מדד הנדל"ן,
4-5-14
מה 400 אני כותב, היזהרו, והיום הגרף פותח בגפ מטה מתחת ל 390 ! ומסיים ב 387.
ב 384 -386 ישנם שתי תמיכות אופקיות ובטח גם ב 382, כך שבאחד מהם הוא צפוי לעצור,
הצפי עדיין שלילי.
קובץ מצורף 3016
תודה ובהצלחה
Printable View
מדד הנדל"ן,
4-5-14
מה 400 אני כותב, היזהרו, והיום הגרף פותח בגפ מטה מתחת ל 390 ! ומסיים ב 387.
ב 384 -386 ישנם שתי תמיכות אופקיות ובטח גם ב 382, כך שבאחד מהם הוא צפוי לעצור,
הצפי עדיין שלילי.
קובץ מצורף 3016
תודה ובהצלחה
מדד הבנקים,
7-5-14
המדד מגיע היום ליעדו הטכני שנתתי כאן , כבר מזמן.
וכרגע הכול פתוח, ו נרצה לראות תמיכה או שבירה של האזור בכדי להוציא מסקנות חדשות להמשך.
אזור ה 1286, הוא אזור " סופר חשוב, בגרף זה, כאשר נמצאה באותה נקודה הצטלבות , של קו מגמה יורד טווח בינוני , יחד עם קו מגמה עולה ארוך טווח, כך שבמידה וקווים אלא ישברו מצבו של מדד הבנקים הולך להחמיר הרבה יותר.
גרף ארוך טווח,
קובץ מצורף 3035
צילום הגרף מוגדל.
קובץ מצורף 3036
צילום הגרף בתוך יומי טווח 15 דק".
קובץ מצורף 3037
תודה ובהצלחה
לדעתי גם תא 75 נמצא קרוב מאוד לתמיכה ארוכת טווח חשובה 901
תא" נדל"ן
9-5-14
בעדכון האחרון ב 4-5-, נכתב,...
"ב 384 -386 ישנם שתי תמיכות אופקיות ובטח גם ב 382, כך שבאחד מהם הוא צפוי לעצור,"
ואכן ב 386 המדד עושה עצירה טובה כאשר מתנדי מומנטום מצפים לעליות,
פריצת ה 390 הוא דבר חשוב בגרף זה בכדי לקבל המשכיות מעלה אבל כול עוד המחיר נמצא מתחת ל 397 = תיקון עולה על המהלך היורד.
קובץ מצורף 3093
תודה ובהצלחה
מדד תא" ביטוח,
עדכון לסוף שבוע , 16-5
הגרף ש שהה בסביבות התמיכה הטובה ב 1470 , והיה יעד לירידות על פי העדכונים הקודמים יצא לתיקון עולה במשך 3 ימי מסחר אבל לא הצליח לפרוץ שני מקומות טכניים חשובים שהיו באותו מקום,
1- ממוצע 20.
2- תיקון פיבו 38.2%, שהוא סה"כ התיקון הראשון.
חוסר יכולת פריצה זו יכולה בהחלט להחזיר את המדד מטה לתחתית כפולה בשלב ראשון. במידה וקו ה 1506 לא יפרץ בימים הקרובים.
קובץ מצורף 3215
תודה ובהצלחה
מדד הנדל"ן,
22-5-14
עדכון לסוף שבוע.,
לא פלא שרב המניות של מדד זה ממשיכות להיות שליליות, כאשר מאז העדכון האחרון שהגרף נתמך במקום ש נכתב עליו בדיוק , יצא לתיקון עולה וחזר למהלך יורד.
כרגע טכנית ה התנהלות בגרף קשה יותר עקב יצירת שיא יורד.
המדד סיאם השבוע בדיוק בתמיכה ב 386 , כאשר הקו הבא מתחתיו נמצא ב 382.
גרף זה חלש, וצפוי להגיע לנמוך יותר מהקודם ב 386, כך שהטכני מביט מטה.
צפי שבועי ,
שבירת ה 386, וחיפוש תמיכה בקווים נמוכים יותר, כמובן יחד עם התנהלות הפקיעה החודשית השבוע.
קובץ מצורף 3294
תודה ובהצלחה
היי לוי,
אני מסתכלת על מדד ת"א נדל"ן - ושואלת:
מעבר לקוים האופקיים, לא התייחסת לקו מגמה ארוך טווח שקיים ששבירתו, אם תהיה, היא משמעותית בגלל אורכו, והוא קיים בגרף היומי כמו גם בגרף השבועי, והשאלה היא מה הסיכויים לשבירת ה382-386?
תודה
היי ורדה,
שבת שלום,
ראי , הגרף כגרף של מדד הנדל"ן חלש , גם היומי וגם השבועי , אז אם היינו מדברים רק עליו, הייתי חותם שהוא הולך לרסק את הקו, אבל החיים לא תמיד וורודים, -------בואי נחשוב על יום א".
חו"ל עלו יומיים ברצף, + מניות המעוף במשקל כבד , חוזרות ביום א" עם עליות חריגות , כמו אופקו 5%+, טבע 4%+, +נייס , ועוד כמו חברה לישראל וכיל , אלביט מערכות , עם סיכויים טובים מאוד לפריצה, אז זה כבר 6 מניות שאמורות להשפיע לחיוב ביום א" אז נניח שהבנקים יקבלו קצת בראש בכדי לא לעלות יותר מדי את המעוף , יחד עם הדלקיות שלא חייבות כלל לעלות , אז אני שואל, עם יום כזה ירוק , למה שמדד הנדלן ירד????,
ומצד שני אני גם שואל, אז בסדר עזריאלי + גזית גלוב ירדו , וזה אפילו עוזר לאפס את המדד כי הכול בעולם ורוד וכולם עולים.
אבל הטכני שלו -- מדד הנדלן --מבקש ודורש ירידות , אבל הם בהחלט סובלות דיחוי ליום ב" , ג".
כול חלק מהתשובה שתקבלי הוא טוב
וכמובן, יש לנו פקיעה השבוע.
מקווה שההסבר מצדיק את עצמו.
תודה
בוקר טוב, שבוע טוב,
ההסבר כמובן מצדיק את עצמו, תודה!