eladta '
צהריים טובים :
לא חזרת אליי בהקשר לעינין שופרסל על שמירה של ערכי פיבו,
האם הצילום שהבאתי הוא היה כוונתך?
תודה
Printable View
eladta '
צהריים טובים :
לא חזרת אליי בהקשר לעינין שופרסל על שמירה של ערכי פיבו,
האם הצילום שהבאתי הוא היה כוונתך?
תודה
היי לוי,
בדיוק לזה התכוונתי, כפי שניתן לראות בגרף שצירפת יש שני נרות דוג'י (אדום וירוק) אחד אחרי השני,
אמנם שניהם שברו את רמת השתי שליש פיבו' אך שניהם סגרו בדיוק על רמה זו.
האם סיטואציה כזאת לא נחשבת כשמירה על ערכי פיבו' ?
תודה !
היי ,
ברצוני , לתקן ולחזק אותך במספר דברים.
1- כאשר אתה כותב דוגי , ירוק + אדום , עליך להבין שדוגי הוא נר יפני ללא גוון,אין בו לא ירוק ולא אדום, אלא מחיר הפתיחה = למחיר הסגירה על כן אין לו ואסור לו שיהיה לו גוון, כי במידה ויש לו גוון אפילו הקטן ביותר, הוא לא דוגי אלא נר עם צל עליון ו או תחתון עם הגוון שלו, וכאן ניתן להיכנס לפרופורציות או רזולוציה קטנה יותר ולדבר על גודל ה צללים, נניח , האם העליון יותר גדול מהתחתון או ההפך, או האם אדום או ירוק כי אז אנו מבינים האם המחיר סגר מעל או מתחת ל פתיחה.
2-לגבי פיבונצי . איני יודעה באם קראת את השרשור של ניתוח טכני שבו שאל חבר פורום יוסי על פיבו ובו נתתי במשך שלוש פוסטים הסבר די מפורט על הנושא, באם לא ממליץ לך ולאחרים לקרוא ,אבל , לענייננו . ערכי פיבו הם דבר חשוב ויקר ערך , וכ כזה עלינו להאמין בתוצאות שלו ועל פי כך נפעל , אבל ערכי פיבו רוצים מהלך , וגם הסברתי בפוסט ההוא מה זה מהלך , איני יודע באם הוספתי את אשר אכתוב עכשיו אבל בכול מקרה אומר. לגבי מהלך מינימלי !
מהלך מינימלי , של ימי נרות יפנים שבו נוכל לומר , "יש מהלך "הוא בן 6 ימים = 6 נרות יפנים ולמה !
הנרות היפנים דורשים שמ מהלך אחד = היפוך מעלה למהלך קטן אחר = היפוך מטה , יהיו לפחות 4 ימי מסחר = 1 נר היפוך מעלה , 2-3-4-5 נרות מהלך מינימלי, 6 נר היפוך מטה.
ניתן להבין שהנרות היוצרות היפוך מעלה ומטה לא נספרים, ובדוגמה שלפנינו ישנם שלוש נרות מעלה ושלוש מטה !
לא היה היפוך!!! לא למעלה ולא למטה = אותו מהלך ששלט = ממשיך !! וכהוכחה או עובדה הנרות של יום שלישי ורביעי הם בעלי צל עליון שמראה שהמוכרים פשוט לא עזבו והם כאן!
3- כבר המלצתי אבל אומר שוב.
פיבו מבקש מהלכים תקינים ומספיק ארוכים, על נשכח שהוא חוזה לנו את העתיד, ועל כן הערכים או הקווים הנוצרים הם מאוד חשובים ו ככאלה אנו נספק לו את נקודות ההיפוך המדוייקות , וכן בכדי לסגור את הנושא, בהתחלה כתבי לך שהמחיר לא שמר על ערכי פיבו וזה כמובן היה נכון כי הוא שבר אותו באם שבר,= אין שמירה , זה שהוא פרץ שוב , נניח מותר לו, אבל הינה בא המסחר ואומר,....
