקו מגמה עולה ארוך טווח, כך שעליות עד הקווים בינתיים אפשרי, אבל פריצתם זה כבר סיפור אחר.
גרף שבועי :
קובץ מצורף 5223
תודה ובהצלחה
מדד ה קאק הצרפתי.
עדכון ל 6-10-14
המדד שהוא השני בחשיבותו באירופה גם נסחר בהשפעת קו מגמה יורד כמו חברו הדקס..
לאחר שהוא הגיע השנה לגבוה ב 4595 ,( 5 נק" בלבד לפני היעד שניתן כאן בפורום ), הוא יצר שיא יורד ב 4500 שבינתיים חוסם את המשך עלייתו.
כול עלייה שתגיע ותיחסם ב 4450 יחזק יותר את קו המגמה היורד.
קובץ מצורף 5224
תודה ובהצלחה
גרף ה VIX
8-10-14
אתמול לאחר שבועות רבים הגרף סוגר מעל ה קו ה 17 !
חייב לומר שאומנם זה אומר שהצפי הוא להמשך ירידות היום במדדים אבל זה לא מחייב שהסיום או מחר יהיה אדום, כך שסגירה של אתמול הוא יותר עובדה מאשר משהו פרקטי להמשך.
מה שכן ניתן לומר שאותו קו מגמה יורד שהרחבתי עליו במדדי ארה"ב, הולך ומתקרב.
קובץ מצורף 5236
תודה ובהצלחה
מדד ה S &P,
עדכון ל 8-1014
לפני מספר ימים פרסמתי כאן 3 אפשרויות שיש למדד בכדי ליצור אולי קו מגמה יורד שיציין סוף סוף איזה מהלך יורד רציני,
והמדד בוחר באופציה מס 1 מתוך 3, שהיא זו אשר מחזקת את האפשרות לכן יצירת קו מגמה יורד במהלך העולה הקרוב !
ואן המדד בוחר קודם בהמשך ירידות כאשר הפנייה מעלה לקראת מהלך עולה מתקן מתקרבת , עם נירב הסיכויים שתהיה זו עלייה לצורך קביעת הגבוה השנתי ב 2020.
אופציה 1 , כפי שפורסמה...
קובץ מצורף 5237
בפועל תנועת המדד היא....
קובץ מצורף 5238
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי ,
עדכון ל 9-1014
אין לי הרבה מה לומר פרט לשאלה אחת חשובה !
למה המדד יורד כאשר הנסדק עלה במעל 2ֵ% וה S&P ב 1.75%.
מה פתאום המדד היפני השייך למשפחת המדדים העיקריים בעולם יורד כרגע ב 0.37%.
קובץ מצורף 5260
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P,
עדכון ל 9-10-14
המדד בולם שוב על אותו אזור ויוצא למעשה בפעם השנייה למהלך עולה מתקן !
אני ממשיך עם תוכנית העבודה שפרסמתי כאן כאשר יתכן ובעליות אלא הגרף יצור קו מגמה יורד .
על כן כול אחד מהקווים אשר מופיעים בגרף הם בעלי יכולת לסובב את המדד מטה.
ממליץ לעקוב,
כמובן שכול פריצה מוכחת ( בלבד ) של ה 2020 , תפיל את התוכנית הנוכחית , .
קובץ מצורף 5261
תודה ובהצלחה
מדד ה VIX,
עדכון ל 9-10-14
כפי שנרשם אתמול בבוקר, הפריצה של ה 17 לא מחייבת כלל את ההמשכיות מעלה , והמדד נופל בחדות חזרה ל 15.
תהליך זה כרגע מאות מתאים לתכנית שדרכה אני עוקב על מדד ה S&P' , כך שאני צופה כרגע ירידה לקראת ה 13 לערך ומשם חזרה לעליות.
קובץ מצורף 5267
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P,
עדכון בתוך יומי ,
9-10-14 1915.H
בבוקר כאשר פרסמתי עדכון על מדד הניקאי לא עדכנתי למעשה, אלא רק שאלתי שאלה חשובה,
איך מדד הניקאי ירד היום ב % 0.75 ( ברגעי הכתיבה שח הפוסט היה חצי מזה ),
לאחר שכול מדדי העולם עלו מאוד יפה בלילה לאחר המסחר של יום קודם בניקאי.
