אכן כבר עכשיו מצבנו לא טוב.
המשך עליות יעביר אותנו לגרוע.
Printable View
אכן כבר עכשיו מצבנו לא טוב.
המשך עליות יעביר אותנו לגרוע.
או שהשחקניםמתפללים לנס או שאינם מסוגלים, אני אישית מאמין שפקיעה תהיה נמוכה מ1222 וזאת לפי כל מיני נתונים, אך במידה והנגיד יוריד עוד חצי אחוז הוא יטרוף את הקלפים ויהיה כאן סקוויז עצבניו לכיוון1280 . חייבים מימושים מעבר לים על מנת שיוכלו ללבות את המגמה, אחרת תהיה פקיעה1225-1240. אני אישית מאמין שיבוא מהלך תיקונים בעולם של 3-4%, אבל אני מדבר מתוך פוזיציה, ולכן מה שמאמין לא חשוב
יש סטופ להפסד באסטרטגיה כמו שיש יעד רווח של 25 אחוז ?
כמו כן נראה לי שמכיוון שעיקר העליה היום היא עם הבנקים אז השחקנים לא כל כך נלחצים כי כמו שראינו הרבה פעמים שהם יודעים להוריד אותם , במיוחד שהם בשליש העליון שלהם .
לי זה היה נראה כאילו השחקנים מנסים להוריד את המדד, דרך הבנקים, בזק וכיל,
אבל ללא הועיל (שוק חזק מדי).
תשובות לשחקן...
לא
להסבר לחץ כאן
תודה ,
מה לדעתכם ישנה את הנחת היסוד לירידה במדד ? האם זה פרמטר טכני כמו פריצה של 1240 ?
ראשית- יש עוד זמן עד הפקיעה שבוע וחצי.
שני- עדיין לא ראינו מימושים בחו"ל משהו שצריך להגיע(לא מדבר על העוצמה של המימוש)
שלישית- לשחקנים יש מספיק נכס בסיס, ועדיין ניתן לשנות את הגבולות העליונים, ע"י קידום פוטים, לדעתי הגבול העליות זז במעט, אבל עדיין מכוונים לפקיעה מתחת ל1225, נחכה ונראה מה יהיה
קודם כל אני מקווה שאני מבין את השאלה.
ברמה התאורטית, אם יש לך קנייה אחת ו 2 כתיבות, אז יש לך כתיבה 1 חשופה תמיד.
ברמה המעשית יכולים להיות מצבים שכתיבה חשופה הסיכוי שלה להזיק מאוד נמוכה, כי כמובן אין דין כתיבה של P1230 כדין כתיבה של P900.
לכן אין כיסוי מלא של 100% (בקנייה אחת ו 2 כתיבות) אך ניתן לבנות אותה כך שתכסה עד למרחק שלא יפחיד אותך.
נקודת הפחד שונה אצל כל אדם.
ניקח דוגמא לכתיבה חשופה שהסיכון שלה נמוך מאוד.
ניתן היה לכתוב היום C1380 ליוני לפחות 20 יחידות במחיר של 10 ש"ח ומעלה. בטחונות ליחידה 5K~.
אפשר לומר שיש פה 200 ש"ח מה שנקרא "על הרצפה" (לא רואה בשום חלום מדד 1380 תוך חודש ושבוע) ולמרות זאת אני אישית לא מוכן לפתוח כזאת פוזיציה, אך סביר להניח שיש כאלה שישנים עם זה טוב בלילה.
תודה אבי על הקישור , דיון מרתק יש שם וגם מחכים , יישר כח. "דעת קנית מה חסרת" .
אשר יגורנו הנה הוא בא
:sick:
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
מה יגורנו? שהמדד יעלה עוד? לצפות לתיקון של שחקן מחר?
האמת - היה נחמד אם שחקן או מישהו מההנהלה היה מזהיר ונותן התראה מראש אם עומד לבוא תיקון,
שנוכל "להיות בהיכון".....
בפרו מקבלים התראה רבע שעה בערך לפני שמגיע תיקון ככה אפשר להתכונן. בדרך כלל אם אני בצאט אני כותב את זה
גם בצאט שידעו שמגיע תיקון.
איך יודעים דבר כזה ?
מישהו מריח תיקון לאסטרטגיה?
