בעד
Printable View
בעד
מצטרף לבקשה
דווקא , כיוון שזו אסטרטגיה בססית חשוב לנו "כלומדים" לצפות במקצוען בפעולה. מסכים, אבל בדרך שונה כפי שאסביר בסעיף הבא
אני אישית היתי שמח לראות את שחקן מלווה שוקת ומובן כי בסופו של יום זו רק החלטה שלו. גם אני הייתי מאד אשמח במידה ושחקן ילווה / יעקוב אחר שוקת שמישהו מאיתנו יעשה וישרשר, בדגש על ליווי, וכוונתי בליווי זה ששחקן יתערב מידי פעם בשירשור, יגיב לתגובות שלנו, ינתח או יצדיק מהלכים נכונים או יסתור ויצביע על שגיאות בניהול השוקת - לזה אני קורא ליווי, וזה לדעתי מבורך ביותר מכיוון שבדרך זו אנו בעצם נבקש משחקן שיהיה מעין Coacher / מאמן, ונוכל ללמוד הרבה יותר, שזה בעיני כמו להגיד " אנחנו מנסים בכוחות עצמנו, משתדלים, מתאמצים, משקיעים מעצמנו, וממך מבקשים ליווי ותמיכה" ולא רק לבקש "קח אותנו ביד , ותן לנו עם כפית בפה"
יש לציין כי העץ של דמי כיס היה מצויין והציף על פני השטח לא מעט דילמות בעניין זה. אני 100% אתך בזה, וכבר ציינתי היכנשהו בעבר כי לדעתי אופיר הולך להיות סוחר אופציות מוצלח מאד[/quote]
גיל[/quote]
אני קונה את הצעתך בשתי ידיים.
דמי כיס יפתח עץ שוקת ינואר 2010 ,ושחקן יתרום את הערותיו והארותיו שם כחלק מדיון הכללי שם. במאמר מוסגר אני משוכנע כי שחקן עקב בעניין אחר הדיון וסיעור המוחות שם.
כל שנותר זה שדמי כיס ושחקן ירימו את הכפפה.
שחקן יקר חברים יקרים
אם אסכם את מה שעובר כאן כחוט השני - הרי זה הרצון המשותף לכולנו להתנהל בשוקת (מי לבד ומי ביחד) שתודרך ותלווה על ידי גורם מוסמך.
אין כאן רצון ל"גינון" כלשהוא - יש כאן רצון אמיתי ללמוד ולפרוש כנפיים בהמשך. הפוסט על ניהול השוקת בדצמבר רק מעיד על גודל התהיות והדילמות, לא תמיד עם מענה ברור.
נכון שלכל אחד "שנאת סיכון" שונה, אבל כולנו חפצים ללמוד ולכן יש ללכת למכנה המשותף של כולם, ולמצוא את דרך המלך שתוביל אותנו בביטחה לחודש הבא, עם ארגז כלים ראוי באמתחתינו.
זה כל מה שביקשתי.
מקווה שמנהלי האתר הנכבדים/ושחקן בראשם אכן ירימו את הכפפה.
ובכל מקרה תודה על תשומת הלב
בהצלחה
קצת קשה לי להגיד לא לבקשות באתר, אך אני מוכן לעשות זאת פעם אחת בלבד.
הסיבה לכך, משום שאם לא תשלטו באסטרטגיה זו כל המשך העבודה בנגזרים יהיה בעייתי.
שלום שחקן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
ריכזתי את התהיות שהיו לנו בדצמבר בנוגע לשוקת. (זו הודעה מס' 256 בעמוד 26 בנושא "ניהול שוקת רחבה - דצמבר"). אם יש לך זמן, האם תוכל להסתכל שם?
לנוחיותך, הנה הלינק למקום: viewtopic.php?f=106&t=4189&start=250
[center:1xzj503u]שחקן יקר,[/center:1xzj503u]
[center:1xzj503u]תודה ענקית[/center:1xzj503u]
אתחיל בחמישי הקרוב או בראשון בבוקר וכמובן אעדן בראשי.
בהצלחה.
תודה
משתוקקת לשוקת... :d