תודה ושבת שלום
Printable View
תודה ושבת שלום
בכייף , ובהצלחה.
סקופ ,
20-10-13
קו התמיכה ב 3900 שכולכך דובר עליו ממשיך לעצור את הירידות והקונים נכנסים מייד בתוך יומי , היום הוא יום המסחר השני ברציפות שהמחיר מעל ה 4000 , כאשר פריצת ה 4100 יראה כצעד טכני חיובי.
קובץ מצורף 1749
תודה ובהצלחה.
שלום רב,ישנן שתי מניות שעליהן הייתי מאד מודה לך על ניתוח טכני עבורן . האחת nbg נשיונל בנק אוף גריס שנסחרת בנסדק והשניה ביוקנסל שהתמוטטה היום וממילא היא בתהליך ארוך של ירידה.
תודה רבה. שי
צהריים טובים,
בכייף גדול , אבל :
לגבי NBG, היא אומנם נסחרת בנסדק אבל זה לא הגרף הקובע שלה , והיא שם דואלית !! אז כמו שלא עושים ניתוח על גרף של טבע בארץ כי היא דואלית ונקבעת בארהב" , אזי לא ניתן לנתח את הגרף הזה בנסדק כי היא לא נקבעת שם. ניסתי לחפש גרף נורמלי דרך בורסת ייוון, אבל לא מצאתי, במידה ויש לך קישור לגרף טוב בייוון שלח לי בבקשה.
לגבי ביוקנסל , כפי שכבר כתבת היא קצת מתרסקת היום ושוברת תמיכה מאוד חשובה ב 420 .
בין הערך שהיא נמצאת כרגע לבין הערך הנמוך ביותר בחייה הקצרים - 240 - אין תמיכות טכניות כך שהיא בחסדי המחזיקים , טכני במנייה זו קיים רק מעל ה 420 , יש לזכור היא צעירה ובת שנה, !!!!
אוכל לתת עדכון רק לאחר הסגירה היום כאשר ה " כריז " ירגע.
תודה ובהצלחה ,
שלום עובדיה ,
רקח - נגעה ב 1620 , ירדה חזרה לאזור ה 1350 וכרגע הולכת לכיוון ה 1500 ...
דעתך הטכנית עליה ...
תודה
היי רמון ,
בוא נתקן קצת,
רקח הגיע לגבוה ב 1660 ממנו לאחר שלא פרצה במשך 4 ימי מסחר ירדה חזרה ל 1310 וחוזרת היום ויום ה" מעל ה 1440 .
שים לב בבקשה ,
הערך הטוב מבין כולם הוא ה 1440 שהיא מעליו כבר יומיים כולל היום, וכול עוד מעליו = ממשיכה מעלה
הערך הבא בחשיבות הוא ה 1660 , ופריצתו משחרר קפיץ מעלה.
אז ההתנהלות היא חיובית כול עוד מעל ה 1440 , תעקוב אחרי הערכים ודווח לי במקרה של חריגה.
תודה ובהצלחה
דיוק זה אתה ... :-)
תודה רבה
חן ,חן , בהצלחה , אבל תעקוב ותודיע באם פורצת את הגבוה.
תודה רבה . לגבי NGB להלן הקישור למניה בבורסה היוונית : http://www.bloomberg.com/quote/ETE:GA
אם כי נדמה שהמסר בה בבורסה היוונית דווקא משתרך אחרי הנסדק ולא להפך...
לגבי ביוקנסל,למעשה אין כרגע תחתית .
שוב תודה רבה וערב טוב .