בוצע התיקון
מינוס 65 ש"ח משחקן
וזה לא בשמים- כל אופציה 5 ש"ח הפרש משחקן
וה-P1210 10 ש"ח
אך בוצעו
3 יחידות P1210 סה"כ 30 ש"ח פחות
3 יחידות P1190 סה"כ 15 ש"ח פחות
2 יחידות P1180 סה"כ 10 ש"ח פחות
2 יחידות P1150 סה"כ 10 ש"ח פחות
סה"כ - 65 ש"ח פחות
לא מבין למה שחקן לא הרחיק את ה-C1130 ל-C1140?
ישחק הרבה יותר מהר בירידות- אפשר אפילו היה להגדיל ל-3 יחידות אם חוששים על התקבול.
בוצע כמעט כמו שחקן.
רק את ה P1150 הצלחתי למכור ב 25 ש"ח ליחידה (= 10ש"ח גרוע משחקן)
האם משהו מוכן לבדוק אם מצבי כשורה? (תודה מראש!!)
אם אני מבין נכון אין סיכוי לסגור ביעד הרווח ללא גלגול לחודש הבא. אני צודק?
בוא נגיד שאם נסגור או נגלגל בלי הפסד זה יהיה מעולה...
מנסיון העבר, אם יהיה רווח ושחקן יחשוש שהוא יאבד אז יסגור ברווח קטן.
מעטים מאוד המקרים שאסטרטגיה נסגרה בהפסד.
יבואו חברים ויגידו שגלגול הוא הפסד - גם אני חשבתי כך בעבר...זה עניין סמנטי.
בכל מקרה יעד הרווח המקורי לא יושג. אבל אם נהיה ברווח לא יהיה גלגול רק לצורך הגדלת הרווח. אפשר לסגור ולשמוח בחלקך - הרווחת!
סבלנות.
מישו יכול להסביר טיפה מזה לגלגל פוזיציה?
אני מנחש ש-
זה למכור את הפוזיציה הנוכחית (כרגע - אופציות מאי)
ולקנות פוזיציה כמה שיותר דומה (בתקבול ובעלות ובבטחונות) של החודש הבא (יוני).
צודק אני?
גילגול הוא הפסד. אין כל עוררין על כך. אלא שבמילה גילגול נאלצים לסגור פוזיציות בהפסד ולאחר מכן לפתוח לחודש הבא פוזיציות יותר מסוכנות אם לא היינו נאלצים לגלגל. הרי ברור שאם האסט' תגמר ברווח ולו קטן ביותר האסט' תיסגר ולחודש הבא לא יהיו שיקולים זרים.זו דעתי. ורצוי הבהרה מצידי שבאסט' זו לא השתתפתי משום שבשבוע הבא אני נוסע לחו"ל ואינני נוהג לפתוח פוזיציות שבוודאות אאלץ להשאיר אותן פתוחות או לגלגל אותן כשאינני בארץ. בהצלחה לכל המשתתפים. ומילות נחמה, כל מי שמשתתף לאורך חודשים ושנים באסט' של שחקן ונוקט בגישה אחראית - כמויות דומות בכל פעם- בוודאות הוא ברווח רציני
נראה לי נפלתי על אסטרטגיה סופר מסובכת, בשביל פעם ראשונה =)
אבל אני לומד ונהנה מהתהליך ומטוב ליבם של האנשים פה שמסבירים.
מישהו יודע באיזה נקודה האסטרטגיה תעבור לרווח אחרי התיקון היום ? ובאיזה מצב יהיה אפשר לסגור במקסימום רווח ?
לפי גרף הרגישות כאן:
נראה כאילו ב 1220 זה השיא.
אבל אני רק מתחיל פה, אז לא בטוח...
זה לא בהכרח , כי מגלגלים בשלבים , כמו באסט' של מרץ-אפריל בהתחלה גלגלנו את הפוטים שהיו מורווחים ואח"כ את ההגנות של הקולים ובסוף את הקולים הכתובים , גם החודש נראה לי שאם ימשיכו העליות שחקן יגלגל רק את הפוטים ומה הפסד בכך ואח"כ יכולה להיות ירידה במדד וגלגול של הקולים ברווח ,
תקנו אותי אם אני טועה .
במצב הנוכחי לאחר התיקון של היום אני חושב שאין אפשרות לסגור ברווח על בסיס שחיקה בפוזיציה הנוכחית.
אלא אם כן בגלגול חלקי כמו שציינו פה לדוגמא בגלגול לפוטים רחוקים בחודש הבא שההתייקרות שלהם היא לא משמעותית במקרה של ירידות ומצד שני הקולים של החודש יאבדו משווים הרבה יותר.
