אחרי הירידות האחרונות כדאי לקנות אתקמטק או אינטרנט זהב או לחכות לאיתות קניה כמו כן האם כדאי לחזק את התיק לדוגמא בתודה מראש.
Printable View
אחרי הירידות האחרונות כדאי לקנות אתקמטק או אינטרנט זהב או לחכות לאיתות קניה כמו כן האם כדאי לחזק את התיק לדוגמא בתודה מראש.
לא סוחרים לעולם נגד הכיוון.
נכנסים לפוזיציה רק בעליה (באיתות קניה) למרות שלכאורה נראה שמפסידים כך כמה אחוזים.
זוהי פרמיית סיכון שאני מעדיף לשלם, וללכת "על בטוח" (ככל האפשר).
מעדיף לא להמר ...
רונן
תודה רבה על תשובתך יישר כח.
שלום רונן, ראשית אציין שאני עוקב בהנאה אחרי התיק שפרסמת באתר...
כמו כן, אני מוצא בפרסומיך הזדמנות מצויינת ללמוד (מחדש) דברים שחשבתי לתומי שאני יודע...
בימים האחרונים מכרת את מנייתבזק, שיכון ובינוי וסרגון (בהתאמה? אינני זוכר...) ושאלתי היא האם אתה עתיד להכניס במקומן מניות חדשות - ואם כן האם יש חשיבות למגזר של המניות שתיכנסנה (האם ייכנסו מניות ממגזרים חופפים לאלה שייכנסו)?
בנוסף, בהתייחס לקובץ שפירסמת ב-7 בינואר, לא ממש הצלחתי להבין מתי באים המימושים (או הדילולים בתיק) - שוויו של התיק עומד על כ-140,000 ש"ח, האם שוויו של התיק לא אמור לעמוד על כ-100,000 ש"ח, והרווח אמור להיות מופקד מדי שבוע/חודש בפק"מ?
בהערכה על תשובות ב"גובה העיניים",
ועל הזמן הרב שאתה משקיע (במתן תשובות לאינספור שאלות),
סנופקין.
1) בהחלט. יכנסו מניות חדשות (או אותן מניות). אני ממתין לאיתותי קניה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי snufkin
2) אינני עובד מגזרית (למרות שבארה"ב זה די חשוב).
1) דילול (מימוש) מטרתו להחזיר את התיק לאיזון מבחינת משקלה היחסי של כל מניה. מניית עוגן למשל, מתוכננת למשקל של עד 15% מהתיק. רווח במניה עשוי להעלות את משקלה (כפי שקרהציטוט:
פורסם במקור על ידי snufkin
בלאומי למשל) ואזי הדילול תפקידו להחזירה למשקלה המתוכנן. תיק צריך לנהל.
2) כפי שציינתי בכללים - רווחים מוחזרים לתיק ולא ממומשים.
3) מזומן בפק"מ הוא חלק מהתיק. חלק מעוגן התיק ותפקידו להוות עתודה תזרימית לאיתור הזדמנויות לכניסה לטריידים נוספים, או לחיזוק טריידים קיימים.
ערב טוב,
רונן
רונן בתיק האישי ובניתוח שלטאואר לא ציינת בשום מקום STOP LOSS למניה, או שאני מפספס ?
כתבתי כבר עשרות פעמים בפורום זה שהסטופ לוס הוא עניין אישי הנוגע לכל משקיע באופן ספציפי, אופי המסחר, הסכום אותו מוכן המשקיע להפסיד, גודל הפוזיציה וכו'.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
נניח שאתה נכנסת לטאואר ב- 20,000 ש"ח ומוכן לאבד 1500 ש"ח, ואילו אני נכנסתי באותו שער ב- 5000 ש"ח ומוכן לאבד 1000 ש"ח - נקודת ה- SL של כל אחד מאיתנו תהיה ממוקמת במקום אחר. נקודת ה- SL שלי, לא משקפת כלום ביחס לפוזיציה האישית שלך.
שבוע טוב,
רונן
אבל לא נקבע סתם רמה שרירותים לSL .. כדאי לקבוע איזשהיא רמה שממנה והלאה יש "איתות מכירה" או משהו כזה, לא ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
עדיף לקבוע SL מספר עגול כמו 400 , או 420 (שכנראה מחר תשבר)
[quote=אופסשםמשתמש]אבל לא נקבע סתם רמה שרירותים לSL .. כדאי לקבוע איזשהיא רמה שממנה והלאה יש "איתות מכירה" או משהו כזה, לא ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
עדיף לקבוע SL מספר עגול כמו 400 , או 420 (שכנראה מחר תשבר)[/quote:vlx6ncsz]
ממש לא.
אם זה היה כך, היית מפסיד כסף בכל פעם ... פשוט הייתי מתכנת את המחשב שלי "לנער" אותך ואחרים כמוך סביב המספרים העגולים, באופן מאולץ.
רונן
היי רונן
איתות קניה על איזה מניה מדובר