שלום לוי
שאלה , במקרה אני מדבר על כיל אבל זה מתאים לכל מניה ,
אם יש תמיכה בנקודה מסויימת כמו 3500 בכיל , שבירה של הנקודה וסגירה מתחת ,
האם זה מאותת שהסיכוי גבוה יותר שנראה את הנקודה הבאה 3400 מאשר שהמניה תעלה לכיוון ה3600 ? ולהיפך .
Printable View
שלום לוי
שאלה , במקרה אני מדבר על כיל אבל זה מתאים לכל מניה ,
אם יש תמיכה בנקודה מסויימת כמו 3500 בכיל , שבירה של הנקודה וסגירה מתחת ,
האם זה מאותת שהסיכוי גבוה יותר שנראה את הנקודה הבאה 3400 מאשר שהמניה תעלה לכיוון ה3600 ? ולהיפך .
במידה וזו לא שבירת שווא אז כן לשאלתך הסיכוי הוא קודם לראות את ה 3400 לפני ה 3600, והתנאי לשבירת שווא הוא חזרה מעל ה 3500, תוך 24 שעות כרי ביום המסחר העוקב. . תודה
לוי שלום
פרטנר נעה זמן רב בין 20 ל 25 שח
ניראה כי היא פרצה ונעלה מעל או על הגבול
השאלה אם להצתרף או להמתין לתיקון יורד או בדיקה של 25 שח מלמעלה
תודה מראש
אייל
בוקר טוב ושבוע טוב,
פרטנר,
בכדי לעמיד דברים על דיוקם , פרטנר מדשדשת בטווחים שבין 2000ב -- 2245 , כאשר בסבב זה היא לא פרצה !! וסדרה על 2191 ! המחיר בהחלט יוכל להגיע ל טווח העליון של הדשדוש , אבל אני בספק רב לגבי פריצה בסבב זה עקב מתמדי מומנטום , שכבר מבקשים פרסה מטה ! וכול עוד לא תהיה פריצה או שבירה של הטווח הטכני לא ידע לומר כיוון של מגמה אחרת, כי הרי דשדוש היא המגמה השלישית של הטכני והיא עדיין בתוכה.
תודה ובהצלחה.
בוקר טוב,דעתך על אלביט מערכות,תודה
בוקר טוב, זהירות איתה, שבירת ה 16000 , היום היא לא טובה להמשכיות ומתאימה את עצמה לסקירה שהוצאתי עלייה.. בהצלחה
תודה ,תותח!(מנתח טכני מעולה^_^
בוא נתן לה לסיים , זה הרי מסחר יומי ולא תוך יומי.
חברים טעות גדולה שלי , לכול השואלים על פרטנר !!!!!!!!! , משום מה פתחתי בטעות את הגרף של אורמת במקום פרטנר, וכמובן כול הצפי הוא לא נכון כי הוא התבסס על גרף " אורמת ", אתכם הסליחה !!!!!!!
שלום עובדיה ,
2 שאלות עימי היום :
דלק קבוצה - מחזיק משער 98,000 - כיצד אתה רואה את עתיד הנייר ומהם הטריגרים ?
מזרחי טפחות - מחזיק מ 3800 - כיצד אתה רואה את עתיד הנייר ומהם הטריגרים ?
תודה רבה
רמון
בוקר טוב רמון, ההתמחות שלי היא מסחר לטווח קצר, או סווינג, מה שתבחר, איני בודק " עתיד" לאף נייר, עתיד זה פונדמנטלי ! הסבר את כוונתך ל " טריגרים "ואשמח לענות. תודה ובהצלחה
בכדי לענות לטווח הקצר על המניות שרשמת, דלק קבוצה, לא צופה שתעבור את ה 100000 אלא תתממש מכאן . מזרחי , שהנרות הירוקים המופיעים בקבצה יחדיו, לא יטעו אותך אלא נרות יפניים דוביים למרות שהם ירוקים ! על כן במידה ואין פריצה של 3833, ברורה , החלטית, עם נפח מתאים, אזי אני צופה בטווח הקצר והמימי, ירידה מכאן, ששוב, יכולה להתבטל רק בפריצת ה 3833. בהצלחה
תודה רבה עובדיה
רמון
שלום לוי,
מה דעתך על כניסה למניית פרטנר? האם לחכות לרמות יותר נמוכות?
