תודה, מה שחסר לי על איזה מתנדים אתה כותב? אנסה לצרף הגרף איך אני רואה-מקווה שאצליחקובץ מצורף 2038
Printable View
תודה, מה שחסר לי על איזה מתנדים אתה כותב? אנסה לצרף הגרף איך אני רואה-מקווה שאצליחקובץ מצורף 2038
הגרף שלך קטן מדי ואיני יכול לראות,
מה שאלתך?
תודה
מזור,
29-11-13
המומנטום השלילי ממשיך להופיע בגרף,
המחיר לא סוגר בשבועי מעל ה 3000 , ובכך סכנת שבירה של קו 2720 עדיין באוויר.כאשר שבירתו = 2600 בגרף.
אין עדיין שום דבר טכני טוב בגרף זה.
קובץ מצורף 2044
תודה ובהצלחה
לוי ערב טוב
אשמח לקרוא את דעתך על המניה לאחר ההתכנסות בזמן האחרון
והאם יש כאן משולש שניפרץ מטה ?
תודה מראש
אייל
מזור רובוטיקה ,
17-3-14
קודם כול מדהים לראות את העדכון האחרון שמופיע מטה, ואיך הוא יורד ל 2600 המדובר וממנו מתרומם ב 2000 נקודות!!!!! וזה מה 29-11-13.
לשאלתך,
וכאן אני מבקש ברשותך ללמדך משהו שיחזור גם בשאלתך על הסנופי.
אני מבקש ממך , שכאשר אתה פותח גרף ולא משנה של מה, קודם תעביר אותו לטווח של שנה = 52 שבועות = גבוה שנתי נמוך שנתי,
כאשר פותחים לשנה, רואים בדיוק אילו תבניות אם בכלל מופיעות בגרף הנתון. וזה עד כדי כך חשוב, שזאת עבודה טכנית " חובה " לכול עוקב גרפים
תראה תומר, זהו לא משולש שהייתי יוצא בהודעה עם הזהרה לחברי הפורום, כי הוא בחלק העליון לא ממש יוצר את צלעות המשולש אלא נמצא בדשדוש רוחבי בין ה 4200 -- 4400 , והיום המחיר שובר את הטווח התחתון של טווח הדשדוש , על כן יש לנו שני אפשרויות למחר !
1- שבירת שאו , ואז הנר היומי של מחר יחזור מעל הטווח התחתון.
2- ירידה של 200 נק" אל קו ה 4000.
מעבר לכך אין כאן משהו חריג.
מתנדים ביומי מבקשים תיקון עולה דחוף ( הם בעד שבירת שאו )
אבל המתנדים בשבועי מאוד רוצים ירידה חדה יותר,
ולכן , נסכם כך :
שבירת טווח הדשדוש היום נותנת יעד טכני ל 4000 כשלב ראשון ומשם במידה ויגיע המתנדים גם כך רוצים את התיקון העולה כך שהכול בסד, אבל זה לא הכרחי כי שבירת שאו יכולה לקראת כאן וגם אז המתנדים גם כך רוצים תיקון עולה אז הגרף יוצא בסדר ולא משנה מה יקרה מחר, מה שכן השבועי מתחיל ללחוץ על היומי כך שלאחר תיקון עולה מסוים המנייה צפויה לחזור למהלך יורד עמוק יותר,
על כן תמשיך לשאול על המנייה ונעקוב אחריה.
קובץ מצורף 2397
תודה ובהצלחה.
לוי שלום
לאחר שהמניה נפלה ביום חמישי בשתי הבורסות
אודה לך אם תעדכן את הניתוח שלך לאחר המסחר בארה"ב
תודה מראש
אייל
ערב טוב,
אני חושב שקורה בגרף המנייה אחד לאחד מה שכתבתי בסיכום,
אבל כמובן נמתין לסוף היום ומחר יהיה עדכון חדש.
בהצלחה
מזור רובוטיקה,
29-3-14
אייל , זה היה הסיכום האחרון ובוא נלווה אותו עם חצים בגרף המצורף,
"שבירת טווח הדשדוש היום נותנת יעד טכני ל 4000 כשלב ראשון ומשם במידה ויגיע המתנדים גם כך רוצים את התיקון העולה כך שהכול בסד, אבל זה לא הכרחי כי שבירת שאו יכולה לקראת כאן וגם אז המתנדים גם כך רוצים תיקון עולה אז הגרף יוצא בסדר ולא משנה מה יקרה מחר, מה שכן השבועי מתחיל ללחוץ על היומי כך שלאחר תיקון עולה מסוים המנייה צפויה לחזור למהלך יורד עמוק יותר, "
תעקוב אחרי ה מילים בסיכום ובחיצים בגרף.
קובץ מצורף 2552
מה הלאה ?????
הנר האחרון אומנם קטן , אבל הירידה נחשבת עם הגפ מטה מהסגירה העליונה של הנר הירוק, , כך שזו ירידה חזקה לכול הדעות,, וירידה חדה זו הכניסה מתנד מומנטום ראשי למכירות יתר, וזה מספיק בכדי לבלום את הירידות ביום המסחר הבא, , כך שהצפי הוא ריקוד סביב ה 4000, כרגע.
ולאחר הריקוד , הצפי הוא להמשך ירידות, כאשר קו ה 3850 על הכוונת ,
שים לב בבקשה שכרגע התווסף קו מגמה יורד וזה כמובן נתון בעייתי קצת.
קובץ מצורף 2553
תודה ובהצלחה
תודה רבה
בהצלחה