סוחר יקר אילו הייתי פורץ את ערכי פיבו אז קודם כול הייתי הולך ל 50% מעלה ולא רק שלא הלכתי אלה גם ירדתי
לסיכום,
רמת ה 1050 ממשיכה בינתיים לתמוך ואילו רמות ה 1080 - 1100 - 1120 , ממשיכות ליצור התנגדות.
ללא התייחסות בינתיים לערכי פיבו !
על כול שאלה אתה מוזמן.
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
רמי לוי,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
בשבוע שעבר היה זה קו ה 17400 שחסם את המחיר והשבוע ה מוכרים ירדו קומה קטנה ל 17200 , והגרף שהה מתחת לקו זה כול השבוע.
כול עוד המחיר שומר על ה 17000 -- 16600 , הכול כאן תקין ובטח מותר למחיר ול משקיעים ללכת ימינה במקום לקחת עמדה !
הכול כאן בגבולות הרגוע כול עוד ה 16600 לא נשבר, ופריצת ה 17400 יכולה להביא למשהו טוב.
קובץ מצורף 4281
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה.
שופרסל,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
הדברים בגרף זה מאוד ברורים, כאשר מעבר לטכני שבו דובר השבוע ארוכות על ערכי פיבו בגרף זה וממליץ לכולם לקרא, וזה נמצא בשרשור זה מתחת לסקירה של רמי לוי.
לעיניננו :
ישנם כאן 3 קווים מעל המחיר שהם בעייתיים כרגע והם , 1080 - 1100- 1120.
בלי לפרוץ את שלושתם, לא יהיו כאן עליות מעבר לכך תמיכה על ה 1050 הוא דבר מתבקש כי ירידה ממנו = החמרה במצבו של הגרף.
בנוסף גורם טכני אשר מעיק כרגע הוא אותו ממוצע 20 הידוע בכוחו הרב.
קובץ מצורף 4285
אמן.
תודה ובהצלחה.
שטראוס,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
לא אוהב את התנהלות הגרף הזה כרגע עם הקווים שלו !
הכול נראה תיקני ויפה, ואני לא אוהב זאת, אני עדיין לא יכול להסביר למה !! ( וזה לא שייך לניתוח טכני, -- כי הכול תקין - אלא לקריאת גרף שהוא נראה לי לא בסדר ! )
על כול פנים המחיר פרץ את ה 6800 שכול כך דיברנו עליו בסבב הקודם, ועקרונית המחיר בדרך ל 6873 -- 6900.
אני מעדיף לתת גזרה בגרף זה , והיא ....
כול פריצה של ה 6873 = הכול תקין והמשך מעלה.
כול ירידה מה 6750 עם סיכוי לכך כבר ביום א" או ב" - = ירידות חדות יותר ויש להיזהר למחזיקים.
קובץ מצורף 4291
אמן.
תודה ובהצלחה.
אסם,
עדכון לסופ"ש , 26-7-14
המחיר ירד במשך 4 ימים השבוע ( נרות אדומים , ולא בדיוק זז ממקומו ) וביום ה" האחרון החזיר את הכול , כך שלמעשה גם אסם, נשארה במקום.
מקומו של המחיר בגרף הוא מצוין להמשכיות מעלה כאשר פריצה של ה 7941 = תיקון 38.2% פיבו, ייקח את המחיר לרמות פיבו הבאות. בנוסף , ממוצע 20 צפוי לתמוך במחיר במקרה של ירידה מסוימת.
בסה"כ הגרף הזה חיובי להמשך למרות מתנד אחד מומנטום בקניות יתר,
אסם תיכנס לתיק בפריצת ה 7941.
קובץ מצורף 4308
אמן.
תודה ובהצלחה.
אסם ,
עדכון בתוך יומי, 28-7-14
המחיר פותח היום בגפ מעלה מעל ה 7941 ש עליו דובר אתמול, ובכך המנייה נכנסה מיד לתיק האתר עם הפתיחה.