היי , אתמול בציט נתתי ייעד לפרטנר בשלב זה ל 2800 ! התמונה לא השתנתה, כך שזה לשיקולך.בהצלחה.
לוי שלום ,
שאלה כללית לגבי המעוף .
למה כשהיו פריצות של 1240 ואפילו של 1250 והיתה סגירה של כמה ימים ברמות האלה , זה לא הזמין קונים ??? כל הזמן הייתי שומע באתרים הכלכליים שפריצה של הרמות האלה תתן עוד כמה אחוזים למעלה .( זה היה נשמע כמו אקסיומה , שפריצה תמשוך קונים ויהיה סקוויז אדיר למעלה ) האם מה שקרה זה הפתעה טכנית או שהמעוף יש לו חוקים משלו בגלל השחקנים .
טוב, תורה של שאלתך השלישית שחייב לציין שכולן שאלות מצוינות ! בקצרה אומר --- טכנית היו מספיק סיבות לפרוץ כמו שבארה"ב ובאירופה כן פרצו ! וכאן הנושא הוא יותר פונדמנטלי ! פריצה מחייבת המשכיות,! פריצה אומרת נתונים כלכליים, בטחונים, חברתיים ואחרים,! טובים ,פריצה הייתה מחייבת המשך קניות מצד מוסדיים ! פריצה מן הסתם הייתה מזמניה זרים להיכנס. אז תחשוב בעצמך , האם היו חלק מהסיבות האלה שאני חייב לומר הם לא כולם , לגבי צירוף הטכני : טווח דשדוש הוא טווח מאוד חשוב שסוחרים נוטים לזלזל בהם וחבל , כי טווח דשדוש הוא טווח ידוע עד אשר יקרה פריצה או שבירה, ראה את המדד, או את אבגול לדוגמה, בשיאים הללו של ה מדד היום 3 פריצות שווא, כאשר 2 מתוכם היו יום פקיעה! ופריצה נוספת שהביאה ליעד הבא ב 54, ויעד זה היה ברור שיגיע טכנית כמובן, אסיים בשאלה, : במידה והיתה יודע שבמשך שנה המדד מדשדש בטווח ידוע , האם כול פעם שהוא הגיע לטווח העליון היתה קונה תעודת שורט ממונפת על המדד ? האם כול פעם שהמדד היה מגיע לטווח התחתון של הדשדוש , היתה משחרר ברווח נאה את אותה תעודה וקונה הפעם ללונג עד הטווח העליון,? נכון זה קרה 7 פעמים טובות !!! יום נפלא, ותודה לך.
לוי שלום ,, תודה על התשובה אבל לא הבנתי .
בשורה התחתונה האם מה שקרה זה הפתעה טכנית - נגד הסיכון סיכוי הטכני ??
והאם אפשר ללמוד מזה שלמעוף הניתוח הטכני נכון אבל עם הרבה הסתיגויות .
סליחה שאני מנדנד.
היי, מש לא, כתבתי שאני מתאר לך בקצרה, הגורמים שהביאו לאי פריצה הם פונדמנטלים !! האם הצפי הטכני אמר שלא תהיה פריצה? כן גדול!. תודה לך.
שלום לוי,
FB: נראה לפי הדוחות והמסחר המאוחר שהפריצה תגיע בגדול היום. האם לדעתך זמן טוב להיכנס ברמת סביב 31 היום? תודה
ערב טוב לך ,
ותודה על שאלתך, כי דרכה אסביר כמה דברים ברשותך .