אז אני חושב שהתשובה לפנינו במה שקורה בארה"ב , שיורדת כ 1.5% בינתיים.
ברשותכם סיפור קצר ....
היה בכוונתי לפתוח פוזיצייה לונג בבוקר מוקדם לפני הפוסט על הניקאי,( אני סוחר ב חוזים עתידיים ) כי הגרפים בשלים לעליות כתיקון עולה. אבל עצם הירידות בניקאי דחפה אותי כסוחר מקצועי , לפתוח שורט על מדדי העולם, וכמובן מספיקה הסיבה הזו שקרתה בניקאי בכדי לסחור בהצלחה.
כול מה שקורה כרגע בגרפים של מדדי העולם מחזק מאוד את התכנית בה התחלתי להציג בפניכם ולעקוב , על אפשרות ליצירת קו מגמה יורד בסבב העולה הקרוב, וזה כמובן יסמן שורט ארוך טווח לכ 3 חודשים לפחות.
קובץ מצורף 5275
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי ,
עדכון ל סופ"ש, 10-10-14
עכשיו ניתן להבין את פשר הירידות ואי התאמה אתמול בבוקר בין המדדים העיקריים בעולם כאשר הניקאי ירד מול עליות בשאר העולם.
16300 שבו היה המדד זה כבר היסטוריה , וסגירה שבועית ב 15256 , בהחלט חלשה ומזמינה ירידות נוספות בהמשך.
קובץ מצורף 5285
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 13-10-14 0645H
המדד פותח את ה שבוע בירידות כאשר הוא גם מתחיל בגפ מטה , שזו למעשה הירידה של היום כי למרות הירידות במסחר עצמו, הקונים הגיעו והחלו לצמצם את הירידות.
תנועה תוך יומית זו מתאימה ל הערכות הכלליות שמדדי ארה"ב קרובים מאוד לבלימה בסבב זה והתחלת מהלך עולה מתקן בלבד.
זו תמונת הגרף כרגע , כי המסחר מסתיים ב 0930 שעון ישראל.
הצפי הוא ,.....
ירידות קלות גם מחר ומהם עליות לתיקון עולה.
קובץ מצורף 5317
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון לסופ"ש, 17-10-14
המדד נתן יופי של רמזים גם השבוע פרט לסיום השבוע , וזה אומר המדד סוגר את השבוע בירידות נוספות של כ 1.4% אבל זה נגד הצפי של מדדי העולם בינתיים ,!!!
האם גם היום לאחר כ 8-9 ימים של ירידות המדדים בעולם לא יוצאים עדיין למהלך עולה ??,
על כול פנים , מדד הניקאי בטווח היומי כבר בשל לתיקון עולה אבל הוא רק תיקון כי הטווח השבועי מאוד רוצה המשך ירידות והוא יקבל !
הצפי הוא לתיקון עולה ולאחר מכן חזרה לירידות כאשר סינריו זה מתאים לאותו שיא שאני מחפש ב ממדי ארה"ב , כאשר כבר קבעתי עם עצמי בינתיים שהשיא הוא ב 2020 ואני מצפה לראות בעליות הצפויות קו מגמה יורד .
קובץ מצורף 5378
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון לתחילת השבוע.
20-10-14
המדד פותח בסערה את השבוע הנוכחי כאשר כרגע הוא נמצא ב קרוב ל 3.5% + , וכבר חודר אל תוך אזור ה 15000 .
אין ספק שזו עלייה חדה וכך יהיה מצופה היום ממדדי העולם כולם, דקס, קאק, נסדק, דאו ו סנופי.
העליות של היום דורשות המשכיות כך שגם מחר על פי מה שקורה כרגע הצפי היה חיובי. אבל !!
אני עדיין בדעה שמכאן ייווצר אותו קו מגמה יורד מבוקש בכדי לפתוח מהלך יורד , על כן נמתין ונראה.
קובץ מצורף 5382
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 22-10-14
אלא לא עליות !!!!
בסה"כ ישנה כאן פתיחה בגפ מעלה מיום קודם, אבל המסחר התוך יומי היה שלילי ברובו.
מעבר לכך המחיר לא מצליח לפרוץ את קו ה 15100 , וכול זאת לאחר שאתמול מדדי העולם עלו ב קרוב ל 2% .
