עוד אתם מתווכים וכבר שתי האסטרטגיות לא במצב משהו משהו ...
אני לא מבין איפה מצאתם ניגודים בין מרץ לאפריל ..1150 לא טוב לאף אחת מהן .
Printable View
עוד אתם מתווכים וכבר שתי האסטרטגיות לא במצב משהו משהו ...
אני לא מבין איפה מצאתם ניגודים בין מרץ לאפריל ..1150 לא טוב לאף אחת מהן .
מנקרת לי שאלה לגבי הגלגול שעשינו ממרץ לאפריל:
בשעה שהעליות הכניסו את אסטר' מרץ להפסד, מכרנו בהוראת שחקן קולים של מרץ בתוך הכסףס(110 ) וקנינו קולים 120 לאפריל.
לאור המשך העליות גדל ההפסד של מרץ, וכאן מגיעה אי ההבנה שלי: אם היינו קונים את מרץ ומממנים את הקניה באמצעות מכירת אפריל - דיינו, אבל להיפך ???
מישהו מתנדב להאיר את עיניי?
תודה,
עודד.
אני מתנדב:
המהלך נועד כדי להרוויח את התטא כתוצאה מהשחיקה הגבוהה שיש בשבוע הפקיעה,
וזה נכון רק לגבי אופציות מרץ.
רק שהדלתא במצבנו הייתה יותר גבוהה משמעותית מהתטא. (ולכן הפסדנו)
אם היו ירידות (או שהיינו עומדים במקום) אז השחיקה של אופציות אפריל היייתה יותר קטנה מאופציות מרץ וזה אמור להיות הרווח.
הכל משחק של תטא.
לדעתי היה פה הימור מעט קיצוני על כיוון: יורד או מדשדש - הרווחנו. עולה - אכלנו אותה.
על פי שיטה זו הכי כדאי למכור בסיטונות ולקוות לטוב.
עד כה התרשמתי ששחקן נוהג בחוכמה ובאחריות, ולכן הימור כזה על כיוון השוק נראה לי מוזר.(ובסופו של דבר גם יקר)
לדעתי יש הרבה אפשרויות תיקון במידה והמדד ישמשיך צפונה נאמר 1170 הקול 110 יהייה 6000 והקול 1140 3500 לערך בקיזווז התקבול יהייה 500 שח הפסד הדלתא שלהם תיהייה תואמת ומכירת הפוט תניב כ350 שח כך שההפסד יהייה מוגבל עד איזון
אם התמיכה תיהייה באזור 1130 שווה להיתקדם עם הפוט ל1110 הוא לא יתנפח בירידה הטתא והדלתא זעומים ,מאידך במדד 1145-1150 יש אפשרות להיתכסות על הקול 110 לימכור 1140 שאנחנו קנויים עליו ולהיתקדם לפוט 1120 וליצור אוכף צמוד הכל תלוי מה הגרף יעשה עם איסטרטגיה כזאת לא פושטים רגל
לילה טוב (ובוקר טוב למאחרים).
אענה לכל הודעה והודעה שכתבתם, גם אם לא לפי הסדר אך לשם הסרת ספק, ואע"פ שזה נכתב כבר בחמש פעמים שונות, אדגיש כי אסט' מרץ עומדת בפני עצמה ואסט' אפריל בפניה עצמה ללא כל קשר ביניהן.
- מבחינת יעד הרווח – אכן, יעד הרווח "הרשמי" הינו 200 ₪, אך במקרים בהם הרווח נמוך מ 350-400 אני משתדל לא לסגור טרם ההגעה לרווח זה, וכך יהיה גם הפעם.
- האם נכון לאחד את האסטרטגיות או לנהל כל אחת בנפרד? אין שום משמעות למהלך. מי שמחזיק את שתיהן יכול לראות בהן אסטרטגיה אחת רחבה, ומי שמעדיף אחרת יכול לראות בהן 2 אסטרגיות. הבעיה היחידה היא פסיכולוגית והעובדה שזה מעט מבלבל במבט ראשון אך מעבר לכך אין הבדל בין לנהל כל אחת בנפרד או מגה אסטרטגיה בודדת.
- בהקשר זה, אין בעיה להחזיק 2 אסטרגיות במקביל גם אם אחת עולה על רעותה. שוב, מגה אסטרטגיה או לא, סה"כ זו אותה אסטרטגיה ואותו ניהול.
- התיקונים יהיו למרץ בנפרד ולאפריל בנפרד. כמובן שמי שמבצע את שתיהן על אותו סטרייק אין לכך משמעות בכל מקרה, והחשוב הוא לעקוב אחר הכמויות בהתאם לכמות הביצוע שערכתם.
- לשאלת הנחות המוצא – כיצד אחת מניחה ירידות ואחרת מניחה עליות. א. שתיהן מניחות דשדוש וזו ההנחה המרכזית; ב. לא סיימנו לטפל במרץ – במקרה ירידות נוסיף לקדם את כתיבת ה call, ובמקרה עליות נעבור לאוכף. מעט סבלנות בבקשה החודש רק החל. כל שאסט' אפריל צריכה בכדי להגיע ליעד הוא ירידה של אחוז וחצי עד ראשון...
- שימו לב, כי אפריל מאוד מבוססת כיוון כרגע (ירידה של אחוז) ואילו מרץ יותר מכוונת שחיקה (כפי שציין david). מכיוון שכך, הרי שהמטרה היא לסגור את אפריל בשלב מוקדם, ומרץ תימשך איתנו עמוק לתוך החודש, וכמובן תצריך תיקונים נוספים.
- אחת דלתא חיובית ואחת שלילית – הבדל מינורי לחלוטין, ואם תקחו בחשבון שההנחה המרכזית היא שחיקה (תטא) אז אין כל חשיבות לדלתא. יתרה מכך, תנועה מטה ונסגור את אפריל, תנועה מעלה ונסגור ונתקן את מרץ. שוב, מרץ הוא רק שלב בסידרה של תיקונים שעוד יגיעו.
- עודד- אם נעבור, כפי שאני מעריך, בהמשך החודש לאוכף הרי שזה מסביר מדוע במרץ עד לאוכף עלינו להתבסס בינתיים על שחיקה וקידום מאשר על אוכף. קודם נסגור קצוות, ורק בשלב מתקדם יותר נעבור לאוכף, בתקוה שסטית התקן תעלה במעט.
- התיקונים שאבי הציע (aavv), חלקם נזכרו כאן, וחלקם אפשרות ריאלית. בכל מקרה, מכיוון שאנו מניחים שהמדד יעלה/ירד אחוז, כבר הדבר יוביל לתיקון ואולי אף סגירה של אפריל.
אין אסטרטגיה שמקיפה את כל מצבי השוק ,תמיד קיים מצב שוק אחד שבו אתה נאלץ לנהל ולבצע שינוי.
כל עוד יש הרבה זמן לפנייך אין חשש גדול ..החשש מתחיל עם הכניסה לשבוע הפקיעה כאשר אלמנט הזמן מתקצר וכך גם היכולת שלך להרוויח מתיקונים.
אני חדש בשרות ה SMS
האם ה SMS שקיבלנו עכשיו
P1060+ , -P1080 , -C1190 , +C1170
שייך לאסטרטגיה אפריל החדשה או לאסטרטגיה הממשיכה ממרץ?
המשך למרץ דודZ