-
1 קבצים מצורפים)
אבוג'ן,
1-5-14
עדכון בתוך יומי.
אולי עכשיו חברי הפורום יכולים להבין על מה דיברתי, כתבתי, והזהרתי כבר מלפני 13 ימי מסחר, והקפדתי לכתוב על כך כול עדכון על המנייה.
הנר האדום הגדול כאן !!!!!
מספר לא קטן של פעמים נכתב, כול עוד המחיר לא פורץ את ה 6000 , עם סגירה, הנר האדום הגדול יכול לחזור !
כמובן שגם אני זקוק לסגירה בכדי להוציא מסקנות להמשך אבל ההזהרות מוכיחות את עצמם. , לצערי במקרה של המנייה הזו.
קובץ מצורף 3397
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
אבוג'ן,
1-5-14
עדכון לאחר הסגירה,
זה שהנר האדום הגדול חזר כבר הבנו בעדכון התוך יומי,
ואכן המחיר יורד ל 5800 , ומשם לאט לאט מתחילים להיכנס קונים, המחיר מגיע לסגירה ב 5920.
האם סכנת הירידות נעלמו ??
לא !!
לצערי בכדי שזה יקרה הנר היומי היה חייב להסתיים בירוק ומעל ה 6000 , ומהסיבה שהוא לא חצה , אזי ההזהרות נשארות איתנו , והם ישארו עד אשר רמת ה 6000 , תיפרץ אם בכלל.,
הצפי היה ונשאר שלילי למחר.
קובץ מצורף 3399
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
אבוג'I
3-6-14
עדכון ביניים
כצפוי המחיר ממשיך לרדת, כך שאין כאן הפתעות טכניות ושל העדכון האחרון עם הצפי השבועי.
הצפי נשאר בעינו. שלילי.
קובץ מצורף 3418
תודה וחג שמח
-
1 קבצים מצורפים)
אבוג'ן
עדכון לסוף שבוע, 6-6
עוד שבוע עבר והמחיר לא מצליח לפרוץ את קו ה6000 , והמחיר מתקרב שוב ל 5600 !
המתנדים הטכניים מדברים כרגע על אפשרות גדולה לשבירת ה 5600 !!
כמובן שנוכל לדעת סופית רק ב הגעה לאותו קו,
צפי שבועי :
המשך היחלשות , בדיקה נוספת של ה 5600 --- עם אפשרות לשבירה , כאשר מתחת ל 5600 ישנו לצערי בור עמוק שהתמיכות הטכניות הטובות וחזקות נמצאות ב 4800 - - 4400. נבחן לפרטי פרטים את ההתקרבות ל 5600 בכדי להזהיר סופית האם אכן עומדת לשבור.
קובץ מצורף 3451
תודה ובהצלחה
-
האם לא נוכל לסמוך על כך שהוא כמעט נתמך על קו מגמה ארוך טווח? למרות המתנדים.
-
1 קבצים מצורפים)
היי יוסי ,
תודה על שאלתך,
בוא נפריד בין הדברים ברשותך,
טכנית מה שאתה אומר הוא נכון קיים כאן קו מגמה עולה בטווח השנתי בגרף יומי, והוא לא קיים בקרף שבועי, על כן זה מינוס אחד בחשיבות.
שנית וחשוב מכך , מעבר לכך שאני עוקב אחרי מנייה זו באופן צמוד, לי הפריע הנר האדום הגדול בין 6% ירידה שמסומן בגרף .
נר זה הוא לא טכני ! הוא פונדמנטלי, ולכן למה משקיעים מסויימים יצאו מהמניה ב כזו עצמה ! , ועל כך אני במעקב גם ציינתי שכול עוד המחיר לא פורץ את ה 6000 , האדום צפוי לחזור וכך קרה !
אז הקו שאתה מדבר הוא טכני,
הנר שאני מדבר הוא פונדמנטלי,
ובניתוח טכני, לא היתי משתמש במילה ," לסמוך ", כי זה לא קיים , אלא היתי מחליף במלה נניח , " יש אפשרות" ש ייתמך בקו מגמה.
קובץ מצורף 3464
תודה ובהצלחה
-
ראשית, תודה על תשובתך.
שנית, לא ברורה כוונתך. מהו נר פונדמנטלי? הרי הוא מופיע בגרף וייחוסו לא שונה משאר הנרות, לעניות דעתי.
-
1 קבצים מצורפים)
היי יוסי,
בסדר, בא נסביר מכיוון אחר,
תעזוב כרגע פונד או לא,
נקודת ה 6000 , היא נקודה שלא אני או אתה מוכרים, אלא משקיעים שנמצאים במנייה לטווחים ארוכים ועל פי צפי פונדמנטלי, כך שהטכני לא מענין אותם,
ונשאלת השאלה הטכנית , למה הם מוכרים בנקודה שכזו , ו לאחר מהלך יורד,
זה אומר מן הסתם שהם רוצים לצאת, ושוב השאלה היא למה?,
וכול זאת למרות שהמחזור לא היה גדול במיוחד כלל, אפילו ממוצע.
אז נכון אותנו לא מענין ממה הגיעו הנרות, פונד , טכני , לא חשוב כי מהרגע שהם הגיעו, הם כאן.
ולכן נר שכזה יוצר מצב שקשה לעבור אותו וכול עוד לא עוברים אותו , הצפי הוא המשך ירידה כי אותם אלא שמכרו ב 6000 , ימתינו שהמחיר יעלה ויחזרו למכור ביוקר. והעובדה היא שזה ממשיך,
עכשיו בין כול התובנות האלא לקווי מגמה, זה כבר עינין טכני,
אז בפעם ה ראשונה הקו אפילו עצר את הירידות של 6%, והפעם המחיר נמצא בדיוק בו, ושוב זה שייך לקונים האם ירצו לתמוך או לא ,
אם כן יהיו לנו עליות מכאן אבל אם לא הקו ישבר והמכירות יקבלו תאוצה. כי אותם מוכרים של ה 6000 , ירדו קומה .
עכשיו
אתה נכנסת לשיח הזה במרכזו לאחר שאנו עוקבים על המסחר סביב הנר האדום הגדול הרבה ימים, וכבר פשוט עזבנו את עינין התמיכה ב קו,
כי אותי כרגע מענין,
פורצים את ה 6000 או לא !!!!
או מצד שני שוברים אותו או לא, ועם שוברים הבור מטה גדול.
זהו ,
מקווה שהצלחתי להסביר את כלל התהליך
קובץ מצורף 3495
תודה ובהצלחה
-
עכשיו הבנתי את כוונתך. תודה על ההסבר המפורט.
-