אני סגרתי גם את 1140
רמת הסיכון לעומת הסיכוי היא מאוד גבוהה,
Printable View
אני סגרתי גם את 1140
רמת הסיכון לעומת הסיכוי היא מאוד גבוהה,
תודה. הרחקתי הפוטים ל1090 ומרגיש הרבה יותר רגוע.
אמנם הפקיעה רק מחר, אבל אני אקח צ'אנס ואפנה לסיכומים. (על מנת שאדפק, צריך פתיחה אנגלית. לא רואה סיבה שזה יקרה.)
בסך הכל היה חודש טוב. מהטובים שהיו. 8% רווח. שלושת השבועות הראשונים היו שבועות רווחיים. שבוע הפקיעה היה שבוע שקצת דפק את העסק. אני לא יודע אם אפשר להסיק יותר מדי מסקנות מזה. יש גם אלמנט של מזל. ללא הדהרה בימים ראשון שני, הייתי מגיע ל 10% רווח.
התנהלות נכונה של פתיחה הדרגתית של השוקת הוכיחה עצמה מצויין. פתיחה כנגד הכיוון עם סגירה של רגל שנשחקה נתנה אפשרות להרוויח גם מהתנודתיות. למעשה השוקת הרוויחה בדרך זו גם בשבוע הראשון, כאשר שוקת לא אמורה להרוויח יותר מדי בשבוע זה.
עבודה חשופה עם אופציות רחוקות מאד, ל"השלמת הכנסה" הוכיחה עצמה יפה גם היא. אופציות כמו P900 עד P920 בתחילת החודש, דורשות מעט מאד ביטחונות גם כחשופות, ונשחקות יפה גם בתחילת החודש. זה די עונה להגדרה "כסף מתנה".
לגבי חודש יולי, הנתונים הם ככה:[*]חודש יולי שלפננו הוא חודש ארוך, של 5 שבועות.[*]אנחנו מתחילים את החודש בסטיות נמוכות. הרבה פחות נוח מאשר יוני.[*]אין שום אפשרות לנחש כרגע לאן ילך השוק. שני הכיוונים אפשריים.
מסקנות ודרך פעולה:[*]אני ממשיך עם שיטת הרבעים. מחלק את הביטחונות לארבעה רבעים, ומשתדל לפתוח כל פעם רבע.[*]אפשר לפתוח רק צד אחד אם זה כנגד הכיוון. זה אמנם הימור על כיוון, אבל מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי" ולא מסוג הפסד.[*]בסטיות הנוכחיות, מכוון לאזור ה 5%-6% רווח חודשי.
דמי כיס, אני רואה שממשכים ליולי.
אוסיף לסיכום שלך. החודש הזה התחיל ונמשך לכל אורך התקופה בתנאים האדיאלים ביותר לניהול שוקת רחוקה.
תחילת החודש שיא הסטיה, סוף החודש שפל בסטיה. על כן קבלנו תוספת גדולה לתקבול.
כאשר סוף החודש חוזר לאזור מדד ההתחלתי.
המסקנה החשובה ביותר, זה עניין הקידומים. אסור בתכלית האיסור "להזדרז" בקידום הצד המרוויח, כיוון שבסופו של יום אנו רואים כי זו הפעולה שמלחיצה הכי הרבה במידה והמדד מתהפך. ועל פי חוק טבע יסודי במצב כזה הוא תמיד מתהפך.
עדיף לעכב את הקידום או לכל הפחות לקדם פחות סטרייק או שניים "ממה שצריך".
המשמעות של זה תהיה מקסימום אובדן רווח ולא הסתכנות מיותרת.
יש הבדל מהותי בהתנהגות קולים לעומת פוטים.
קולים:
כאשר המדד זז למעלה, מה שעולה באופן משמעותי זה עד שניים - שלושה סטרייקים בצמידות למדד, לכן עם מתמהמהים בתזוזה לאחור עשויים להילכד במצב שהכתובים עלו הרבה יותר מאשר יעד התזוזה ולכן יגרם הפסד משמעותי.
לכן , דווקא בצד הקולים צריך להמתין עם הקידום ולעומת זאת יש "להזדרז" עם התזוזה לאחור כל עוד העלות נסבלת ומסוג אובדן רווח, תמיד ניתן לחזור ולקדם את צד הקולים.
פוטים מיד קופצים לכל אורך השדרה, כולם מיד מדמיינים קריסה והגעה ל- 660 לכן ניתן להמתין בהזזה לאחור על פי כללי שחקן (ערך הפוטים) כאשר נשיג לאחור נוכל לקבל תקבול מתאים גם מיעד התזוזה לאחור.
אגב, כדי לקבל מרווח נשימה תמיד ניתן לקנות פוט במרחק בינוני ולמכור כנגדו 2 פוטים (שהערך הכולל שלהם זהה לפוט הקנוי), המרחק יהיה בין 3-4 סטרייקים תלוי בגובה הסטיה, בטחונות יהיו סביב 10K - 14K.
ומייד מקבלים הגנה 8 סטרייק כלפי מטה וכן המדד נא לאזור הרווח בפקיעה, התמתנות בירידות/דישדוש/עליות קלות מיד מכנסים לנו רווח.
אני אישית מתכוון החודש להעזר בכלים של השוקת הרחוקה שרכשנו ולהשתמש בזה אך ורק ככלי עזר לניהול אסטרטגיה חודשית ולא ככלי עקרי.
בהצלחה.
מי שרוצה כמובן...ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
5 שבועות...
נראה לי שבסטייה הנמוכה עדיף להמתין לשבוע השני, כי:
1. הסטייה יכולה רק לעלות (או להישאר במקום). אם היא עולה המחירים יעלו ונקבל יותר על הכתיבות.
2. גם אם הסטייה נשארת (לרדת אין לה לאן) לא נפסיד כי התטא לא משמעותית 4 שבועות לפקיעה.
3. נדע יותר. נדע אם השוק מדשדש. נדע אם מתרבות השמועות על תקיפה באיראן. נדע לאן השחקנים מכוונים וכו'