שלום pirate
אודה על תשובה לציטוט:
מישהו לדעתי איבד את הבלמים בירידה. עם זאת, כדאי לזכור, זהו אגח גדול עם הרבה מוסדיים ויכול להגיע לאותם מחוזות בהם זיסר ביקר.
בברכה, " סוף
סליחה לא הבנתי סליחה
יום משגע
Rר
תודה - הנימוס מחייב
Printable View
שלום pirate
אודה על תשובה לציטוט:
מישהו לדעתי איבד את הבלמים בירידה. עם זאת, כדאי לזכור, זהו אגח גדול עם הרבה מוסדיים ויכול להגיע לאותם מחוזות בהם זיסר ביקר.
בברכה, " סוף
סליחה לא הבנתי סליחה
יום משגע
Rר
תודה - הנימוס מחייב
DEAR PIRATE
notwithsatand anything stated above
צר לי אין לי מילים בעברית מצטערת
מפאת הכבוד שאני רוחשת לאתר, ו/או לבעלים, קרי שחקן מעוף אני בוחרת לענות
לך qurido בפרטי לא כאן בפומבי.....צר לי ......
כתבת ?זהו יופי. נרגעת - לא יודעת, ואם כן יצא הפסדנו בשכרנו - סוף סוף נרגעת איימן.
ואני מציעה לך מה שהצעתי ל - מישהו כאן שהוא חוצפן- צא לפארק לריצה, לך תעשה ספורט הכל יעבור
ללט
חלומות פז
Rר
שלום PIRATE וחברים,
PIRATE - צר לי על תשובתך המתלהמת.
לעצם העניין, נדמה לי ש"רווח" נחשב כרווח רק לאחר מכירת הנייר ולא בתיאוריה (אחרי הירידה של היום גם זה כבר נעלם).
לאור המחזור הזעום (כמה עשרות אלפי ע.נ.) בימים שאחרי יום האקס לעומת סך הסדרה (כמה עשרות מיליוני ע.נ.), נדמה לי שאך מעטים מאד הצליחו לחזור הביתה בשלום מתרגיל הפיפסים.
לצערי, הקשיים הידועים בחברה ואפקט "היום שאחרי" שעליו דיברנו לא מעט הביא לצניחה הבלתי נמנעת.
קרדן NV - נחכה בסבלנות לניתוח המלא. האם אתה כמחזיק ב' תסכים למצב שאחרי 3/2014 תעמוד מול קופה ריקה ו-6 מתוך 7 תשלומי קרן שעדיין לא שולמו לך??
ולא אמרנו מילה על הפרזיטים (שיאני השכר בבורסה כל שנה).
בברכה,
אודי
לגמרי במקרה, נתקלתי בכתבה של טל-טנא על קרדן NV (כמו שציינתי, לדעתי בליגה הראשונה, ברמה של צ'רניאק אך הרבה יותר קפדן ומדוייק) וממנה הגעתי גם לכתבה שנייה.
1. http://www.calcalist.co.il/local/art...559860,00.html
ו
2. http://www.calcalist.co.il/local/art...573973,00.html
ובצורה ציורית (ישן - יש לקרוא את הכתבה השנייה לצורך להתאמות):
http://go.calcalist.co.il/pic/contra...r/24011201.pdf
אני חושב שאלו מסכמות יפה את ניתוח האג"ח.
1. התזרים מפוקפק (בעקבות רכישת החוב המאסיבית 2014 הפכה להיות שנת המבחן, במקום 2015).
2. השווי הנכסי גם בחישוב פסימי (שלו וגם שלי) הוא חיובי (לפי חישובו 54M-700M שקל, לפי חישובי כ-300M שקל, כך שיש התאמה מסוימת). כלומר, ניתן להגיע להסדר מניח את הדעת - במקרה הצורך.
הרוב המכריע (כ-90%) של החוב ברמת הסולו הוא לבעלי האגח (א,ב). אגח ב נסחר בכ-46% מפארי כיום. ע"פ הניתוח הנתון (וגם ע"פ הניתוח שלי), אינני רואה כיצד ניתן להפסיד במחיר כזה.