מקומי כאן בפורום זה , הוא להביא בפני השואל שאלה טכנית תשובות טכניות במלא המקצועיות , ואחוזי הצלחה גבוהים , אני מתמחה בטווח הקצר, בזכות ניתוח טכני מתקדם ונרות יפנים מתקדם מה שהפך אותי ברבות השנים לבעל מקצוע שונה ממנתח טכני והוא קורא גרפים! , ואני מניח שבמידה ואתה נמנה עם חלק מקוראיי, ניתן להבין מ ה סקירות והעדכונים שאני כותב, שהגרפים כן מתנהלים ברמה זו או אחרת על פי מה שאני כותב ,לפני שזה מתרחש כמובן, אבל ,!!!!
אני לא כאן בכדי להמליץ על כניסה או יציאה זו או אחרת לכול מנייה, יש לזכור שזהו פורום פתוח ולא שרות איתותים , ואוסיף ואומר לטובת כולם , על תלכו אחרי מה ממליצים בפורומים פתוחים , זה לא מקצועי, זה מסוכן ואולי זה משרת את האינטרס של זה או אחר !
לגבי דוחות : אני לא מתעניין בדוח של אף חברה, אני לא קורא אותם ולא קורא מה כותבים עליהם בשום אתר השייך למניות-- מסחר -- איתותים או אפילו מנתחים טכניים אחרים מה הם אומרים על אותם המניות, אני נמצא עם עצמי הגרף , הנרות היפנים , והטכני, ואלא כלי העבודה שלי , ללא שום נתון פונדמנטלי , למרות שאני מכבד את אלא אשר עוקבים ורוכשים מניות על פי פונדמנטלי, אבל זה לא אני,
על כן אסכם את דבריי בכך שלא אוכל לענות לך מה הצפי אחרי ה דוח כי אני לא מכיר אותו ולא נשמע לו, וכמובן יש להמתין ולראות איך השוק מאכל אותו , ויחד עם זאת גם אומר שלא אוכל לכתוב שזהו זמן טוב או לא, ו מאידך אוכל לנתח כול מנייה , צמד, מדד, סחורות על פי בקשתך או של אחרים , ואז על פי מה שאכתוב , עליך להוציא מסקנות לכאן ( ואומר כאן ש צורת הכתיבה לרב לא משתמעת לשני פנים, אבל אני פשוט לא כותב, קנה !! מכור !! )או לכאן בכדי לבצע את הצעד אשר רצית בין עם מכירה או קנייה..
אז אתך הסליחה שלא אוכל למלא את בקשתך כפי שכתבת וזה בסופו לטובתך גם .
תודה וערב טוב.
גוגל,
עובדיה שלום,
אודה לניתוח טכני של מנית גוגל לטווח הזמן הקצר ביותר (לימים הקרובים) סימול GOOG
תודה
בוקר טוב ,
עדכנתי את מצבה של גוגל לימים הקרובים בשרשור שלה.
תודה ושבת שלום.
הי עובדיה.
תוכל לסקר את סקופ?
שחקן הוסיף אותה לתיק באתר.....
תודה מראש =)
מכייוון שחזרתי רק עכשיו למסכים, אנתח מאוחר יותר, אבל מראש אומר, ישנה בעייה רצינית טכנית ב 4330, ולא קטנה, יחד עם זאת גרף שבועי , עומד לפני ירידות חדות, צר לי אין בשורות טכניות טובות על המנייה.. בהצלחה
בוקר טוב !
האם יש שינוי בצפי לבזק.
בזק,
עזרה מאוד לאפס את המדד ביום נפילת כיל, על כן פריצת ה 555 זימן קונים חדשים,
במקרה שכזה קשה להעריך טכנית , ומדיע ?
המחיר נמצא 18 נק" מקו ה 600, על כן לא חושב שגם המוכרים וגם הקונים יוותרו על הגעה לקו , למרות שהיא עושה את כול העלייה מאז פריצת ה 555, בקניות יתר ב 3 מתנדים אבל את ה20 הנק" היא יכולה לעשות והמתנדים ישבו בשקט.
הצפי הוא למהלך יורד שיכול להתחיל כול יום עד ה 600.
תודה ובהצלחה.
הי עובדיה,
אשמח להערכתך לגבי דיסקונט השקעות. עד לאן היא רצה...