כמובן שיש להמתין עד לסגירה ב 0930 .
פריצה של ה 15100 = עליות ל 15300.
קובץ מצורף 5407
תודה ובהצלחה
מדד הדקס .
עדכון ל 22-10-14
איפה העליות ?????
כול המדדים מתפוצצים באחזים מעלה , ואיפה המדד העיקרי באיורופה ??
במקום דרוך !
המחיר עדיין לא עבר את התיקון פיבו הראשון !!
ברור שטכנית גרף זה נמצא במהלך עולה אבל העליות לא כאן.
הצפי להיום הוא חיובי עם סיכוי טוב לפריצת תיקון פיבו הקרוב.
קובץ מצורף 5408
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P,
עדכון ל 22-10-14
מאז הירידה ל 1820 שהם היו מאתיים נק" המדד נמצא במהלך מתקן עולה , ומצליח כול יום לתת אחוזים יפים.
האם אלא אחוזים של רצון הקונים להיכנס לרכבת עולה לקביעת שיא חדש ??
או אלא אחוזים יפים כי המוכרים מאפשרים עליות מהירות בכדי לחזור למכירות בקרוב ??.
כמובן שנדע זאת בקרוב מאוד וכל זאת מתחבר לעינין החיפוש שלי אחרי קו מגמה יורד שעדיין לא נוצר, ואני מצפה ליופיע.
בינתיים המדד נחסם אתמול או פשוט סיים את העליות אתמול מרחק קצר מאוד מ קו אופקי ב 1944 + תיקון שני שליש פיבו שנמצא באותו מקום.
מתנדי מומנטום ממשיכים את עלייתם מעלה ומצפים לעליות נוספות היום.
אין סיבה שהמדד יעלה בחוזקה היום ! מכאן ומעלה העליות צפויות להיות קטנות יותר כאשר אני מצפה לעצירת עליות בין 1960 -1990.
קובץ מצורף 5409
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 23-10-14
המדד נסחר באופן חיובי היום וכרגע נמצא סביב ה 0%, כאשר הוא פותח היום בגפ מטה ועולה קלות .
קו ה 15200 עדיין חוסם אותו ולכן עליות רק בפריצתו , כאשר מיד מעליו נמצא התנגדות ב 15300.
למדד אפשרות וכוח להמשיך לעלות אבל לא עוד הרבה , כאשר קווים ב 15400 -- 15500 , הם ראליים בסבב זה.
הצפי עדיין חיובי.
קובץ מצורף 5416
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P
עדכון ל 23-10-14
אכן העדכון עם הסיכום של אתמול היה מדויק, ולא רק שלא הגיעו עליות קלות אלא המדד אפילו ירד ב 0.7%.
סיום שלילי זה עדיין לא הופך את המדד לשלילי ! ואזור זה הוא עדיין לא אזור של קו מגמה יורד שאני מצפה לראות.
הגרף עדיין חיובי ויוכל לתת פוש מעלה נוסף היום.
הצפי נשאר חיובי.
קובץ מצורף 5417
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון לסופ"ש, 24-10-14
המדד נסחר היום בירידה , אבל פותח בגפ מעלה יפה, כך שהסיכום היומי הוא + 1%.
המדד מסיים את השבוע מתחת להתנגדות חשובה ב 15414.
בסה"כ המדד היה למרות העליות של השבוע שלילי ברוב הימים אבל בסיכום שבועי , שוב הוא חיבי עקב הגפים מעלה אבל נתון זה הוא חשוב , כי למרות הגרפים מעלה , המוכרים מנצחים ביום המסחר.
המדד גם נחסם בקו מגמה יורד, ובכך משאיר את ההחלטה לשבוע הבא.
לסיכום השבוע אומר...
הגרף לא נראה טוב למרות העליות והכול למעשה תלוי במסחר של ארה"ב היום , בשאלה " האם ייווצר קו מגמה יורד בסוף שבוע זה או לא" , וזה ישליך את הנתונים לפתיחה בשבוע הבא במדד זה.
כי עקרונית על פי הגרף האישי של המדד , הוא חיובי כרגע להמשך מעלה, בתלות שני קווי ההתנגדות שמעל ראשו.
