Re: 23/02/11 , כתיבת אוכף 1310, סטיה 16, מרץ 2011
ערב טוב,
מי 2 תודה על המחמאות.
הראל:
אתמול הייתי ברווח של 600 ש"ח בגלל התיקונים שאחרת הייתי בהפסד של 1000 ש"ח.
בשבוע שעבר ביום א' בבוקר כאשר הייתי מנותק ממחשב הייתי כבר ברווח של למעלה מאלף ש"ח.
לכל זה אין משמעות כל עוד לא ממשים את הרווח או ההפסד.
אני לא מתרגש מהסיבות הבאות:
ראשית, אסטרטגיה סגורה, גבולות ברורים.
שנית, לא קבלנו היום את הטאטא שלנו, ביום ב' בסוף היום לא משנה היכן המדד יהיה נקבל את זה ואם תהיה גם התייצבות-לא משנה באיזה רמה אז נקבל גם את הווגא.
שלישית, כאשר עובדים קרוב לסטרייק התיקונים הללו מחוייבי המציאות היות ובמצב שהמדד ממשיך לברוח הנזק יהיה גדול הרבה יותר , מצד שני הסיכון הוא במצב שהמדד מתהפך כפי שקרה היום.
הרי בחוכמה בדיעבד הייתי רק סוגר את רגל הקול ולא פותח אותה מחדש, והיום בסוף היום הייתי סוגר את רגל הפוט אז הינו ברווח נאה.
אבל כל זה לא מעניין, אנחנו בשוק, השוק תנודתי ועד יום ב' "ההפסד עשוי להגיע מכיוון הפוטים".
ערב טוב והצלחות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
הראל:
אתמול הייתי ברווח של 600 ש"ח בגלל התיקונים שאחרת הייתי בהפסד של 1000 ש"ח.
בשבוע שעבר ביום א' בבוקר כאשר הייתי מנותק ממחשב הייתי כבר ברווח של למעלה מאלף ש"ח.
לכל זה אין משמעות כל עוד לא ממשים את הרווח או ההפסד.
אני לא מתרגש מהסיבות הבאות:
ראשית, אסטרטגיה סגורה, גבולות ברורים.
שנית, לא קבלנו היום את הטאטא שלנו, ביום ב' בסוף היום לא משנה היכן המדד יהיה נקבל את זה ואם תהיה גם התייצבות-לא משנה באיזה רמה אז נקבל גם את הווגא.
שלישית, כאשר עובדים קרוב לסטרייק התיקונים הללו מחוייבי המציאות היות ובמצב שהמדד ממשיך לברוח הנזק יהיה גדול הרבה יותר , מצד שני הסיכון הוא במצב שהמדד מתהפך כפי שקרה היום.
הרי בחוכמה בדיעבד הייתי רק סוגר את רגל הקול ולא פותח אותה מחדש, והיום בסוף היום הייתי סוגר את רגל הפוט אז הינו ברווח נאה.
אבל כל זה לא מעניין, אנחנו בשוק, השוק תנודתי ועד יום ב' "ההפסד עשוי להגיע מכיוון הפוטים".
ערב טוב והצלחות.
אני מסכים לחלוטין עם כל מה שאתה אומר... והאמת היא שאני מאמין שלא תהיה לך בעיה לצאת ברווח
לא התכוונתי להקניט או לומר שלא היית צריך לעשות את התיקונים שביצעת
בעיקר רציתי להצביע על זה שכשהשוק מתחרפן כמו החודש, זה יכול להיות מאוד מעצבן!
אני חושב שבחודש כזה צריך להמעט בתיקונים באופן כללי, ולהוריד כמויות. אני הורדתי כמויות, אבל קצת הימרתי.. ודי בגלל זה אני בהפסד החודש. מקווה להקטין אותו עד יום רביעי.
אני לא אתפלא עם הנדנדה תשוב בשבוע הבא. ככה זה שוק תנודתי... פאניקה/אופוריה.
בכל אופן, המון הצלחה.
הראל,
ראשית, תודה.
שנית, לא לחינם הסטיה גבוה , השוק
באמת
תנודתי, אם שמת לב היום כאשר השוק רץ למעלה מחיר פוטים רחוקים לא ירד.
שלישית, אני לא בטוח שאני אצא ברווח.
רבעית, כל מה שצריך זה יום של סטיה נמוכה ודישדוש.
חמישית, לא
באמת
ניתן לצפות את כיוון השוק.
בוקר טוב,
מדד 1279- רגל פוט כתובה "נמחקה" על כן ראשית נסגור רגל פוט. תשלום 220 ש"ח.
נותרו 3 ימי מסחר לפקיעה , בהתאם למדד נחליט אם וכאשר היכן לפתוח את רגל הפוט בשנית.
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Pos ... Show/10926
לדעתי אתה יכול להתקדם לאיזור 1250-1260 ללא בעיה.
