כל הכבוד ישר כוח הצדק אתך :P
Printable View
כל הכבוד ישר כוח הצדק אתך :P
שחקן היקר,
אני בספק אם תקרא הודעה זו אבל חשוב לי לציין בפנייך שאני כמו הרוב המוחלט של חברי האתר מעריכים את פועלך פה(הקמת האתר ועידכונים שוטפים וסריקות מקצועיות וכ'ו) ומאמינים לגמרי באסטרטגיה שאתה מניב מדי שבוע(על אף שיחסית אני חדש פה,לצערי). וכן ,צריך גם לעיתים (במקרה דנן -רחוקות..) לדעת לספוג הפסדים,כל מי שיודע לקרוא מפת פוזיציות ומתעמק באסטרטגיה שהצעת אתמול לא היה ממהר כל כך לבטלו כבר היום בבוקר,לכן שוב אני מצטרף ליישר כוח גדול על פועלך ,אל ייפול רוחך מאותם מלעיזים שטועים ואף יותר חמור מטעים אחרים!
בברכה
חגי
כל הכבוד לך אדוני השחקן,אני באופן אישי סומך עליך ב-100% ומקווה שגם רוב החבר'ה באתר.
צריך לדעת שלפעמים מרויחים ולפעמים מפסידים
ישר כח
אח שלי אמר לי שאין רוכב מקצועי שלא נפל בעברו מהסוס, כנ"ל לאופניים, כנ"ל להשקעות
לחברים השואלים אותו "האם לחזור לשוק המניות? הוא משיב בשאלה: "האם אתה מוכן נפשית גם להפסיד? ולאלה שמסרבים הוא מייעץ לא להתקרב לאש, ולהסתפק בהשקעה סולידית וצנועה
ובגלל זה אין משקיע מקצועי שאך ורק מרויח ולא מפסיד, וכל הצלחה נמדדת אך ורק בתוחלת התשואה של פונקצית התפלגות תוצאות הפוזיציות בהן שהה, תודה
רבותי,
למי שעד עכשוו לא הבין, צריך כאן עצבים מברזל, קור רוח מקפיא, והבנה ששחקן אמיתי במעוף יודע שיהיו מקרים בהם יפסיד וזה חלק מהמקצועיות.
אין אפשרות ל- 100% הצלחה אולם שיעורי ההצלחה עד כה הםבאמת בלתי רגילים ומי שלא מבין בנושא מתחיל להאמין שמדובר ב"קלי קלות" אבל זה מאד מטעה.
לפי אופי האשלות, יש חברים רבים שעבורם זו כניסה ראשונה לנושא.
הנושא מאד מאד מורכב ולכן שחקנים חדשים רבים בד"כ מפסידים את כל כספם.
כאן יש מורה מלווה מהדרגה הראשונה.
זו הזדמנות יוצאת דופן לכולם ללמוד את דרך המחשבה המקצוענית.
זה לא אומר שממחר, כל מי שעושה את ההוראות בלי להבין, יהיה מקצוען. צריך ללמוד והרבה.
אני מציע לחברים החדשים וחסרי הנסיון קודם כל לעבור את הקורס.
העמידו לרשותנו מרצה מנוסה, מעולה ממדרגה ראשונה.
הקורס הוא חוויה מדהימה והכל נעשה מתוך כוונה שהחברים יוכלו להצליח.
כל קיומו של אתר זה הוא תופעה יוצאת דופן. ואני אומר זאת כאדם שמעורב, עוקב, לומד ופעיל לסרוגין בתחום שנים רבות.
אני עם כל הידע והניסיון שיש לי, אני משתתף בקורס מתוך ידיעה שתמיד יש מה ללמוד בתחום מאד מורכב זה ובמיוחד ממורים עם ניסיון והבנה יוצאי דופן.