קובץ מצורף 5435
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P'
עדכון ל 24-10-14
רק אתמול בבוקר לאחר הירידות של 0.7% , מיד כתבתי שירידות אלא הם לא אותו קו מגמה שאני מחפש והצפי היה להמשך עליות כפי שאכן קרה, והמדד עולה בעוד 1.23% ( פחות ה 0.73% של יום קודם = כליות של כ 0.5% )
מכאן ומעלה מתחיל הקושי וההמתנה כן או לא עצירת עליות ויצירת קו מגמה יורד.
וכפי שכבר נכתב, אני מצפה לקושי העליות מ 1960 -- 1990, ואתמול ה 16690 כבר ייצר בעייה..
נמתין למשחר של היום , וכרגע המדד עדיין חיובי,
אבל זה לא אומר הרבה לסגירה עצמה.
קובץ מצורף 5436
תודה ובהצלחה
מדד הS&P,
עדכון לסופ"ש, 26-10-14
המדד סיים את השבוע ב 1964, כאשר הוא עולה ביום ו' בעוד כ 0.71%.
המחיר חודר לאזורי ה 1960 , שעליו דיברתי שאני מצפה עדיין ליצירת קו מגמה יורד כאשר נקבתי בטווחים שבין 1960 --- 1990 ( למרות שמבחינתי כקורא גרפים גם עלייה ל 2020 ויצירת תיקרה כפולה ללא קו מגמה , תיצור את אותו אפקט = ירידות )
יחד עם זאת אותו קו מגמה יורד שהמחיר שבר בתיקון מטה האחרון , מאוד קרוב למחיר ונמצא סביב ה 1975-8, וגם הוא אמור ליצור התנגדות.
ביום שישי גם קרה דבר מה מענין והוא שבאירופה המדדים העיקריים ירדו, ואילו בארה" ב הם עלו,
ומצב זה יוצר אי התאמה בין המדדים העיקריים.
אין לי מה לחדש פרט לנכתב ולהמתנה לקו מגמה יורד. שכמובן במידה ויווצר זה ישפיע גם על המעוף .
ונמתין גם למחר בבוקר בכדי לקבל כן או לא רמזים מהמדד הניקאי.
קובץ מצורף 5466
תודה ובהצלחה
תודה ובהצלחה
לוי שלום,
האם יש לייחס את חוסר התגובה של השוק בארץ לעליות בחו"ל לשחקני המעוף (4 ימים של ירידות במדד הבנקים) או למשקיעים מתוחכמים שחושבים שצפויים ירידות?
בתודה
ערב טוב,
הייתי אומר ששני התרחישים יכולים להתרחש מחר ....
1- לגבי מדד הבנקים כבר כתבתי בסופ"ש שצפויות עליות כי בטווח היומי הגרפים גם של המדד וגם של כל הבנקים בעצמם בנפרד, נמצאים כבר עמוק במכירות יתר ועל כן לחץ המכירות היום בהחלט יוכל לרמוז על עליות מחר(לא ממש לחץ מכירות , כי הנפחים היו קטנים )
וזה מול....
2- מה שכתבת בהחלט בא בחשבון והייתי אומר שמדד הניקאי במסחרו הלילה יענה לך לפני הפתיחה בת"א כי....
א- בסופ"ש מדד הדקס והקאק, לא עלו .
ב- במידה והניקאי מסיים שלילי אזי הצפי בארה"ב הוא מה שאני מצפה! קו מגמה יורד. ובאם הניקאי יסיים חיובי, יש לנו עוד עליות בארה"ב אז הסעיף הראשון שכתבתי עולה מקום.
כמובן מה שאני כותב כאן כמענה לנכתב על ידך הוא להגדיל ראש באפשרויות שיכולות להיווצר במסחר מחר, ולא יותר מכך, כי הנכתב כאן הוא גם לא עדכון ולא סקירה , כי שם הדברים מבוססים חומר טכני, וניתן כביכול להוכיח בגרפים ,אבל כאן אלא השערות בלבד אומנם חכמות אבל השערות.
תודה ובהצלחה
לוי תודה
לוי שלום
לא פעם אתה מסתמך על הניקאי שעל פי התנהגותו והכיוון שלו ינוע המדד האמריקאי
(ואחרי האמריקאי נע כל השוק)
לא בטוח שכל זה קורה באמת
האם הניקאי משפיע על הסנופי ? או הפוך ?