תודה
דסק"ש,
מהרגע ששמרה על ה 1600, היא חופשיה לעלות ,
ההתנגדויות הקרובות ב 1871---- 2000 סגירה היום מעל ה 1800 = צפי להמשך עליות.
בהצלחה
תודה
בכיף גדול ובהצלחה.
בוקר טוב,
האם יצא הודעה פונד. לטובה ?
על כול פנים המחיר ממשיך להתנהל באופן חיובי, לאחר פריצת אותה תקרה משולשת שדובר עלייה.
עקב כך שכול העלייה מתנדי מומנטום עושים אותה ב קניות יתר, ללא התאווררות, ההמלצה הטובה ביותר שאוכל לומר היא ," תזרום עם העליות "
כרגע המחיר נמצא בטווח פתוח וההתנגדות הטכנית הקרובה ב 20.35.$
18.80 $ הוא הערך שבמידה ותרד עם סגירה הופך אותה לשלילית , או חלשה.
בהצלחה.
לעובדיה שלום! האם תוכל לנתח את soda?- ,(תמיכה וצפי) תודה!
בוקר טוב,
כמובן,
SODA.
לפני 3 ימי מסחר עלתה בחלון מעלה , כך שאני מניח שהוא פרסום פונד.
העלייה היתה בגרף עם איתות נרות יפנים שורי בשם קיקר, אבל בסופו של יום נוצר צל עליון שמאוד מחליש את ה איתות עצמו, וכהוכחה בינתיים המחיר לא עולה מאז הפרסום או קפיצה.
כול עוד המחיר ימצא מעלה 64$ עגול , הוא יחשב כחיובי למרות חולשתו של האיתות.
התנגדות טכנית קרובה ב 66$ ולא קלה !!
מתנדים טכניים מדברים על חולשה רבה בהקשר לעליות נוספות..
ביום ה קפיצה המחיר גם נגע בקו מגמה יורד של הגרף כך שהמוכרים זומנו מייד להיכנס.
לסיכום,:
למרות הקפיצה המחיר כרגע יותר שלילי מחיובי, עקב אותו קו מגמה, שכרגע נמצא ב 66.5$, על כן עליות נוספות רק בפריצתו , ומצד שני , ירידה מה 64$ = תחילת מהלך יורד.
בהצלחה
עובדיה שלום !
אפשר ניתוח ל DB דויטשה בנק . תודה
ערב טוב, DB, היא מנייה דואלית בארה"ב ! לא אוכל לנתח את הגרף שלה בארה"ב , חייב בגרף הקובע., בכדי להסביר אומר, טבע היא דואלית, והיא נקבעת בחו"ל על כן הגרף שלה בארץ הוא רק להסתכלות על השערים, ומנתחים את הגרף של טבע בחו"ל,. ---- DB היא דואלית בארה"ב , ואסור לנתח את הגרף שלה הזה, באם מישהו עשה זאת בעבר, יש לו טעות יסודית גדולה . חייבים את הגרף " הקובע" שהוא לבטח בבורסת הדקס, אבל לי אין אפשרות. כי אין לי גרפים של מניות הדקס.תודה ובהצלחה.
מגמה טכנית למניות PANW ו EZCHIPשבוע טוב עובדיה ,
1 . מהי המגמה קצרת הטווח הנראית למנית PANW (פאלו אלטו ) - שוקל אם לממש ברווח קטן או להישאר . מהם קווי התנגדות תמיכה להמשך ?
2. מניית ezchiP - מחזיק בנאסדק ומתלבט לאחר מהלך עליות יפה האם לממש . מהי המגמה קצרת הטווח והיכן קווי התנגדות/תמיכה ?
תודה רבה
רמון
שבוע טוב,
PANW בדשדוש כאשר ההתנגדות הקרובה ב 50$ , ואילו התמיכה הקרובה ב 45$
איזיציפ , במגמה מינורית ובינונית עולה , כאשר ההתנגדות הקרובה ב 33$ והתמיכה הקרובה ב 30.5$
בהצלחה