-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי
bpy
לונג על שום מה ? מה שאני מצליח לראות בגרף המצורף שיש משולש (בא נאמר) שנשברה כלפי מטה אחרי פריצת שוא
בשים לב לנר האגרסיבי לכוון מטה אני לא מצליח להבין בגרף המצורף שלך למה לונג ? גם המתנד המצורף לגרף (נדמה לי שזה סטוקסטיק (אני פשוט לא מצליח לקרוא)) גם מראה על מומנטום חזק לכוון מטה, או שאולי מדובר בטעות כתיב וכוונתך היתה לשורט ?
אם יש באפשרותך להסביר
תודה מראש
-
יעדים הבאים לטעמי -91 חובה -------110 אפשרי---ולאחר מכן מחיר 44 דולר לחבית --הסטופ נמצאה בנמוך - זהו - - אני מ86 מחכה לרגל הזו - וכתוב בשרשור מהנמוך של 74 אני בשורט כל עוד מעל אני בשורטים כנגד מגמה כי הראשית בנפט בשלושים שנה האחרונות היא דשדוש-אני מקווה שאתה יודע -שלפני שהמחיר עלה מאזור 30 דולר לחבית -
(יחסו את זה למופז-עאלק)לאזור 147- מה היה הגל העולה לפני ? והוא עלה הרבה---שממנו בכלל נגזרת תבנית הפיבו ---
-
1 קבצים מצורפים)
-
איזה נר 10% עליה בנר אחדקובץ מצורף 539
-
שלום נפט
נחישות ראויה לציון, אף על פי כן ולמרות הכל.
ברכות על הרווחים
ארז
-
בוקר טוב--כשלתי מנטלית-נגררתי להוכחה של הטריד במחיר שלעיוורון חלקי והתחלתי לחפש תבניות להוכחה-כגון המשולשים-לא מבין אך יואל מצליח לעשות זאת שוב ושוב---אבל ביום שישי מהבוקר לא התקרבתי למחשב---כל היום עבדתי פיזית ומדי פעם חשבתי על הטריד (המפתיע)-
לקראת ערב ראיתי את הנר המדהים הזה - וחשבתי רק על הכבוד שהטריד הזה הופיע באתר שחקן(ואצלי בפייס) וכן ה10 % האלה הם ציון 10 לשחקן מעוף המוערך-שאיפו שהוא שם נתן בי את הכח להסתכל קצת יותר רחוק -לחפש במחשכים את התשובה -וגם לך ידידי היה חלק גדול-ארז שמחפש תחתיות ושיאים---"תשאל את ארז ",---היה נזרק תמיד בצאט--דברים אלה הוטמעו בי אט אט ---
ועכשיו לענין- מי כמוך מכיר את הגז שלא נתן גז בתעודה ---אז לפני שנה פלוס -הגז ביצע החלפת ידיים חלשות כמו שראינו בנפט ביום חמישי -ממחיר 3.2ועד למחיר 4.9 ומשם ירד עד 1.9 -ולי נראה שהנפט מתחיל את אותו תהליך של התעצמות ולאחריו נפילה חופשית בואכה 40 דולארת החבית ---התשתית הונחה וגם הנחת העבודה--עכשיו ניתן לזמן לשחק- בהצלחה ושבת שלום
-
יפה מאד!
ברכות לזוכים.
שבוע מצוין.
-
1 קבצים מצורפים)
תודה--טריד מעולה -גרף יומי ----קובץ מצורף 560 התנגדויות
בהצלחה
http://chart.ly/k7gays7
-
-
עסקת שורט תוך יומי --כניסה 84.5 סטופ מעל העליון ב85---יעדים82---80.3 בהצלחה----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
גרף שעתי - התבנית תתאים לבחינת הפריצה של ממוצע 200(כחול)--ותיקון יורד-http://chart.ly/c87myje
העסקה נכנסה בטיל ונתנה דולר פלוס למטה -הכניסה לא היתה מדויקת -ולא מן הנמנע שנחזור לגבוהה יותר-
אך אם המחיר ירד מתחת ל82 -התבנית התקבעה והעליון יהיה 84.36 ויעד תבנית 80.6