תודה מראש
אייל
היי אייל,
בוקר טוב,
בוא בבקשה נעשה סדר !
אני לא מסתמך על הנקאי , ולא הוא המוביל אלא ה S&P ֱ!
העינין שלי עם הניקאי הוא בתחילת השבוע ביום שני ,וכול יום שני, מהסיבה שהוא כ חבר בקבוצה של מדדים עיקריים בעולם פותח את השבוע ונסחר לפני כולם , כאשר הם בכלל ישנים.
אחריו באים איורופה ואחריהם ארה"ב !
ולכן רק ביום שני ניתן למצוא " רמיזות " -- ( לא להסתמך ) --על הכיוון הצפוי באותו יום.או באותו שבוע, תלוי במצב הנוכחי של הגרפים.
כמו שנניח , תא" יודעת " להריח " מה יקרה למחרת בחו"ל "
זה כול העינין.
ואסור לשכוח את הדבר ה באמת חשוב כאן בתא" השבוע ! פקיעה !!
( לא ניקאי, לא רמיזות , לא סנופי , ולא כלום )
תודה
מדד הניקאי,
עדכון לתחילת השבוע
27-10-14
המתנה , המתנה , ולא קיבלנו משהו החלטי !
אז המדד עלה בפתיחת השבוע ב 0.63% , אבל לא פרץ את ההתנגדות הטכנית שמעל ראשו, ב 15400,
ולכן העליות של היום מסתכמות ב פתיחה בגפ מעלה + חולשה מסוימת.
מרגע זה ההובלה עוברת כמובן לארה"ב וכרגע כלל המדדים כולל איורופה בעליות.
המשך עליות בניקאי רק בפריצת ה קו ב 15400 , כאשר טכנית , אישית על הגרף, המדד יכול לעלות
קובץ מצורף 5467
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי
עדכון ל 29-10-14
המדד פותח אתמול בגפ מעלה מעל צומת הקווים הבעייתים, שב 15400,
כמובן שעליות אלא התאפשרו עקב עליות יפות במדדי ארה"ב.
כרגע יעדו של מדד הניקאי נמצא ב 15700 עד 15900 , ושם צריך לבחון את הגרף שוב.
צפי חיובי להמשך.
קובץ מצורף 5492
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P
עדכון ל 29-10-14
המדד המשיך את מהלך העליות שלו כאשר אתמול הוא מוסיף 1.19%.
הגרף פורץ קו מגמה עולה ובכך מאותת על צפי להמשכיות מעלה.
המחיר מאוד קרוב לאזור שבו נתתי כקו עליון בכדי ליצור קו מגמה יורד, ב 1990, למרות שתקרה כפולה ב 2020 גם אפשרית , פשוט ללא קו מגמה יורד.
נמתין להמשך היבנות הגרף ועל כול סימן קטן של חולשה מבחינתי , אני מיד אעדכן.
כרגע הצפי הוא להמשך עליות
קובץ מצורף 5493
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 4-11-14
המדד עולה באופן חריג קרוב ל 8% ביומיים האחרונים, ונמצא כרגע ב קרבת קו ההתנגדות ב 17000 !
כרגע קו זה יוצר התנגדות, כאשר אומנם יש להמתין לסגירה ב 0930 , אבל מתנדי מומנטום , 3 מתוך 3 נמצאים בקריאות חריגות של קניות יתר ולכן העליות בינתיים צפויות להיעצר.
הצפי כאן הוא עצירה בעליות בשלב ראשון.
קובץ מצורף 5554
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 5-11-14
המדד נסחר בבלימה נוספת כאשר הוא נמצא כרגע בירידות קלות , אבל החשיבות היום היא שזהו היום השני של התנגדות סביב קו ה17000.
טכנית אין כאן סיבה לפריצה , לפחות לא במצב המתנדים כרגע. ופונדמנטלית תהיה כאן פריצה רק באם העליות בארה"ב יעברו את הגבוה הקודם.
צפי להמשך בלימה.
קובץ מצורף 5568
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון לסופ"ש, 8-11-14
המדד עשה פוש נוסף מעלה השבוע מאוד יפה כאשק הוא מתקרב מאוד לקו ההתנגדות ב 17000.
אבל מאז ההגעה לשם הוא בהמתנה מתחת לקו ללא יכולת פריצה בינתיים.