לאמתי
האסט' לא תעבור לרווח היום
בערך ב-1222 נקודת האמצע, לא בגלל הגרף אלא בגלל הדלתא.(יש להתחשב בגמא)
יש לקחת בחשבון שבירידות יתכן שהואגה תעלה וזה לרעתינו
מסקנה- צריך לחכות לשחיקה- צריך גם ירידות כי הדלתא שלילית אבל צריך גם שהתטא תעבוד
אם אנחנו לפני ירידות הייתי קונה מרווחים יורדים ביוני כדי שמצד אחד לא נחטוף תטא של שבוע שחיקה ומצד שני להרוויח דלתא שלילית
זה אומר שמתחת ל1220 האסט' שוב תהיה מופסדת בגלל הפוטים ? ז"א הדלתא תתהפך ?
האם בעצם יצא שהתיקונים האחרונים מיותרים, והיה צריך להשאר באסטרטגיה "מוטת ירידות\דשדוש"?
nivh לו ידענו אתמול מה יהיה היום המצב היה מצויין. הבעיה היא שרק אתמול בלילה מאוחר התהפכה המגמה בארה"ב. דווקא בפתיחה וכשעתיים לאחר מכן מדד הדאו עלה ב155 נקודות. המצב התהפך לאחר מכן
למה להאשים את הדאו , גם שחקן ציפה שתהיה ירידה והמדד יאבד גובה , והנה זה בא , גם שחקן אתמול אמר שהתיקון הוא בלית ברירה כי המדד המשיך לטפס , היה בזה כמעין צמצום הפסד במידה ויהיו עליות על חשבון רווח מקסמילי בירידות .
amibd הירידות החדות יחסית היום הם בגלל התהפכות הדאו אתמול בלילה ובעיקר הבוקר ב0900 הניקיי מעלייה של 2.5% ירד למינוס 7.5%.ולא תאמין, אפילו שחקן לא ידע שזה יקרה הבוקר
חברה, התיקון היה הכרחי
אמנם לא יצא טוב,
אבל זהו ניהול סיכונים נכון.
רוב התיקונים באסט' זו היו בעיתוי לא מוצלח(אבל נכון)
אני הייתי מתקן אחרת, כפי שכבר כתבתי, אבל הולך עם שחקן
עתה אני מציע לכתוב ליוני: 2 יחידות 2 יחידות P1200 ולקנות 2 יחידות P122
לא מסוכן- סיכון נמוך
סביר שהשחקנים ישאפו ל-1200
אבל לכתוב קולים זה מסוכן וכבר יש לנו 2
מרווח יורד במאי יאכל ע"י התטא.
תיקון 25/5 בוצע כך:
קניית 3 P1210 ב 680 ש"ח (גרוע משחקן ב 210 ש"ח)
מכירת 1 P1200 ב 420 ש"ח (טוב משחקן ב 60 ש"ח)
מכירת 2 P1180 ב 175 ש"ח (טוב משחקן ב 40 ש"ח)
קניית 2 P1130 JUN ב 210 ש"ח (גרוע משחקן ב40 ש"ח)
כתיבת 2 P1160 JUN ב 420 ש"ח (טוב משחקן ב 40 ש"ח)
סה"כ : 110 ש"ח גרוע משחקן....
נתקלתי בבעייה ב ZEROSUM - איך אני יכול להוסיף שם אופציות מהחודש הבא?
או שפשוט פותחים אסטרטגייה חדשה ביוני בשביל הגלגול?
בכל מקרה - במאי נשארנו רק עם CALL , 2 כתובים, 2 קנויים, נכון?
(אודה למישהו שיבדוק: http://www.zerosum.co.il/Users/4672/Trades/New/35139 )
בניתי ZEROSUM גם ליוני:
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35508
האם כך נכון להסתכל על אסטרטגייה מתגלגלת? בתור 2 אסטרטגיות שונות?
האם אפשר להציג את 2 החודשים על אותו הגרף? (נראה קצת לא הגיוני... שכן כל הנתונים והיווניות מתייחסות לחודש פקיעה מסויים....)
התיקון אמש היה ע"פ הסברא כי קיים סיכוי להורדת ריבית ביום ב הקרוב.
האם השתנתה הנחה זו?
לגבי רגל תחתונה ודאי שהיה צריך לטפל היום אגרסיבי לאור תנועות השווקים בעולם
לגבי הקולים הכתובים האם לא נכון לאור הסברא לעיל לקדם הגנה או להרחיק ל 1240 במחיר מוזל? בפרט לאחר שאין פוטים כתובים?