עם סגירת כל האופציות לספטמבר יצא לי הפסד של כ - 550 ש"ח ליחידה + עמלות.
שוב פעם כאשר הסטיה נמוכה אני מפסיד. הפעם ביצעתי רק יחידה אחת בגלל שפעם קודמת כאשר הסטיה היתה נמוכה הפסדתי הרבה.
נקווה כי באוקטובר נחזיר את ההפסד עם רווח.
גמר חתימה טובה לכולם.
Printable View
עם סגירת כל האופציות לספטמבר יצא לי הפסד של כ - 550 ש"ח ליחידה + עמלות.
שוב פעם כאשר הסטיה נמוכה אני מפסיד. הפעם ביצעתי רק יחידה אחת בגלל שפעם קודמת כאשר הסטיה היתה נמוכה הפסדתי הרבה.
נקווה כי באוקטובר נחזיר את ההפסד עם רווח.
גמר חתימה טובה לכולם.
לכל החברים באתר
גמר חתימה טובה
ושמישהו מלמלה אכתוב לנו לשנה הבא בראיות מזל פרנסה טובה!
יגאל
האם ניתן לקבל הסבר ממי שיודע מה ההבדל בין סגירת אסטרטגיית ספטמבר ופתיחת החדשה באוקטובר לבין המצב של "העברה לאקטובר"? האם אין זה לא עניין סמנטי בלבד?
ההבדל הוא שבעבר, שחקן ניהל 2 אסטרטגיות, את "המגולגלת" ואת אסטרטגית החודש החדש.
אנני יודע אם הוא מתכנן כך שוב. כרגע הסטיות כל כך נמוכות, שאולי מיותר לנהל עוד אסטרטגיית מכירה.
גמר חתימה טובה לכולם
אכן עניין סמנטי.
אתה סוגר אסטרטגיה אחת (של ספטמבר) ומגלגל את אותם בטחונות (פחות או יותר) לחודש הבא, כאשר בעצם אתה אנוס לאסטרטגיה של מכירה בחודש הבא (אוקטובר), למרות הסטייה הנמוכה, על מנת לממן את הקניה בהפסד של הצד המפסיד בספטמבר.
אם לא היית חייב לגלגל, כלומר היית סוגר ברווח, אז אסט' הגיונית לחודש הבא, עם הסטייה הנמוכה כרגע, גורסת יותר קניות ותנועה חדה מאשר דשדוש / תיקון קל למטה, לשם נאלץ שחקן לכוון כעת.
למזלי סגרתי בשבוע שעבר, עקב היעדרות לסופ"ש ארוך. היה רווח נמוך, שקוזז ברובו ע"י העמלות.
בכלל היה נראה די מהתחלת החיים של האסטרטגיה הזו שהקולים קרובים מדי. מקווה עבור כל הנשארים שבכל זאת תראו רווחים ומהר.
הצלחות
אשמח להסבר מה הכוונה "המטרה האולטמטיבית היא כמובן סגירת בוקס, האפשרית הודות לעבודה עם כמות כפולה בצד הפוטים "
האם סגירת האסטרטגיה ?
תודה על התיקון
אני סגרתי
מצטרף לשאלתו של דוד,למה התכוון שחקן כשאמר שהמטרה להגיע לבוקס,הודות לעבודה עם כמות כפולה של פוטים?
המטרה היא להכניס תקבול כמה שיותר גבוה מהפוטים עד כי בתרחיש מסויים, התקבול יעלה על ההפסד
המקסימאלי האפשרי בהתחשב בעובדה שאנו עם הגנה צפופה יחסית. הדבר לא אפשרי בעבודה שוות
בטחונות וכיוון שאנו עם כפות כפולה בפוטים ניתן להערכתי להגיע לכך.
שחקן:
לא הבנתי למה כוונתך?
המקסימים שאפשר להכניס מצד P הוא 640 שקל עבור 2 היחידות
מצד שני יש לנו 2 P 1080 שנרכשו במחיר 520 לשתי היחידות
כך שאנחנו מחזיקים מרווח עם פוטנציאל רווח של 120 שקל ופוטנציאל הפסד של 9880
האסטטרטגיה מופסדת כ 1000 שקל והמהצד של call יכנסו לרווח רק בירידה חזקה לכוון 1180
תוכל בבקשה להסביר למה כוונתך?
הרעיון של הבוקס - עודף הכנסות על התחייבויות (בטחונות) כך שיש רווח מובטח, כמה שייותר מוקדם,אבל אפשר גם לקראת הפקיעה או בפקיעה עצמה.
המימוש - אם השוק ימשיך לרוץ למעלה ממשיכים לקדם את הפוטים ללא נגיעה בקולים עד שסך ההכנסות עולה על 1,000 ש"ח, גם אם צריך למכור פוטים גבוהים יותר מהקולים!
תודה
נמשיך לעקוב
שאלה למבינים, מה המשמעות בלהעלות את רגל הקולים מ- 1170 / 1190 ל- 1210/ 1240. כרגע ללא עלות. כמובן שהבטחונות גדלים אך במצב ירידות ניתן לצאת מהטווח הקיים היום. כמובן שאם העליות ימשיכו ההפסד הפוטנציאלי גדל. האם ישנן השלכות נוספות?
למה כרגע זה ללא עלות?
יתכן שהכל אותו מחיר?
"
גילוי נאות: במקרה לא הצטרפתי לאסטרטגיית ספטמבר, כי זה כבר "ברווח" כשרציתי.
טוב הבנתי. כאן זה הפרש 2 סטרייקים וכאן הפרש 3 סטרייקים.
צדקתי?
כן. התכוונתי שהשינוי הוא מ- 2 סטרייקים ל- 3.