הגרף חיובי כפי שצויין כבר בעדכונים הקודמים והמחיר בדרכו ל 8065 -- 8189 , שהם תיקני פיבו הבאים בתור לאחר פריצת ה 7942 שהיה 38.2% פיבו.
קובץ מצורף 4318
אמן.
תודה ובהצלחה
שטראוס,
עדכון בתוך יומי, 30-7-14,
אני זוכר כמובן שבסופ"ש, כתבתי שאני לא אוהב את היבנות הגרף הזה, ועבר כבר שבוע ואני ממשיך לא לאהוב אותו כרגע ( מבחינת התנהלות טכנית כמובן ).
אני עומד על דעתי שכבר פורסמה, שבירת ה 6750 = מהלך יורד עמוק יותר.
קובץ מצורף 4355
אמן.
שטראוס,
עדכון ל 31-7-14
אכן , ההערכות היו נכונות, אין פריצה מצד אחד של ה 6800 וישנה שבירה של ה6750, כך שהצפי הופך רשמית ל שלילי. כאשר שבירת ה 6700 יעמיק את הירידות.
קובץ מצורף 4362
אמן
תודה ובהצלחה
שופרסל,
עדכון לסופ"ש, 1-8-14
המחיר לא נמצא בדשדוש כהגדרתו, אלא פשוט הולך ימינה , כאשר ההבדל המשמעותי משבוע שעבר , הוא שכרגע המחיר מעל ממוצע 20.
המחיר גם מצליח לסיים מעל ה 1080 , אבל עדיין מתחת ל 1100--1120.
הגזרה היא,
שבירה של ממוצע 20 = 1060 תחילה.
פריצה של ה 1100 = עליות ל 1120 תחילה.
קובץ מצורף 4370
נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
אמן
תודה ובהצלחה
שטראוס ,
עדכון לסופ"ש, 1-8-14
ניסיון שבירה של ה 6700 כבר היה ביום חמישי האחרון, ובינתיים לא צלח.
מבחינתי אין שינוי בהערכות, הגרף עדיין שלילי , והצפי הוא כן לשבירה החלטית של ה 6700 , וירידה ל 6600.
קובץ מצורף 4385
אמן
תודה ובהצלחה
רמי לוי,
עדכון לסופ"ש , 1-8-14
הקונים לא מתלהבים לקנות בתקופה זו, ואילו המוכרים לא לוחצים לשחרר סחורה, מצב זה הוא נפלא, עד אשר אחד הצדדים מפר אותו.
המחיר נמצא כבר 10 ימי מסחר שהם שבועיים בטווח של 200 נק" ואני קובע כאן שהמוכרים לא הולכים להתאפק עוד הרבה. על כן שבירת ה 17000 , כבר אפשרית.
גזרה לתחילת השבוע:
פריצה של ה 17200 = 17400 +
שבירה של 17000 = 16800 -
קובץ מצורף 4398
אמן
תודה ובהצלחה
אסם,
עדכון לסופ"ש, 2-8-14
מה שהיה טוב בסופ"ש הקודם, הפך ל נחמד בלבד בהמשך השבוע ,
המחיר לא מצליח לפרוץ את ה 8100 שזה = פריצה של 50% פיבו על כול המהלך היורד.
המוכרים כבר נכנסים ביום המסחר האחרון ומנסים להוריד את המחיר מתחת ל 8000 , בינתיים ללא הצלחה , אבל :
על פי המתנדים העיקריים בגרף יומי, המחיר צפוי כבר מחר להתחיל מהלך יורד , ובכך כן לשבור את ה 800 בהמשך.
הגרף שלילי ואין צורך בגזרה.
קובץ מצורף 4410
אמן
תודה ובהצלחה
שופרסל,
עדכון ל 6-8-14
למעשה המחיר שאותו מצב שהיה בסופ"ש !