אתה יכול לבצע כרגע על כמות חלקית, עם הגנה רחוקה.
כרגע, אתה די מהמר על כיוון, כשסגרת רק את רגל ה PUT.
גם אם המדד יירד ל 1270, רגל PUT באיזורים שציינתי לא אמורה לעלות במחיר הרבה עקב התטא.
בהצלחה
חודש מאוד מאתגר וקשה (לי לפחות)
אני כבר השלמתי עם הפסד החודש
מנסה לצמצם נזקים
הראל
ד.א
כרגע בעיקר ההגנה שלך חוטפת מהתטא.
הזמן דוחק, נקדם את נקודת הרווח למעלה.
צד הקולים , נזיז כתיבות למעלה, נרכוש 2 קול 1270, נמכור 4 קול 1290, 1 קול 1300, נרכוש 3 הגנות קול 1310.
צד הפוטים נרכוש פוט 1300, נמכור 3 1270, נמכור 1 - 1250. נרכוש 3 הגנות 1240.
מכל המהלך הזה החזרנו 1900 ש"ח לשוק. קבלנו טאטא, הרחבנו גבולות גזרה 1284-1248.
נראה מה ילד יום.
הזמן ממשיך לדחוק, השוק ממשיך לעלות, נמשיך להתגלגל למעלה, וחלק מפוזיציה יתגלגל לאפריל.
ממפת פוזיציות נראה שכבר אתמול כל הכתיבות התגלגלו למעלה באופן אגרסיבי. לא נסמוך על הכותבים שיעשו את העבודה, למרות שהורדה של המדד בעשר נקודות ברגע המכריע יכולה לעזור מאוד.
1.נקדם כתיבות פוט של חודש מרץ למעלה.
2.נסוג לאחור בקולים- כתיבות עמוקות מדי נזנח-(אין לי רצון להפסיד ספריידים גדולים מדי בעמוקות מדי).
3. נסוג עוד יותר לאחור בכתיבת קולים לאפריל.
4. כרגע במגננה להקטין הפסדים, יש סכנה של סקוויז ב- 1300- נראה עם החברים ילחמו אבל ברור שאם חו,ל תעזור אז יבחרו להלחם.
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Pos ... Show/11764
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Ana ... tion/10926
את מרץ צריך לסגור במידה והמדד יחזור ל- 1280.
בוקר טוב, בפקיעה נותר הפסד של 550 ש"ח.
מיום שני שהיה ברור שהמדד פרץ 1280, המלחמה היתה רק על הקטנת ההפסד.
עקרון הפעולה ברור, נקיטת פעולה כל 30 נקודות תזוזת מדד(יכול להיות רצף של פעולות קטנות בכדי ליצור פוזיציה נוחה יותר).
הקושי: כאשר רגל אחת נמחקת(הרגל המרוויחה)-ראשית הפעולה הברורה שצריך לעשות זה לסגור אותה, כעת מגיעה ההתלבטות האם לפתוח מחדש-דהינו לקרב, אם כן באיזה עוצמה ולהכן לקרב, במצב כזה אותו צד שחוק וצריך למכור מרווחים זולים שאינם כדאיים או להתקרב באופן אגרסיבי בכדי לקבל תקבול מתאים.
אם לא מקרבים מצויים בסכנה שהשוק ימשיך לכיוון הרגל המפסידה וימשיך ללחוץ אותה ואז הקרוב יהיה מאוחר מדי.
בניתוח הבדיעבד, ברור שסגירת רגל הקול ב- 1310 והקרוב האגרסיבי למטה היה הנקודה בה האסטרטגיה כשלה. מרגע שהשוק עלה ביום ה' האחרון לפני חידוש המסחר ביום ב', שם היה צריך לקדם את רגל הפוט למעלה , אבל כאשר מגלגלים לאחור 80 נקודות והמדד מרפה אז מובן שלא רוצים למהר ולבצע תיקון העשוי לגרום לנזק גדול יותר במידה והמדד יתהפך שוב.
מימוש ולקיחת רווח: גישתו של שחקן כי צריך לנהל אסטרגיה עד להגעה לאחוז רווח שנקבע מראש סגירה ואז פתיחה מחדש כעבור זמן יש בה הגיון רב וכנראה היא "הנכונה".
מצד שני הניסיון שלי הינו להתנהל חודשית בכדי להגיע לשבוע הפקיעה בנקודה נוחה לסגירה שאז התמורה היא הגדולה ביותר.
הצלחות.
ערב טוב, כזכור חלק מכתיבות הקולים גולגלו לאפריל, בסיום נוצלו הירידות לסגירת "אסטרטגיית מרץ סופית".
נסגר ברווח של 420 ש"ח. בצירוף מימוש הפסד בפקיעה 545 ש"ח. כך יוצא שההפסד המצטבר עומד על 125 ש"ח.
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Pos ... Show/11764