שלום לכולם,
מישהו יכול לעדכן איך הפוזיציה נראית עכשיו ומה מצבנו??
נראה לי שהלכתי קצת לאיבוד..
תודה!!
בדרך כלל התגובות הראשונות מכילות את גרף האסטרטגיה.
בעצם בגלל הגלגול לא היה עוזר לך.
בבקשה:
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/29324
הרווח/הפסד לא כולל שארית של 195 ש"ח שהרווחנו בספטמבר עצמו.
תודה על העדכון
אני נמצא באותו מצב ( -50 ש"ח)
נמתין למוצא פיו של שחקן..
נראה איך יתקדם עם האסטרטגיה הזאת.
בהצלחה!!
שחקן, האסטרטגיה נפתחה במדד 1118, בהנחה שלא צפויות עליות, מאז עלינו מעל 100 נקודות ואנחנו רודפים אחרי הזנב בהמתנה לתיקון
כבר שאלתי בעבר, ואני עושה את זה רק לצורך לימוד ללא ביקורת, !! לא נכון היה עם פריצה של 1175 לעבור לאסטרטגיה עם דלטה חיובית, או פשוט לסגור אותה
או אני אשאל אחרת , באופן תאורתי מתי ראוי לסגור את האסטרטגיה בהפסד ולצאת ממנה? או שתמיד שווה להמתין לסוף חודש לתיקון בהנחה שההפסד בצד למעלה מקובע , ומקסימום לעבור לחודש הבא?
trading - אתיחס להנחה הראשונה: זה שהמדד פרץ 1175 חסר חשיבות. ללא מגמת שורית בחוזים מידי יום
(המתמתנת דקות לאחר הפתיחה) לא היה בזה די. הניתוח הטכני אינובאמת יעיל במדד המעוף, ובכך נוכחנו
אינספור פעמים.
מבחינת מתי "נכון" לסגור אסטרטגיה - התשובה אף פעם אינה פשוטה אך כל עוד אתה כתוב בשני הצדדים,
וההגנה יחסית צמודה/הפסד תחום וסביר מוטב לקדם את הפוטים לשם הגדלת תקבול + הנחה כי יגיע תיקון.
בכל קנה מידה המצב הנוכחי הוא החריג של החריג עם ריצה של 40% במדד הבנקים, ותיקון יגיע גם אם רק לאחר
הפקיעה...
שחקן תודה
נמשיך לעקוב לצורך לימוד
בוקר אור לכולם,
מרוב תיקונים נראה לי שהלכתי לאיבוד קצת,
מישהו יכול לעלות סימולטור שאוכל לבדוק אם אני נמצא במצב כמו שצריך?
תודה ויום טוב!!
בס"ד
הנה קח של alferdn
מהעמוד הקודם.
jonjon, מאוד פשוט:
1 כתיבת קול 1170
1 קניית קול 1190
2 קניות פוט 1150
2 כתיבות פוט 1200
זהו התיקון העשירי והוא נמסר אתמול 16.10.2012.
אושרה
זה מה שנמצא עכשיו בתיק, שורה תחתונה, לאחר כל התיקונים
הבעיה עתיקת היומין עם האופציות העמוקות בכסף - מחירים גבוהים וסחירות נמוכה גורמים לפערים משמעותיים בין מחירי שחקן לאילו שאני משיג.
כאשר האופציה שווה כ - 4000 שקל, פער של 200 שח ביני לבין שחקן קורה בין רגע. אם ניקח בחשבון שכל הרווח המצופה הוא כ -500 שקל, וניקח בחשבון שבוצעו כבר מספר תיקונים וברובם הישגתי מחירים פחות טובים ממחירי שחקן, הרי שייתכן מצב בו תוכרז הגעה ליעד בשעה שאני בכלל בהפסד, או קרוב להפסד.
עדיף, לדעתי, להימנע מאופציות עמוקות בכסף וכך להקטין פערים שכאלה.
שלא יובן כאילו יש בידי פתרון פלא לאסטרטגית ספטמבר - אין לי !
אבי1 ו OSHRA_D תודה על העדכון!!
jonjon, בשמחה. שים לב, יש עדכון חדש מהיום בשעה 10:30
אושרה
לעוקבים דרך המייל.
שימו לב!! יש תיקון שני להיום.
מעקב אסטרטגיה:
של גלגול אוקטובר:
של גלגול נובמבר:
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/29849
שבוע טוב
איזה קטע : ה SMS לתיקון השני הגיע אלי בשעה 18:00 .
אני מקווה שלא אחטוף ביום ראשון .
בראשון אתה תגלגל הרבה יותר רחוק מהגלגול של חמישי.
יצא לךפוקס מצוין
מישהו יודע אם וכיצד ניתן להזין ב"זירוסאם" אסטרטגיה של החודש הבא?, למשל את הגילגול האחרון.
תודה למשיבים.
אני מניח שאתה מתכוון אם ניתן להזין את היחידה של החודש הבא, בתוך האסטרטגיה של החודש הנוכחי.
כידוע לי לא ניתן לבצע זאת לכן אם תראה בתגובה שלי מס' 113, פתחתי 2 בנפרד.
שבוע טוב
כוונתי איננה לשלב, אלא לפתוח חדש, רק שלא מצאתי שם רשימה של אופציות נובמבר.
בהנחה ועדיין לא מצאת.
אתה לוחץ על 'אסטרטגיה חדשה' (בצד שמאל) ובמסך שנפתח יש לך לבחור אוקטובר, נובמבר או דצמבר (מצורף צילום)
יכול להיות שאתה מנסה לפתוח ללא שם משתמש?
יום טובקובץ מצורף 905
בוצע, תודה ויום טוב גם לך.