נקודה חשובה נוספת (יש נגיעה בה בכתבה אך מצאתי לנכון להדגיש אותה):
3. תה"ל - רווחית או לא, יש ביקוש רב לידע בתעשיית המיים (מבוקש גם ע"י מדינות במזרח ובאפריקה). לדעתי, בעת הצורך, ניתן יהייה די בקלות להנזיל החזקה זו (בהפסד כנראה - אך לא קריטי לבעלי האגח).
בברכה,
קטע מתזרים המזומנים הצפויציטוט:
ולא אמרנו מילה על הפרזיטים (שיאני השכר בבורסה כל שנה).
1 באפריל 2012 עד 31 בדצמבר 2012 במליוני אירו
הוצאות הנהלה וכלליות 5
1 ינואר 2013 עד 31 בדצמבר 2013 במליוני אירו
הוצאות הנהלה וכלליות 5
הנה רק בשבילך אודי, החבר'ה להלן הפרזיטים מתכוונים לעבוד ברבעון הראשון של 2013 בחינם ואף לא לבזבז אגורה על כיבוד בישיבות
:thumbs-up:
כמו תמיד מרבית חברות הפח פה בארץ אלו הן שמחזיקות בנכסים באירופה ובסין ומשמשות מסחטת כספים לעומדים בראשה.למשקיעים ולמלווים צפוי רק חוסר שעות שינה
מי שבאמת מתכנן על האג"ח הזה (א או ב) שימתין לקראת סוף 2012 הוא יהיה הרבה יותר זול אחרי שהדוחות הבאים שלהם יפלו למצולות
שלום REDARMY,
סוף סוף אפשר קצת לחייך בפורום לאור שפע ההודעות/תגובות המפתות והמטעות בשבוע האחרון. ליבי ליבי עם המשקיעים/השוקעים.
בענייני הכיבוד של הפרזיטים, אני נזכר בסיפור טוב של מקורבים לחצר הביזנטית אצלנו, כדלקמן:
כשבאים לפגישה אצל השרים (מלבד בטחון/צה"ל) במשרדיהם - מקבלים כוס קפה/מים.
כשבאים לפגישה אצל שר הביטחון במשרדו - מקבלים שוקולד בלגי ובקבוק יין/חריף משובח.
להלן: משרד בטחון/צה"ל שיש לו מדינה ולא מדינה שיש לה משרד בטחון.....
בברכה,
אודי
dear udi
wowy enjoyed it
pls do not smile but be realistique (and no dont say I have a typo or typos i
wrote the word in a French mode (realistic or realistique
hv a nice weekend
Rr
שלום REMA,
כשאני רואה בנתוני האג"ח (העולמיים - באתר) את התשואה ל-10 שנים בספרד אוטוטו נוגעת ב-7% (כרגע 6.99%) ואת איטליה מגיעה כבר ל-6.25% אני כבר לא יודע
מה זה עולם מצחיק או מה זה להיות ריאלי.
נדמה לי שבמצבנו הרי-ע-לי (על משקל ריאלי) הכי בטוח זה להיזהר ובטח לא להסתכן בכל מיני הצעות השקעה המעלות סימני שאלה ותהייה מרובים !!!
בברכה,
אודי
אודי,
מסכימה איתך.
בנוסף למרות ושלא בניגוד (באנגלית זה נשמע פי אלף יותר טוב)
על המשקיע או על סוחר יומי או לא יודעת (שונאת את המושג הזה סוחר יומי או לא יומי אבל זה לא לכאן)
חלה האחריות. צריך האדם לבחון והאחריות חלה עליו בלבד למרות הניתוח של מי שלא יהיה.
אין מאוחר יותר במקרה של helas (שומו שמיים זוהי מין קריאה באנגלית אתה יודע LOL) הפסד להאשים
איש.
יום נעים,
Rר
"KWIG חתמה על מזכר הבנות עם קרן תשתיות בינלאומית , לפיו תשקיע הקרן בהונה של KWIG
כ-62 מליון אירו, על פי שער החליפין הנוכחי"
2014 כבר מכוסה?