עדכון על כיל : המחיר ממשיך "לטייל " בין הרמות 3515 בנמוך לבין 3657 , כך ש ללא פריצה או שבירה, אין עדיין כיוון לגרף המניה. כול המתנדים מומנטום ומגמה מאוד חלשים בהקשר לכול עלייה אפשרית. תודה ובהצלחה
Printable View
עדכון על כיל : המחיר ממשיך "לטייל " בין הרמות 3515 בנמוך לבין 3657 , כך ש ללא פריצה או שבירה, אין עדיין כיוון לגרף המניה. כול המתנדים מומנטום ומגמה מאוד חלשים בהקשר לכול עלייה אפשרית. תודה ובהצלחה
לוי שלום ,
כבר לא נעים לשאול אבל מה הנקודה הבאה בעומק ים המלח :cry:
היי, הרגש חופשי , אבל העניין הוא שלא ה"נעים " הוא העיקר, אלה ה "צער " על הירידות החדות באימפריה , על כול פנים לשאלתך, במידה וה 3500 ישבר , יש לגרף תמיכה טכנית כול 100 נק" עד ה 3000., ולכן הבאה בתור היא 3400 במידה וישבר, ה 3500 ,לצערי . תודה ובהצלחה , יחד עם זאת אומר שוב בהזדמנות זו, טכנית אין להיכנס לכיל לפני ה 3657 עם סגריה והנחת עבודה זו היא כול עוד השפל הוא ב 3500 , במידה ויווצר שפל חדש יתכן ונק" כניסה טכנית תהיה מוקדמת יותר. . תודה
תודה לוי ,
הבעיה שלי היא שאני כבר בפנים עם 20% מהתיק , ונראה לי שבלי למצע שערים יקח לי הרבה זמן להחזיר את ההפסד , לכן ההתלבטות היא מתי למצע ? , בינתיים אני מאופק ולא ממהר להגדיל ( ועל זה אני חייב לך תודה , בלעדיך כבר הייתי מכפיל ב3600 וב3530 ) , אני מבין ממך שטכנית נכנסים למניה נופלת רק אחרי התאוששות וכרגע שהיא מתחת ל3500 ונקודת הכניסה רחוקה כ4% , השאלה היא האם לא עדיף למצע לאט לאט כל הדרך למטה הרי היא לא תרד בלי סוף ?!!? זה כיל לא אפריקה . ( אני יודע שזה נתון פונד' )
אני מקבל כול מה שאמרת ותודה בהקשר אליי, אבל החלק האחרון לא מקצועי = למצע לאט לאט כל הדרך למטה הרי היא לא תרד בלי סוף ?!!? זה כיל לא אפריקה . ( אני יודע שזה נתון פונד' ) ---- ---גם
גם אז אמרנו " זה אפריקה " לא אל על , בבקשה ממך , תעזוב מייד קו מחשבה זה,, כי היתי רוצה לשאול אותך, מדוע המוכרים מוכרים את כיל מתחת ל 3500???? !!! מה הם חושבים אחרת מך????!!!!! גם הם יודעים שזו כיל ולא אפריקה !!!! הבט : כתבתי קודם שכניסה טכנית טובה היא על בסיס השפל הקודם ב 3657 ,, אבל כן יש שפל חדש, ולכן אני זקוק לסגירה היום בכדי לחשב נקודה בטוחה למיצוע , או כניסה טכנית , לא משנה איך תקרא לזה, אתה סוחר עם סבלנות על פי הכתיבה שלך, לכן עוד קצת , העיקר שיהיה בטוח יותר, כי שוב כיל יורדת עקב פונדמנטלי רע, ו ניתוח טכני הוא ניהול סיכונים ב רמה מאוד גבוהה , לאחר הסגירה אשתדל לעדכן ערך חדש, שכמובן הוא טוב ליום א" בלבד עם בכלל , ובכדי שתהיה נק" טובה או קרובה יותר, על המחיר לסגור חזרה מעל ה 3500. תודה ובהצלחה
תודה לוי
אני מקבל את ההארה .
זה באמת לא מקצועי לחשוב כך . כנראה ההפסד צורב .
שם המשחק הוא , סבלנות., תודה לך.
בוקר טוב,
כמה שכותבים על מצבה של מניית כיל, כנראה לא מספיק כי המחיר הולך מהפתעה אחת לשנייה, וביום המסחר האחרון , או למעשה בימיים האחרונים המוכרים בכיל אומרים את דברם , כאשר במשך שני ימי מסחר הם מורידים את המחיר מ 3600 +, אל מתחת ל 3500 עם סגירה ב 3477 !!! ו ואכן כיל לא אפריקה, אבל לכול תחתית ישנה עוד תחתית ! הפרשנות לטווח הקצר של סגירה כזו חלשה , מתחלק לארבע.. .
1-זו אמרה ברורה טכנית בכול אופן שכיל בדרך ל 3400 כתמיכה הבאה בתור ( לגרף כיל ישנה תמיכה טכנית כול 100 נק}" מתחת ל 3500 ).
2- כול המשך ירידה וחזרה כבר ביום א" ל מעל ה 3500 = שבירת שווא , וכל מהלך שכזה במידה ויתקיים = חזרה למהלך מתקן עולה.
3- כול פתיחה בגפ מעלה מעל ה 3500 ביום א" = שבירת שווא, ויציאה למהלך מתקן עולה.
כול פתיחה בגפ מטה יומר ש צפי לראות עוד אדום במשך היום או כולו.
בכדי לסכם אומר,:
אין שום סימן להבראה בגרף מניית כיל, אפילו לא סימן לבלימה אלא בדיוק ההפוך, כי הנר נסגר על הנמוך היומי = המשך מכירות גם במכרז הנעילה = עדיין היו מוכרים שחושבים שכאדיי למכור עכשיו כי מחר יהיה זול יותר . לגבי הגרף של POT : המנייה סגרה ב 38.3$ , כאשר היא ממשיכה מהלך יורד מה 40$, כול המתנדים עדיין בדעה שהמהלך היורד של המנייה לא הסתיים על כן הצפי הטכני כאן הוא לראות תמיכות נמוכות יותר, אבל אתמול המחיר עצר ב 38$ ואפילו נתן נר מזערי אומנם אבל ירוק , ובמידה וזהו שפל עולה מהשפל שב 37$= שהמנייה תוכל לעצור את הירידות ולהמשיך להיבלם כאן, אבל זאת נדע רק היום בתום המסחר בחו"ל . ונסיים את העדכון בכך שטכנית עדיין נקודת הכניסה לכיל נשארה רק ב 3657 כמקום טכני בטוח יחסית אבל כול עלייה מעל ה 3500 וסגירה מעליו ביום א" = ירידה של ה 3657 , אל שער הנעילה ביום א".
תודה ובהצלחה.
עדכון תוך יומי --- 1230H , --- אין פאניקה כרגע במסחר !! רוח המסחר היום בכיל מתאים לרוח הסגירה ב POT, כפי שעודכן בבוקר ב מעקב הצמוד, כול עלייה מעל ה 3500 , וסגירה מעליו, יראה בגרף כצעד חיובי להמשך. בהצלחה
לוי שלום , סליחה על הבורות , אתה יכול להסביר את הקשר בין כיל לPOT , מה זה בכלל.