כאשר הוא מעל ה 1080 , אבל מתחת ל 1100 -- 1120,
זה שממוצע 20 עדיין תומר במחיר זה נחמד , אבל זה לא יחזיק עוד הרבה, אם המחיר לא יפרוץ כבר את ה 1100 - 1120. כי הבעיה היא שהמתנדים מחשבים את השהיה באזור זה והעליות המינוריות כמהלך עולה של הגרף , והוא בקרוב ייסתיים , בלי לעשות כלום.
קובץ מצורף 4427
אמן
תודה ובהצלחה
שופרסל,
עדכון לסופ"ש , 8-8-14
עוד פעם הטכני מציל לדוחות לא טובים של חברה.
הרי כול הזמן דיברתי על כך שלא משנה מה המחיר עושה, עליות רק עם פריצה של ה 1100 --1120. ולכן לא היה סיבה לכניסה.
המחיר יורד במעל 3% , ונותן לעצמו צפי שלילי להמשך.
קובץ מצורף 4471
תודה ובהצלחה
שטראוס,
עדכון לסופ"ש, 8-8-14
כאשר קיים מהלך עולה , או שיש את זה או שלא,
וזה כבר מספר שבועות שאני כותב שאין מהלך עולה כאן עד עכשיו בכול אופן.
המחיר שובר את ה 6700 , לאחר חוסר יכולת מוחלט לפרוץ את ה6800 מספר רב של פעמים.
היעד הוא בהדרגה 6600 ומטה ממנו.
צפי שלילי .
קובץ מצורף 4485
תודה ובהצלחה
רמי לוי,
עדכון לסופ"ש, 8-8-14
הגרף משחק בקטנות !!,
המחיר פרץ את הדשדוש הקודם הגיע ליעדו 200 נק" מעלה ושובר חזרה את אותן ה 200 נק" מטה. , ובעברית זה = אין החלטה על כלום לגבי הכיוון.
כאן אני מעדיף לתת גזרה, והיא :
פריצה של ה 17400 = 17800 בדרך
שבירה של ה 17000 = 16600 בדרך.
קובץ מצורף 4490
תודה ובהצלחה
אסם,
עדכון לסופ"ש, 9-8-14
המחיר נמצא באותו מקום של סופ"ש קודם וגם עם אותם קשיים,
לא מצליח לפרוץ בינתיים את 8100 , כהתנגדות אופקית + תיקון 50% פיבו.
ומצד שני כול קרבה ל 8000 מכניס קונים.
, כאן אני מעדיף לתת גזרה , כי חלק מ ה פרמטרים הטכניים השתנו .
פריצה של ה 8100 = המשך עליות
שבירה של 8000 = תחילת מהלך יורד.
קובץ מצורף 4498
תודה ובהצלחה
שופרסל ,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
הגרף נראה פחות טוב מהסופ"ש הקודם !
החולשה החדשה שנכנסה, יכולה להוריד את המחיר מתחת ל קו ה1000 , וכדאי שהקונים יהיו ערניים בתחילת השבוע .
במידה וקו ה100 ישבר, התמיכות הבאות ב 950 -- 900 .
כאן אני מעדיף לתת גזרה :
פריצה של ה 1080 = חיובי.
שבירה של ה 1000 = 950 בדרך.
קובץ מצורף 4582
תודה ובהצלחה
שטראוס,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
כבר שלושה שבועות שאני מציין שמשהו לא בסדר בגרף,
יכול להיות שאני טועה כמובן, אבל לא הכול תקים והנר היומי האחרון רק מחזק זאת.
המחיר עדיין מחזיק מעל ה 6600 , אבל במידה וקו זה יישבר, הירידות יהיו עמוקות יותר.
לא וראה כוח לפריצה של ה 6800 יחד עם המשך עליות, על כן הכיוון הוא או ימינה או למטה.
קובץ מצורף 4603
תודה ובהצלחה.
אסם ,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
זה שלא ראיתי פריצה של ה 8100 , היה מאוד נכון, והמחיר גם שובר השבוע את ה 8000 + 7940 , ומגיע לסגירה שבועית ב 7936 , שתיחשב מן הסתם, סגירה חלשה.
