תודה
Printable View
תודה
בהצלחה
תודה על פועלך המבורך
בבקשה אחרי סוף שבוע מתבקשת סקירת חול
כמובן, אבל מדדי חול" רק ביום א" , יחד עם איורו -$
תודה
מדדים עיקריים,
ניקאי , דקס , קאק, S&P
2-6-14
הניקאי פותח את השבוע בעליות חדות של מעל 2% , המסחר עדיין לא נסגר אבל הוא קרוב, עקרונית עליה חדה זו צפוייה לאפיין את מדדי העולם כאשר יפתחו הם , המחיר מגיע ל 14930 לאחר פריצת קו טכני שדיברנו עליו ארוכות ב 14600. המדד עושה את דרכו ל 15100 בטווח המידי., צפי להמשך עליות.
קובץ מצורף 3403
דקס ,
מאז הפריצה ה קודמת שנכתב עלייה כאן לפני ואחרי , המדד עוצר ב 9950 , מטבע הדברים, כאשר אני לא רואה מוכרים , אני לא לא רואה קונים ! וישנה פשוט עצירה בדחיפה של הקונים עד אשר יקבלו טריגר טוב לכניסה, ( יתכן ויקבלו היום עם ה עליות החדות במזרח ) כך שבהחלט טבעי לראות את הפחד של הקונים להיכנס למדד רגל אחת לפני 10.000.
אין לי צפי כאן , ! הפונד, מונע ממני לכתוב על פריצה שיכולה לקראות.
קובץ מצורף 3404
קאק ,
גם עליו כתבנו לפני ואחרי הפריצה כאשר נאמר שהוא בדרך ל 4600 , על פי הגרף, ניתן גם לראות שהמדד הצרפתי בדק את קו הפריצה ולמעשה הוא חופשי כרגע להמשך עליות, כאשר הצפי הוא עליה ל 4600 כ 81 נק" מעל הסגירה ביום ו" , צפי להמשך עליות.
קובץ מצורף 3405
S&P '
אני אומר בכנות מלאה ! אני לא יודע לאן עולים !
אני יודע שאין מוכרים ,
אני יודע שגרפים נמצאים בקניות יתר,
אני יודע שלא בוצע תיקון טכני כהלכתו,
אני יודע שתסריט העליות כאן מעל ה 1900 , חוזר על עצמו מהעליות ב1800 , כאשר המוכרים נעלמו והראו את עצמם רק ב 1840 !,
אני יודע שהמדד פרץ תקרה כפולה טכנית וזה אומר צריך לעלות עוד ולא מאט.
אני גם יודע שהיום החוזים כבר בעליות יחד עם מדד הניקאי שעלה ב מעל 2% וצפוי לקחת את כול העולם לירוק, אלא באם חריג מסוים יקרה,
על כן לאחר שאני כן יודע על המדד בארה"ב, כמה דברים אני חוזר וכותב,
אני לא יודע לאן עולים!
קובץ מצורף 3406
תודה ובהצלחה
מדדי עולם עיקריים:
8-6-14
ניקאי.
המדד אשר פרץ לפני 10 ימי מסחר את הקו ב 14600 המשיך את עלייתו למדרגה הבאה לאחר 5 ימי דשדוש.
ושם המחיר נמצא ב 15100, כבר 4 ימי מסחר.
יהיה מענין לראות את תנועות המדד השבוע כאשר בגרף יומי הוא זקוק לירידות עקב קניות יתר, ואילו בגרף שבועי הוא צפוי להמשיך לעלות.
כך שכול ירידה לקראת התמיכה ב 14800 , שהיא תמיכת ביניים , יכולה להחזיר את המדד לפריצה של ה 15100.
יש לזכור כמובן, שלמרות שמדד הניקאי הוא בין המדדים העיקריים, הוא יעשה בסופו של דבר , מה ש ה" חברה " האחרים יעשו .
קובץ מצורף 3488
מדד הדקס,
מרגע הפריצה של קו ה 9800 , נכתב כאן במיידי שהכיוון הוא 10000, כיעד.
אכן המדד נמצא שם יומיים כאשר ביום הראשון , ירד חזרה מעל 50 נק" , ואילו ביום השני ממשיך לתקוף את ה קו ב 10000.
עקרונית ה 10000 הוא מספר בעייתי , מאוד מאוד פסיכולוגי, כך שלא ניתן אפילו לצפות מה יקרה.
ואני אומר זאת כאשר המדד נמצא בקניות יתר גם ביומי וגם בשבועי.
כול הוצאת " צפי " תהיה מושפעת מדעות קדומות, פונד . על כן לא אוכל להוציא, ונמתין להתפתחויות , השבוע.
קובץ מצורף 3489
מדד ה קאק,
מרגע הבדיקה של קו ה 4500 , נכתב כאן שהיעד הטכני הוא 4600 , והמדד סוגר ביום ו" האחרון ב 4581, כך שעוד כ 19 נק" הוא שם.
מדד זה אומנם מתקרב לקניות יתר אבל יכול לעלות ולא רק 19 נק", הוא יכול לעלות עוד, כך שבדומה למדד הניקאי, יש כון יכולת לעליות נוספות,
בינתיים המדד ממשיך להיות חיובי עם צפי חיובי.
קובץ מצורף 3490
תודה ובהצלחה
בוקר ושבוע טוב תודה לניתוח המדד השני - קולמוס-קאק
תוקן,
תודה לך.
שלום לוי,
מה דעתך, מדד ה S&P 500 מתחיל להפוך כיוונו?
היי יוסי
בכדי לענות לך באפן מקצועי יותר על שאלה שקשורה למדד העיקרי בעולם, אני חייב לדחות את התשובה לסוף שבוע בכדי להיוועץ עם גרף שבועי ו להבין את המסחר של היום ומחר ,על כן אתן מענה בהמשך
תודה,