לכן חברים, תמיד לזכור את הדברים בכניסה לאתר: אפשר להפסיד ולפעמים כל הזמן עד שנמחקים. זה בד"כ קורה כל מי שנכנס לתחום.
כאן מלמדים את החברים דרך שונה. זו זכות להיות חבר באתר והזדמנות יוצאת דופן.
גם כאשר יהיו הפסדים, צריך לזכור את התוצאה הסופית ובכל מקרה להודות לשחקן על כל המאמץ הכביר שנעשה באתר ללא תמורה.
לסיום אני רוצה להודות לשחקן על הקורס המדהים.
אני גם מודה למרצה על החומר המרתק ועל כך שמצא את הזמן ללמד בקורס.
בברכה לכל החברים,
יצחק.
שחקן
יש אימרה ישנה של נווטים טובים: "אני את הטעויות שלי עושה לבד". כלומר, גם אם כל העדר נוהר שמאלה, ואתה בטוח בעצמך והולך דווקא ימינה - יש מספיק ידע מקצועי ובטחון עצמי מאחורי ההליכה הזו.
אני סומך עליך שאתה יודע לאן אתה הולך, וחושב שאתה עושה טוב. תמשיך ככה.
השתתפתי לראשונה בפוזיציה ששחקן נתן,
נכנסתי ב- 1004 ועדיין אין לי את אותם 10 אחוז רווח.
לשם השואה ולימוד-
האם מישהו שהספיק לממש והרויח יכול לכתוב את שערי הקניה והמכירה של האופציות שרכש,
אשמח גם לדעת את כמות הביטחונות שנידרשו.
המשך יום נעים,
ומכיוון שזו הודעתי הראשונה בפורום,
אני מרגיש מחויבות להודות לשחקן וצוותו על העבודה\ממון המושקעים כאן.
שלום שחקן.
א.אני רוצה להגיד שאתה צודק, אני אישית לא מבצע את האסטרטגיות כי אני לא בקטע של לכתוב אופציות.
אבל! אנשים התרגלו לקחת 10 אחוז כל שבוע, לא יזיק להם להחזיר פעם אחת 10 אחוז לבורסה ואין מה להתלונן, זה לא הפסד אלא מחיקת רווח שעשית ביום!(לפני שבוע) וזה היה יותר מ10 אחוז, אחרים הגיעו ל20 אחוז ויותר.
דבר שני, רציתי להעיר, כתבת שנכנסת כדי להגיד שהפוזיציה לא משתנה,ועל זה תודה, רק נקודה לשיפור...לפני הפקיעה נכנסת לצאט ואמרת לא להתרגש מהעליות מעל ה995 זה רק השחלת קולים והצפי לפקיעה נשאר סביבות 980. אז היתי שמח אם את את ההערה שלך לגבי אתמול על שמירת הפוזיציה היית נכנס גם לצאט וכותב את זה, גם אם זה ל2 דקות כדי לסגור את החבר'ה...אחרי הכל בשעות המסחר כולם בצאט, אז זאת נראית לי הבמה האולטמטיבית להודעות קריטיות או מרגיעות באון ליין... זהבאמת נראה לי חשוב, אני נכנסתי קצת מאוחר, בשעה 3 ולא היה שום איזכור על ההודעה פה, גם יותר מאוחר...
תודה!
לא הספקתי לצאת אתמול מהפוזיציה
האם עדיין כדאי להישאר
או לסגור?
תודה
רועי
שחקן יקר
אני משוטט גם באתר אחר העוסק בניתוח טכני של מניות
כל המלצה על מנייה מחייבת נימוק ועדיף בתוספת גרף.
הודעות הרצה ללא נימוק נמחקות מיידית והכותב מוזהר.
מציע לאפשר למס' מנהלים למחוק הודעות ובוודאי מזיקות ללא נימוק.
כשם שאתה סוקר את השוק ומנמק כך חייב גם כל מגיב הטוען אחרת.
"אני מאמין" אגב זה לא נימוק.