ציטוט:
פורסם במקור על ידי ששון
באופן אישי קשה לי לראות המשך עליות חדות. וגם קשה לי לראות פקיעה במקום שיניב הפסד באסטרטגיה הזו. אבל זו דעתי האישית, ואין לי ספק שאם נראה 108X גם אני אתחיל קצת להלחץ
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ששון
באופן אישי קשה לי לראות המשך עליות חדות. וגם קשה לי לראות פקיעה במקום שיניב הפסד באסטרטגיה הזו. אבל זו דעתי האישית, ואין לי ספק שאם נראה 108X גם אני אתחיל קצת להלחץ
ציטוט:
פורסם במקור על ידי haimn
אמונה זה נחמד אבל צריך תוכנית גיבוי אם ממשיכים לעלות,
לא רואה שהשחקן מדבר על זה אף פעם, יש בכלל סטופ לוס , מה עושים אם השוק ב-1090?
אז השחקן מוריד אותו מיד ל-1060...
אסטרטגיה לבעלי לב חזק :-)
מתי קצת הפחתת לחצים ?
א. למה לחצים? גם אחרי 1% עלייה האסטרטגיה מורווחות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי idan33
ב. נכון לשעה 16:17, אפשר להגיד - הנה קיבלת :P
לידיעת כל כותבי האסטרטגיה
אני כרגע עליתי בשני סטרייקים ממדד 1020 ל1040 והוספתי לתקבולים עוד 360שח. עשיתי את זה על דעת עצמי ללא יעוץ של שחקן המעוף. כל אחד לגורלו. אני מוכן לקחת את הסיכון שנראה לי כרגע כאפסי, כיוון שהפקיעה תהיה למיטב ידיעתי למעלה מ1040
יום טוב
דוד
הכוונה כמובן מp1020 ל p1040
דוד
יכול להיות ש P1040 עדיף.
רק קח בחשבון נקודה אחת: מבחינת מפת הפוזיציות, עדיין 1040-1050 זו הנקודה האידאלית לשחקנים. פקיעה יכולה להיות אלימה מאד. בזמן הפקיעה, מי שבא לידי ביטוי זה השחקנים, ולא הציבור. אלימה זאת אומרת שיכולה להיות תזוזה של 3%. במיוחד כשלכל השחקנים יש אינטרס משותף להגיע לשם.
כך שמספיק שהשחקנים ימשיכו להחזיק את המדד באזור ה 1070 עד יום לפני הפקיעה. ואז 3% נפילה מכניס את 1040 לכסף. האם 360 ש"ח שווים את הסיכון? לא בטוח.
תוסיף לכך את העובדה ששחקן לא הוציא הנחיית שינוי.
לדמי כיס, תודה על ההערה. אכן אני מודע שהמפה כרגע היא 1040-1050 אבל נראה לי שבשבוע וחצי האחרון זה הולך ועולה ואילו 1040-1050 הוא הממוצע. לו היו מתעלמים מהכתיבות של השבועיים הראשונה ומתייחסים רק ל10 ימים האחרון הממוצע היה גבוה יותר. איך שלא יהיה זה הסיכון שלי. אני גם לא מתבייש לסגור פוזיציות בהפסד אם נראה לי שטעיתי. כאלה החיים.
יום נעים לך ולכל מבקרי האתר
דוד
ירושלים
שמועות רבות מדברות על כך שהמדד הולך לקפוץ למעלה ביום ראשון.
יש גם עובדות שתומכות בכך: לראיה נמכרו במהלך היומיים האחרונים הרבה מאד פוטים גבוהים באזור ה- 1070. מי שמוכר פוטים כאלה בידיעה שהפקיעה הולכת להיות באזור ה- 1040 כנראה לא ממש מבין מה הוא עושה, מה שמגביר את הסיכויים לכך שזו תוכנית גיבוי של חלק מהשחקנים (לפחות).
נכון שזה קרה גם בחודש שעבר ושחקן אפילו התייחס לכך מפורשות (למי שלא זוכר היה מדובר בשחקן גדול החליט למכור פוטים גבוהים באזור ה- 1050 ובסוף אכל אותה בגדול), אבל הפעם יש אפשרות לברוח ולא חייבים ללכת עם הסיכון עד הסוף.
בנוסף, יש קניות מרובות של מניות גדולות מהמעוף כמו בנקיםוטבע - מה שעשוי ללמד על קניית נכס הבסיס המשקף תחזית של עלייה חדה מעלה.
כמו-כן ניתן לראות שיש פעילות לא מעטה בקולים הגבוהים יותר מה שעשוי ללמד על אמונה שהמדד יעלה חזק.
להערכתי קיימת האפשרות שהחודש המדד יפקע שלא על פי התוכנית המקורית והמפה כפי שהתגבשה בתחילת החודש אלא יותר באזור העליון שבין 1070-1090.
מי שהלך עם האסטרטגיה לפקיעה לוקח סיכון לא מבוטל בשביל סיכוי לא מוצדק. הרווח היה היום בכיס ומי שהפסיק יכול היה לתפוס את המדד גם במינוס 0.5% (באזור ה- 1060) שזה נתן תשואה מאד יפה.
אם העליות יתחילו חזק בבוקר יום א' - מי שירצה לסגור פוזיציה יתכן ויצטרך לוותר על רווחים בכלל ואולי אף יותר גרוע.
בכל מקרה, שתהיה שבת שלום לכולם...