התמיכות הקרובות הם ב 7888 -- 7800 .
צפי שלילי ליום המסחר הבא.
קובץ מצורף 4606
תודה ובהצלחה
רמי לוי,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
המחיר נסחר כול השבוע בחולשה ,
וירד לתחתית כפולה בקו ה 16600
סוחרי רמי לוי ומחזיקים שימו לב ! במידה והקונים לא יחזרו מייד לגרף זה סכנת שבירה של ה 16600 קיימת כבר מתחילת השבוע , והיא לא תעלם עד אשר קו ה 17400 ייפרץ.
החולשה העיקרית עברה לגרף השבועי
לא ניתן לתת צפי אבל גזרה כן והיא ....
פריצה של ה 17000 = 17400 בדרך.
שבירה של ה 16600 = המשך ירידות כאשר 16000 תחילה.
קובץ מצורף 4616
תודה ובהצלחה
שטראוס,
עדכון ל 18-8-14
המחיר ממשיך להיחלש כצפוי מהעדכון של סופ"ש.
היום הוא פותח בגפ מטה מה סגירה של אתמול וגם מה 6600 , עולה ומנסה לבדוק התנגדות וממנו יורד חזרה.
כרגע הצפי נשאר בעינו והוא המשך היחלשות כאשר נקודת תמיכה טובה ניתן לראות כרגע ב 6480 , ושם צריך לבחון את הגרף שוב.
קובץ מצורף 4645
תודה ובהצלחה
אסם,
עדכון ל 19-8-14
גם אסם מיישרת קו עם הצפי בסופ"ש, כאשר ממשיכה את הירידות ביומיים האחרונים.
לגבי מחר קיים דילמה מסוים, כי הצפי ממשיך להיות שלילי מצד אחד, אבל מצד שני , מתנד מומנטום נכנס למכירות יתר בקריאה חריגה,
כך שבהחלט אפשרי לראות מחר הליכה ימינה עם ירידות קלות.
זה שקו ה 7800 צפוי להישבר, זה נכון אבל לא מחייב שזה יהיה מחר או אחרי, אלא בהמשך.
קובץ מצורף 4651
תודה ובהצלחה
אסם,
עדכון בתוך יומי, 19-8-14
על פי הנכתב בעדכונים האחרונים קו ה 7800 בסכנת שבירה כול יום, וזה צפוי לקראת. , כול יום.
התמיכות הקרובות הם ב 7700 -- 7600 .
קובץ מצורף 4661
תודה ובהצלחה
שופרסל,
עדכון לסופ"ש, 22-8-14
הציבור שסוחר במניות חייב להבין !
מי שיודע מה קורה או צפוי לגף הם הנרות האדומים !! הנרות הירוקים אין להם שמץ של מושג מה קורה לגרף , כי להם יש רק תקווה כאשר לאדומים אין תקווה יש החלטה !!!
זו דוגמה קלסית נוספת לגרף שאין סיבה מינימאלית להיכנס,
מאז ה חוסר פריצה של ה 1400 , ואז השבירה של ה 1260 , פסלתי כבר את הגרף הזה ( פרט למקרה אחד שהיה ניסיון עלייה ), והיום האינפרייה הזו ( בסה"כ רשת הסופרים הגדולה בארץ, יורדת מ 1000 !!!!
אני יודע שאני רק מקשקש, אבל אין לי מה לנתח כאן !!
הגרף שלילי עד אשר מישהו ייקח דפיברילטור ויאיר אותו.
קובץ מצורף 4706
תודה ובהצלחה
רמי לוי ,
עדכון לסופ"ש, 22-8-14
הגרף רחוק מאוד מ להיראות טוב !
הוא נסחר מתחת לשני קווי מגמה , כאשר אחד מהם ארוך טווח.
המחיר מסיים קרוב מאוד לתמיכה בתחתית משולשת ובמידה וקו ה 16500 ישבר המחיר יוכל לרדת עוד כ 1000 נק".