מתנדי מומנטום כבר נמצאים בקניות יתר מספר ימים ו2 מתוך 3 מתנדים נמצאים בקריאה חריגה מעלה.
מתנדי מגמה מתארגנים לאפשרות למהלך יורד.
איני רואה כרגע פריצה של המדד בקו ה 17000, אלא באם זו הפתעה בשבוע הבא, כי טכנית המדד צריך וזקוק למימוש.
צפי שלילי לפתיחת שבוע הבא.
קובץ מצורף 5600
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון לתחילת השבוע , 10-11-14
המדד פותח וסוגר בירידות קלות של כ 0.5%, כאשר המסחר עצמו היה שקט והפער הוא בסה"כ מהגפ כלפי מטה.
אבל נתון טכני חשוב ניתן לראות והוא שהמחיר נשמר מ להיכנס לתוך הפער הפתוח כלפי מטה, ובכך הוא שומר על עצמו מירידה מחייבת .
בסה"כ , המתנדים עדיין בקניות יתר כך שלמרות ההמתנה בערכים הגבוהים אני כן מצפה למהלך יורד.
קובץ מצורף 5642
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 11-11-14
המדד עולה היום מעל 2%, ופורץ את קווי ההתנגדות שלו ברמות הללו.
המדד רחוק רק כ 1200 נק" מהשיא כול הזמנים ב 18300.
כפי שאני תמיד כותב, פריצות קורות רק בקניות יתר, וזה היה מצבו של הגרף.,
פריצה זו של הלילה אני רואה ש אישור ורמז לכך שיהיו היום עוד עליות בבורסות ארה"ב.
המדד עדיין בקניות יתר אבל חיובי להמשך
קובץ מצורף 5654
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 17-11-14 0745 H.
המדד שעדיין פתוח וסוגר רק ב 0930, עם שער סגירה, נסחר כרגע באדום כהה, כאשר הוא יורד בינתיים מעל 2.5%.
זו פתיחה בהחלט אגרסיבית, שיכולה לסמן מצב אדום בכלל השווקים בעולם בשבוע זה,
אומנם המחיר עדיין מעל קו ה 170000 , אבל עצמת הירידה מדברת בעד עצמה.
נמתין כמובן לסגירה ,
קובץ מצורף 5669
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 18-11-14
טוב מקרה זה מזמן לא הייה, ביום אחד המדד יורד מעל 2.5% ( אתמול ) , והיום עולה אותם חזרה !!!
טכנית :
המדד חזר מעלה מעל התמיכה ב 17000 , ובכך היא לא נשברה ויצר אתמול שבירת שאו.
מבחינת היבנות הגרף , מצבו לא השתנה, הוא ממשיך לעשות את העליות הללו כאשר הוא בקניות יתר , ולמעשה תחילת המימוש לא רחוק, אבל הוא לא כאן היום.
אישור למהלך יורד טכני יוכל להתקבל עם שבירת ה16400.
קובץ מצורף 5695
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון ל 19-11-14
המחיר חוזר מעלה ונשאר שם גם היום כאשר הוא נמצא סביב הרמות הגבוהות ב 17400.
בכדי שנראה כאן עליות נוספות , על קו ה 17520 להיפרץ מעלה , ובינתיים זה לא קורה.
בסה"כ המחיר נמצא כ 7 ימי מסחר סביב הקוביה שבין 17000 -- 17500.
ורק פריצה או שבירה של האזור יוכלו לתת את הכיוון כאשר כבר נכתב בעדכונים שאישור למהלך יורד רק עם שבירת ה 16400.
קובץ מצורף 5723
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
עדכון לפתיחת השבוע , 24-11-14 0740 H
המדד שהחל שבוע שעבר בירידות חדות , וחזר בו כבר למחרת, מתחיל את השבוע באופן רגיל ורגוע כאשר הוא נמצא סביב הרמות סגירה של שבוע שעבר.
טווח המסחר נשאר בין ה קו ב 17000 -- 17520
אין כאן משהו שהמסחר של היום יוכל לעזור רמיזה על הצפי השבועי , כאשר דבר אחד ניתן להבין , והוא , המשך דשדוש = אין פריצה.
אני מזכיר שהמדד נמצא עדיין בלונג, וכניסה לשורט רק בירידה מה 16400.
קובץ מצורף 5814
תודה ובהצלחה