Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי elade
ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
דמי כיס צודק כמובן, כמו כלום אחרי שבוע ירידות יכלה לבא עליה של 4%, זה די רגוע לא? ואז איך יראה קול 1360 אה SupGog. אני חייב לציין שאני דווקא בעד עליה דרך אגב.[/list]
הרגע אמרת שלנסות לתזמן את השוק זה רע, אז כיצד זה הגיוני ש1360 הוא בעייתי אבל 1200 לא?
מעבר לכך, 4% עליה בשבוע (להוציא שבוע פקיעה) היא ממש לא דבר סטנדרטי (בדוק אחורה כמה כאלו היו בשנים האחרונות), בעוד 4% ירידה בשבוע זה דבר נפוץ הרבה יותר.
אם יהיה 4% ירידה תוך שבוע, דבר ששכיח יותר מ4% עליה, הסטיה תזנק וה1200 יכאיבו בכיס הרבה מעבר לרווח חודשי. אם תהיה עליה של 4% (כאמור, נדיר ממש), הדבר יגרור ירידה בסטיה והנזק בקולים, בעוד שכמובן ויהיה קיים, יהיה הרבה פחות משמעותי.
קירובים יכולים לעזור לפוזיציה שלך לשמור על איזון דלתא, הם לא רק נובעים מ"חמדנות".
ציטוט:
הרגע אמרת שלנסות לתזמן את השוק זה רע, אז כיצד זה הגיוני ש1360 הוא בעייתי אבל 1200 לא?
אני לא בטוח מאיזה חלק שכתבתי אתה מסיק שאני אומר 1200 אינו בעיתי, הוא בעיתי! זה לא אומר שצריך להוסיף עוד סיבה לדאגה.
אני הוספתי אתמול 1400 והיום אני מתכוון להישאר בטריטוריה הזו.
ציטוט:
מעבר לכך, 4% עליה בשבוע (להוציא שבוע פקיעה) היא ממש לא דבר סטנדרטי (בדוק אחורה כמה כאלו היו בשנים האחרונות), בעוד 4% ירידה בשבוע זה דבר נפוץ הרבה יותר.
בהחלט יתכן, אני לא מנסה לטעון שפוטים וקולים הם באותו הסיכון. אין לי מושג כמה פעמים זה קרה בשנים האחרונות אבל התחושה שלי שיומיים שעולים 3.5% אחוז ביחד זה לא כל כך נדיר...
ציטוט:
אם יהיה 4% ירידה תוך שבוע, דבר ששכיח יותר מ4% עליה, הסטיה תזנק וה1200 יכאיבו בכיס הרבה מעבר לרווח חודשי. אם תהיה עליה של 4% (כאמור, נדיר ממש), הדבר יגרור ירידה בסטיה והנזק בקולים, בעוד שכמובן ויהיה קיים, יהיה הרבה פחות משמעותי.
נכון אך רלוונטי רק אם משאירים את 1200 דבר שלי נראה מסוכן
ציטוט:
קירובים יכולים לעזור לפוזיציה שלך לשמור על איזון דלתא, הם לא רק נובעים מ"חמדנות".
מילת המפתח במשפט שלך היא רק. אתה צודק כמובן בקשר לדלתא וזה לא שאני גם נגד קירובים, השאלה כמה ומתי. בעצמי לא פעם אני מקרב אבל לטעמי 1360 זו קפיצה קרובה מאוד.
לגבי הנתונים והעובדות כולנו פחות או יותר מסכימים (נראה לי יותר) זו הפרשנות שעליה אנחנו מתווכחים. בכל מקרה גם לאסט' מסוכנות יש מקום בשוק, ומטעמים חמדניים לי ממש כדאי להטיף לשוקת עם הגנות, כאשר את ההגנות אני מוכן למכור :)
יום טוב
ה-P1200 שמכרתי ב220 ממוצע נמכר עתה ב-135
רווח נאה (20 יחידות)
גם המרווח של 1210 עם הגנות ב-1190 מניב תשואה יפה מאוד.
טרם פתחתי קולים- לא יודע היכן אפשר לפתוח סביר?
אולי 1390 חשוף?
על 1370-1360 אפשר לקבל 20 ש"ח נטו 15 ש"ח.
אם צריך להרחיק או לקרב , לא משתלם.
וגם כך קרוב מידי.
לי נמחק היום כל הנזק שהיה עד כה. למעשה אני חוזר לאפס.
כרגע לא נוגע בשום דבר. יום אחד של עליות לא אומר שום דבר. לא לכאן ולא לכאן. זה רק נחמד ונעים לראות את ההפסד נעלם.
ציטוט:
כרגע לא נוגע בשום דבר. יום אחד של עליות לא אומר שום דבר. לא לכאן ולא לכאן. זה רק נחמד ונעים לראות את ההפסד נעלם.
עכשיו הזמן אולי למכור קולים?
אני מכרתי ב-1340 מעט (לטעם) ב250 ש"ח.
סוף סוף מעט עליות, מכניסות אותי למצב מאוזן החודש.
אני בין 1210 ל 1360 עם הגנות קדמיות.
יש לי הרגשה שיש עוד החודש מקום להפתעות...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי freedom
סוף סוף מעט עליות, מכניסות אותי למצב מאוזן החודש.
אני בין 1210 ל 1360 עם הגנות קדמיות.
יש לי הרגשה שיש עוד החודש מקום להפתעות...
גם לי יש תחושה שאחר עצמאות נראה עליות לכיוון 1320
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
ציטוט:
1340 קרוב לי גם בשביל הטעם. יש מצב להפוך לטעם רע.
אצלי הטעם נמצא ב 1370.
בנתיים העליות הולכות בקושי.
אולי הולכים לדשדש קצת באזור הזה.
עדיין לא מרחיק 1200. אבל פוזל בכיוון שלהם.
[quote=דמי כיס]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":1i80iu0b
1340 קרוב לי גם בשביל הטעם. יש מצב להפוך לטעם רע.
אצלי הטעם נמצא ב 1370.
בנתיים העליות הולכות בקושי.
אולי הולכים לדשדש קצת באזור הזה.
עדיין לא מרחיק 1200. אבל פוזל בכיוון שלהם.[/quote:1i80iu0b]
היה דווקא מתוק לשעה , עת הגיע ה-C1340 ל- 1195
הרווח שלי על הפוטים גבוה, כך שהקומץ נבלע .
אני לא מרחיק בכלל את ה-1200 למרות שיש לי עליו רווח יפה.
לא לשכוח את עצמאות באמצע.
שלום elade וכולם
אם כבר על בטוח אז למה אתה לא פותח את השוקת בשבוע השני של כל חודש? כי הרי בשבוע הראשון השחיקה כמעט ולא מורגשת ומצד שני השוק יכול להתחיל מהלך של תנודה מסוכנת. פחות זמן = צמצום סיכון.
תודה