שני טווחי הזמן מבקשים עוד מטה.
צפי שלילי להמשך.
קובץ מצורף 4722
תודה ובהצלחה
אסם ,
עדכון לסופ"ש, 22-8-14
שימו לב בבקשה אוהבי אסם לגרף השבועי ולהסבר בתוכו .
גרף שבועי:
קובץ מצורף 4734
גרף יומי :
קובץ מצורף 4735
אז כן כול העדכונים כולל של סופ"ש האחרון היו מדויקים כאשר מה שראיתי זה רק מטה ולא מילימטר מעלה מ ה 8100.
המחיר מגיע לסגירה שבועית ב 7740 , לאחר שכבר היה בנמוך ב 7640 , ואכן מאט קונים נכנסו , אבל לא הצליחו בינתיים להביא תמונה גרפית להיפוך מעלה
הגרף היומי מושפע כרגע מקו מגמה יורד, מה שבהחלט ייקשה כאן על כול זיק של עליות, ואילו הגרף השבועי נמצא בגבולות שלו בין המשך חיובי לשלילי.
הצפי הכללי כאן הוא שלילי, כאשר תיקון עולה יוכל להיווצר בשבוע הבא, אבל הקו הסופר חשוב כאן הוא 7600.
תודה ובהצלחה
שטראוס,
עדכון לסופ"ש, 22-8-14
לפני שלושה שבועות כתבתי בעדכון , שאין לי משהו מיוחד לכתוב אבל הגרף לא נראה לי , ומשהו לא בסדר איתו,
אבל הדבר העיקרי היה שלא רואה עליות , וכמובן אם אין עליות אז המוכרים כאן.
המחיר שובר כול תמיכה טובה ומגיע לסגירה שבועית ב 6299.
המהלך היורד לא הסתיים !!
גרף יומי מוכן לתיקון עולה מסוים, אבל גרף שבועי רוצה לראות ערכים כמו 6100 לפחות , ואולי 6030.
למרות שצפוי עלייה קטנה כתיקון , הגרף עדיין שלילי להמשך.
קובץ מצורף 4740
תודה ובהצלחה
רמי לוי
עדכון ל 26-8-14
המחיר קצת התאורר היום והוא נמצא במקום הטכני הנכון בכדי להתרומם על כן נעבור ישר לתנאים לעליות ונבדוק אותו מחר.
1- שמירה על קו ה 16800 .
2-פרעיצת ה 17000 , מחר !
3- פריצת ה 17200 כהמשך.
למי שכבר נכנס הסטופ כרגע ב 16480 עם סגירה.
קובץ מצורף 4766
תודה ובהצלחה
רמי לוי,
עדכון ל 27-8-14
זה נקרא בעברית, " להתפרע " כאילו אין מחר !!! למה לעלות קרוב ל 7%!!!!!!!!!
כמובן הגרף מילא את כול התנאים הטכניים ועכשיו מכייון שהוא התפרע אז זה יבוא נגדו או מחר או מחרתיים.
על כול פנים המשך התנאים לעליות הם :
1-כול מי שבפנים הסטופ עולה ל 17380 עם סגירה.
2- שמירה על קו ה 17600.
3- פריצת ה18000.
4-פריצת ה 18080 = 32.8%פיבו על כול המהלך היורד.
5- פריצת ה18500
כול ירידה ושמירה על ה 17400 = טוב להמשך
קובץ מצורף 4778
תודה ובהצלחה
שטראוס,
הגרף יוצר תבנית נרות יפנים להיפוך ב 6300 , וממשיך את עלייתו בשלושת ימי המסחר האחרונים, כאשר הוא בהחלט מתחבר לעדכון של סופ"ש.
גרף יומי ממשיך לבקש תיקון עולה ואילו הגרף השבועי עדיין שלילי.
מקומות אפשריים לפנייה מטה חזרה
1- 6450
2- 6525 = תיקון פיבו 32.8% +קו מגמה עולה !
