Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
תסתכל בקובץ המצורף. ורוד = למכור כחול לקנות. למה אתה חושב היחס של הכחול נמוך יותר? מה שאני עושה מוכר את היחס של הורוד וקונה את הכחול שהוא גדול יותר מהורוד שמכרתי. נשבע לך זה לא מדע טילים להבין את זה
אתה מוכר את היחס לתיקו, ביחס 1:7.8 אתה מקבל נניח 10 שקלים. עכשיו אחת הקבוצות כבשה, הסיכוי לתיקו ירד לכן היחס לתיקו עלה נניח ל1:10, מכאן שהיחס השתנה לרעתך, עכשיו אם אתה רוצה לקנות את מה שמכרת זה יעלה לך יקר יותר. הפסדת.
המלצה שלי אל תהמר על כדורגל :d
תחילת המשחק יחס של 1 ל 3 שיהיה תיקו. אני מוכר את זהץ כלומר מישהו התערב איתי שהמשחק יגמר בתיקו. אני חושב שלא. התערבנו על עשרה שקלים. בוא נראה מה קורה אם המשחק מסתיים בתיקו
אני הפסדתי 20 שקלים. אם אחת הקבוצות ניצחה אני הרווחתי עשרה שקלים. עד פה אני מקווה שזה ברור.
עכשיו המשחק החל ובדקה השבעים אחת הקבוצות הכניסה גול. מכיוון שהסיכוי לתיקו קטן היחס עולה אז עכשיו היחס הוא 1 ל 7. אני מחליט להמר בכל זאת יהיה תיקו ואני קונה את ההימור בחמישה שקלים. בוא נראה מה קורה בסוף המשחק
אם תיקו:
הפסדתי את ה 20 שקלים מההימור הראשון אבל הרווחתי 30 שקלים מההימור השני. סך הכל רווח של עשרה שקלים
אם אחת הקבוצות מנצחת:
הרווחתי 10 שקלים מההימור הראשון והפסדתי חמישה שקלים מההימור השני. סך הכל רווח של חמישה שקלים.
כמו שאתה רואה בכל מקרה אני מרוויח.
עכשיו אתה יכול להפוך את זה איך שאתה רוצה, אבל ככה זה עובד
פורמולה.
בכדורגל אתה יכול לצבור הימורים.
תעשה את הנמשל למעוף.
יש לך נטיה להכניס למשוואה נתונים לא רלוונטים ובכך לבלבל את המצב (למשל קבוצת בית קבוצת חוץ)
העניין פה הוא מאוד פשוט, היה יחס מסוים לתיקו, אתה המרת נגד התיקו, כאשר נכנס גול, הסיכוי לתיקו ירד ואתה הרווחת, אתה יכול לממש את הרווח. זה נכון. אם לא היה נכנס גול היית מפסיד. כמובן שמומחי ההימורים עשו את החישובים כך שהיחס משקף את הסיכוי לתיקו ובתוכו את הסיכוי לגול.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
פורמולה.
תעשה את הנמשל למעוף.
לא הבנתי.מה זה לצבור הימורים?
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
פורמולה.
תעשה את הנמשל למעוף.
ערב טוב. קראתי בשנית את הדוגמא שלך.
אמ הבנתי טוב אתה ממשת רווח ובמקום פוטנציאל של עשרים בחרת ברווח בטוח של 10/5 ש״ח.
מה אתה עושה בדקה שבעים שעדיין תיקו?
לא התייחסת לאפשרות שהצגתי.
הדבר עלול לפגוע בך.. למרות שיש שער (שכן הסיכוי שבארסה תשיג שער אחד יותר עד סוף המשחק גבוה מהסיכוי שאף אחת לא תבקיע).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
פורמולה,
מה לדעתך יקרה אם במחצית הראשונה תעלה וילריאל ליתרון 1-0?
היחס לתיקו ירד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
פורמולה.
תעשה את הנמשל למעוף.
ערב טוב. קראתי בשנית את הדוגמא שלך.
אמ הבנתי טוב אתה ממשת רווח ובמקום פוטנציאל של עשרים בחרת ברווח בטוח של 10/5 ש״ח.
מה אתה עושה בדקה שבעים שעדיין תיקו?
לא נוגע. מוכן לקחת את ההפסד. הרבה שערים מובקעים בדקה התשעים. אני מנסה לבחור משחקים בהם הקבוצות מבקיעות הרבה או שיש להם הגנה מחורבנת (ארסנל דוגמא טובה)
עוד כלל ברזל - לעולם לא מהמר נגד ליברפול. אבל זה כבר לקוח מעולם אחר.
ציטוט:
לא התייחסת לאפשרות שהצגתי.
הדבר עלול לפגוע בך.. למרות שיש שער (שכן הסיכוי שבארסה תשיג שער אחד יותר עד סוף המשחק גבוה מהסיכוי שאף אחת לא תבקיע).
ציטוט:
פורמולה,
מה לדעתך יקרה אם במחצית הראשונה תעלה וילריאל ליתרון 1-0?
היחס לתיקו ירד.
היחס עדיין יעלה. לא דרמטית אבל עדיין יעלה. תמיד היחס יהיה מוטה לתוצאה
ציטוט:
עוד כלל ברזל - לעולם לא מהמר נגד ליברפול. אבל זה כבר לקוח מעולם אחר.
:d ענק