-
Re: הודעה חשובה !
שחקן יקר !!!!
כל הפוסל במומו פוסל !!!!! ומעז יצא מתוק !!!!!
קראתי את כל תגובות החברים עד כה וניראה לי כי הדרך הנכונה היא פשוט להתעלם מרעשי הרקע ולהמשיך הלאה באותו מסלול שתכננת.
אין טעם להילחם עם המלעיזים בבתי משפט, שכן רוב חברי האתר ומי שעברו את קורס הניגזרים עם יוסי אלוף המדהים, הם "סוכני המכירות" והיחצנים הטובים ביותר של אתר מדהים זה.
לכן צריך פשוט להמשיך בעשייה המבורכת !!!!!!
למרות עגמת הנפש וההכפשות השיקריות, כולנו מאחורייך.!!!!!!
:) :) :)
-
שחקן יקר, חזק ואמץ!!!
אנחנו איתך כל הדרך !
-
שחקן אנחנו איתך , תמשיך בפעילותך המבורכת , אני כשלושה חודשים באתר ןמזה כשנה סוחר באופציות , מעולם לא הרווחתי באופציות עד הרגע שנכנסתי לאתר , מה שלמדתי ממך בשלושה חודשים הללו לא יסולא בפז , אמשך כך ,חזק ואמץ , ולביזפורטל , אני לא קשור לשחקן , תבדקו את IP שלי , אני מהקריות!
-
שחקן יקר,
עזוב אותך משויות, הם ילדים קטנים שמחפשים כותרות.
תמשיך לעשות את מה שאתה עושה הכי טוב...
אנחנו איתך
-
לדעתי, אם "מאשימים" אותך בזה שאתה יוסי אלוף - זה בכלל לא רע
על כל פנים, אין רגע דל...
בהצלחה.
-
מישהו פעם אמר לא חשוב מה כותבים עליך ,העיקר שכותבים
אני הגעתי לאתר שלךבעקבות הכתבה בביפורטל מתוך תקווה להצליח בטיפים שאקבל
אולי , כי לצערי לאחרונה אני מאוד לא מצליח לקרוא את השוק
בהצלחה איציק
-
שחקן. איתך לגמרי. אתה גבר שבגברים.
באמת!
!!
-
הזדמנות נאותה להודות לך, שחקן מעוף, מקרב הלב.
ולהביע התפעלות מכל נושא בו עקבתי באתרך כולל הסקירות השבועיות שעומדות ברמה הגבוהה ביותר בארץ.
איתך במאבק המיותר שנכפה עליך שמן הסתם נובע מאינטרסים של Bizportal. ככה זה, כשמבריקים כל הבינונים קופצים והקפיצה מאשרת את הברק.
-
הכתבה בביזפורטל נראית די ילדותית למען
האמת.
נראה שהכתב שם ראה את שרלוק הולמס וקיבל השראה :)
-
לכל צוות האתר ולחברים -
אני בשוק ההון קצת יותר משנה. למדתי דרך אתרים שונים בארץ ובחו"ל. חטפתי בכיס מכל מיני הרצות עד שהבנתי שישראלים מתנהגים ברשת כמו שהם מתנהגים ברחוב. במקרה מצאתי את האתר הנהדר הזה, כמו סלע בים של זוהמה. מהיום שהצטרפתי ראיתי את הצד היפה והנדיר של הישראלים - במקום לדרוך אחד על השני, אנשים
באמת
מנסים לעזור זה לזה, בלי קשר לניסיון וגיל.
שחקן - הרמת את הכפפה ויצרת מקום מפלט עבור כל מי שנזקק לו.
עליזה, אפי, לירן, יוסי, רונן, טכני, וכל שאר הצוות שאינני מכיר - אתם עושים עבודה נפלאה ואין ספק ששחקן בחר נכון. לא חשוב אם אתם עובדים בשכר או בהתנדבות, העבודה שלכם היא מופת לכולנו.
חברי האתר - שחקן והצוות הם אלה שיצרו את האתר, אבל כולנו מחזיקים אותו. כולנו למדנו לכבד את האנונימיות המתבקשת של שחקן ושל כל חבר המעוניין בה, וכולנו תורמים בדרך זו או אחרת להתפתחותו.
לצערי, במדינה שלנו תמיד יהיו צרי עין שבמקום לשפר את העבודה שלהם, מעדיפים להשמיץ את עבודתם של אחרים.
כולנו יודעים מה שווה האתר הזה וכמה הצוות עושה למענו.
אז חבל על ביזפורטל כי אני מניח שמס' לא מבוטל של חברים פה כבר לא יסתכל על אותו אתר באותו האופן. בכל מקרה, שתהיה לנו המשך שנה מהנה ורווחית, ושכולנו נמשיך להשכיל זה מזה.
שחקן, עליזה, אפי, לירן, רונן, טכני, צוות וחברים - תודה על האווירה הקסומה שאתם יוצרים
אביבון