3- 6621 , כתיקון 50% פיבו.
הגרף עדיין בתיקון עולה אבל כמובן יוכל לעלות מבחינת הטכני עד ה קו מגמה יורד שלו.
ושוב נשאלת השאלה : לא לא בהיוולדו ורדה?
קובץ מצורף 4788
תודה ובהצלחה
תודה רבה.
צודק, זה מאוחר מדי.
לא קראתי כנראה את עדכון הסופ"ש לגביה וסיקרן אותי נושא התעלה היורדת המיוחדת כאן.
היי,
התעלה היא לא מיוחדת, היא פשוט תעלה,
ובלי קשר לסופ"ש היה תבנית נרות להיפוך מעלה.
ושום דבר לא מאוחר, עד שזה באמת מאוחר.
תודה ויום נפלא.
רמי לוי,
עדכון לסופ"ש, 29-8-14
הדברים נכתבו בעדכון האחרון, הנר של 7% פוגע ישירות במהלך העולה וכך קורה שהמחיר עוצר את העליות במשך יומיים .
גרף יומי + שבועי עדיין חיוביים, על כן נשאר המחסום של פריצת ה 18000.
מצד שני ירידה לבדיקת ה 17400 כקו מגמה יורד גם בא בחשבון,
אבל השורה התחתונה בשני המקרים היא " צפי להמשך עליות "
קובץ מצורף 4806
תודה ובהצלחה
שטראוס,
עדכון לסופ"ש, 29-8-14
המחיר ממשיך את העליות על פי הצפי של העדכון האחרון אבל לא מצליח לפרוץ את אחד הנק" שכתבתי שהם אפשרות לפרסה מטה ב6525.
כפי שכבר הוסבר הלחץ כאן הוא בטווח השבועי, ובמידה וקו ה 6525 לא יפרץ ביום המסחר הבא, הסיכוי להמשך או חזרה לירידות מתגבר.
כך שהמחיר צפוי להיסחר בינתיים בין שני קווי מגמה המסומנים בכתום בגרף וזהוא הטווח השבועי כאשר יציאה מהגזרות הללו = המשך לאותו כיוון.
קובץ מצורף 4820
תודה ובהצלחה
אסם:
עדכון לסופ"ש, 30-8-14
המחיר משחק בין חיובי בטווח היומי ל שלילי בטווח השבועי,
והקו מגמה היורד במינורי שנוסף ביומי לא מוסיף לטובה. קו זה נמצא מתחת ל 8000 על כן הוא ייצור קושי להגעה עליו.
אני עדיין בדיעה שלילית על המשך ההתנהלות בגרף זה על כן נלך לגזרה.
שבירה של 7800 = 7600 בדרך.
פריצה של 7900 שוב = קו מגמה + 8000 בדרך.
קובץ מצורף 4828
תודה ובהצלחה
שופרסל,
עדכון לסופ"ש, 30-8-14
ירדה מה 1000 ,, עלתה ל 1040 , סגרה ב 1018 = מתחת ל 1020 !
לא ממליץ לאף אחד לגעת כול עוד לא פורצת את ה 1100 , וגם אז הדברים עדיין לא בטוחים אבל לפחות התנאים מעל ה 1100 , טובים יותר מעכשיו סביב ה1000.
הגזרה לתחילת השבוע היא ...
פריצה חוזרת של ממוצע 20 = חיובי להמשך
שבירה של ה 1000 = 980 בדרך.
קובץ מצורף 4829
תודה ובהצלחה
אסם,
עדכון ל 1-9-14
המסחר היה חיובי ברב היום אבל עדיין הקונים לא מוצאים את הסיבה או הכוחות לפרוץ את ה קו מגמה היורד אשר מעל המחיר.
הדברים ברורים על פי העדכונים שאני מוציא...
עליות כאן רק בפריצת הקו מגמה יורד.
קובץ מצורף 4843
תודה ובהצלחה