כרגע כדי לבצע יש להוציא כ- 150 ש"ח
Printable View
כרגע כדי לבצע יש להוציא כ- 150 ש"ח
תבצע את הקנייה של קול 1160.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
בוצע ב2900 ש"ח
בוצע 2900 גם :(
למשה היקר
הסיבה שסגרנו את רגל האוכף אתמול היתה שלא ניתפס היום בגאפ ויעלה לנו יותר לסגור. עכשו שהתברר שלא היה גאפ אפ לא כדאי למכור את ה C1160 חזרה?
לא צריך לעשות כלום בנתיים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי yisfri
השוק יכתיב לנו מה לעשות קצת סבלנות.
לכל החברים לימכור קול 1190.
משה שלום,
מדוע אנו ממתינים עם האוכף? הרי באותה מידה יכול השוק פתאום לדשדש במקום כמה ימים - האם זה לא חכם להיות עם אוכף מכור כל הזמן? ובמיוחד כאשר נכנסים לשבוע מתקדם בו התטא מתחילה לעבוד בשבילנו - הגם שהיא פוגעת בשוקת שלנו אם יהיה דשדוש?
האם לא אמרנו שפועלים בלי שיקול דעת ובלי לנסות לנבא את הכיוון שגם דשדוש מבחינתי מהווה סוג של ניבוי.
שוב, אני שואל כי אני לא מתעניין באסטרטגיה כדי להרוויח ממנה כסף בשלב הנוכחי - כרגע עשיתי פעם אחת ולכן הכסף הוא לא שיקול בכלל. אני רוצה לדעת שאני מבין את ההגיון מאחורי המהלכים + שאני לא אצטרך בעתיד לעמוד מול מחשבות בסגנון "מה יעשה השוק היום". אותי זה לא מענין מה יעשה השוק היום, אני מעונין לבצע אסטרטגיה שמתעלמת כליל מתחזיות ומסוגלת להתמודד עם כל מצב - יהא אשר יהא - ולהרוויח ממנו (גם קצת זה רווח). יכול להיות שבעתיד הרחוק כשאני אהיה בשלב מתקדם בתוך המעוף - אשלב בתוך אסטרטגיות הנחות מוצא להיגוי אוכף ולא רק ניוד, אבל כרגע ההיגוי מבחינתי פוגע בהבנת הניוד (שהוא יותר חשוב ומהותי). לכן, השאלה שלי האם לא אמורים לדבוק בתוכנית המקורית שאומרת שאם קניתי בחזרה רגל של האוכף אני חייב לנייד אותה לאן שהוא, שאחרת אני נשאר באסטרטגיה ללא התכנון המקורי + חשוף לדשדוש בלי שיש לי איזון ביווניות.
אני מצטער לנדנד לך - אבל אני באמת ובתמים רק רוצה ללמוד ולהבין - הכסף בשלב זה ממש ממש ממש לא בראש מעייניי.
בגלל שיקול פשוט של לימכור ביותר אם היה גפ למעלה אתמול לא בצעתי את מכירת קול 1190 כנגד קניית קול 1160.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
מאחר ולא היה גפ הוריתי ליפני דקה לימכור קול 1190.כמו-כן לימכור פוט 1150 וליקנות פוט 1170.
תאריך 11-01-010:
מדד:1178:
שיפוץ מ"ס5:מכירה קול 1190 ב-1040. 680+1040=1720 תקבול מאוכף.
מכירה פוט 1150 ב-660 קנייה פוט 1170 1220=560 ש"ח תשלום+2940=3500 תשלום בשוקת סה"כ.
יש בתיק קול 1190+פוט 1170 שתי סטרייקים מרחק בשוקת.
כלומר אני כרגע מוכר 1190 כרגל עליונה של האוכף ונכנס לסופרפוזיציה בה השוקת והואכף נמצאים על אותו הסטרייק?
אני קצת מבולבל מכול התכתובת.
היום צריך למכור קול 1190 , למכור פוט 1150 ולקנות פוט 1170
האם זה נכון ?