1159 מה זה אומר .?
Printable View
1159 מה זה אומר .?
לא יעזור. חייבים לפרגן לשוורים על ההצגה המדהימה שלהם.
אני עדיין בשלי לגבי התחזית, ושוב, זה לא אומר שלא יבוצע תיקון בהתאם למה שדובר עליו.
מחר יחלו להגיע נתוני האבטלה ובאם יהיו פחות טובים מהתחזית יעמוד המדד למבחן כאשר הצפי הוא לירידות שמידת החוזק שלהן תהווה אינדיקציה טובה מאוד לנטייה לאחד התרחישים שהוצגו כאן בתגובות האחרונות.
אם לפשט אזי נתונים שליליים מלווים בירידות חזקות יהוו אינדיקציה לתרחיש הפסימי שהוצג ע"י סלאלום ואילו נתונים שליליים מלווים בירידות קלות במדד יתמכו רבות בתרחיש האופטימי שצופה המשך התאוששות אך כנראה שבקצב איטי יותר עד למבחן הבא.
לדעתי דווקא נתוני מאקרו טובים מהתחזיות לא יפגינו נטייה מוגברת לאחד התרחישים אלא המשך המצב הקיים, כלומר השוק צריך להתעמת עם אותם אירועים שליליים שעדין עוטפים אותו בכדי לסמן למשקיעים לאן מועדות פניו.
היות וכבר הגבתי באשכול זה מה דעתי לגבי הניסיון לחזות את הירידות, אני אתן שוב את חוות דעתי והיא:
ראשית שכולם מצפים לנפילה- זה לא יקרה!!! תהיה ירידה קלה אבל לא נפילה, הנפילה לעומת זאת תגיע כשאנשים לא יהיו מוכנים- אם אני צריך להמר אז זה יהיה עוד שבוע וחצי או שבוע.
כשהציבור שוב ישעט לכיוון הבורסה אז צריך לצאת. (לא לנסות לתקן אותי עם העובדה שהציבור בבורסה- את זה אני יודע, אני מתכוון לגל רוכשים נוסף).
בכל מקרה החכמה היא לא להפסיד את כל העליות- כלומר בד בבד להגדלת התיק- תרכשו גם שורטים על המדדים (גם אם המדד יעלה, ברור לכולנו שמתי שהוא בטווח הבינוני הוא ירד מתחת לשער של היום).
בכל מקרה מומלץ לשים לב ליתרות השורטים/זהב/דןלר או כל סממן שמעיד על בריחה למקומות בטוחים.
בהצלחה לכולם.
שלום לא נעלמתי קצת יצאתי לנשום אויר משוק משוגע זה.אני יודע תגידו עוד אחד פסימי שלא מבין מהחיים שלו.אבל תנו לי קצת תמיכה ואני הסביר לכם איך אני רואה את שבירת השיא האחרון מהצד הטכני.נכון היתה יתד עולה וכמו שאמרתי נפרצה מטה אך עם שבירתה במקום ליצר גל ירידות
יצרה עוד גל עליות שניפץ את השיא האחרון כלא היה אבל מהבחינה הטכנית למאמינים בשיטה ולחוביבה פריצה זו היתה פריצה עם סימן שאלה גדול אבל גדול מאוד קבלו הסבר שלי למצב.
לאחר שבירה מטה של היתד השוק החל לעלות אבל אם תסתכלו טוב בשרטוט המצורף קו זה יכול להיות קו מליון הדולר לשני הכיוונים אבל נצטרך לחכות עוד מספר ימים ולראות לאיפה פנינו מסתכלות.שימו לב סימנתי נקודה זו בחץ סגול חץ זה נמצא בנקודה שהיא:
קו התנגדות של הקו התחתון של היתד העולה ובנוסף באותה נקודה שוכן קו התנגדות של התעלה העולה של העליות האחרונות פריצה לאחד הכיוונים והתבססות מעליו תסמן את הדרך. לאיפה פנינו מועדות בשבועות הקרובים. שלכם סללום
אנחנו מתחת לקו מגמה עולה מהתחתית של השפל הגדול באדום .
תראו בשרטוט המצורף נשברה יתד מטה קוים אדומים ולאחריו משולש בסגול מטה שבירה מחר של קו המגמה של המהלך העולה אחרון תביא אותנו לבחון את שער 1180 שוב.מתנדים תומכים במהלך יורד זה
מן הראוי למפרסם המחקר המלומד הנ"ל .לתקן את הניתוח
ולהסביר איפו הוא טעה.
זה יוסיף המון גם לנו וגם לכותב.
תודה מראש.
למה טעית אח שלי קוטל חרקים ראה גרף של היום?פרט אם לא הבנתי לגבי מה טעיתי.
אל תשכח תמיד למקם קטיעת הפסד לפני כל מהלך יעד 1180
אני עוקב הרבה זמן אחרי משא ומתן זה אפי' שאני לא קובע את צעדי לפי ניתוח טכני, אבל אני חושב שזה נכון שצפוי ירידות, אבל אני לא חושב ששיטת הW יעילה להמחיש את זה אני יותר חושב בכיוון של V ואז שבירה לרבע, אני לא מצליח להוריד שרטוט מדוייק, אבל ברור שהשוק לא יחזור לקטסטרופה בה הוא היה ולו בשל זה שאנשים זוכרים שבפעם הקודמת מי שיצא הפסיד כי היו עליות מתקנות, אבל ברור גם שהשוק נסחף, ולא יחזור למצב הקודם כאילו לא היה משבר ויחזור לרדת,
BUMP