ל-supgog
כמובן קניה לשחרור בטחונות.
תודה על התיקון.
לדמי כיס
כתוב שאת המרור צריך ללעוס היטב,
כך זוכרים היטב את מרירות הגלות.
הזכיר לי, הזכרון של ספטמבר,
נראה שאחרי שלועסים טוב את ספטמבר,
נזהרים גפ מ-1380.
חג שמח
Printable View
ל-supgog
כמובן קניה לשחרור בטחונות.
תודה על התיקון.
לדמי כיס
כתוב שאת המרור צריך ללעוס היטב,
כך זוכרים היטב את מרירות הגלות.
הזכיר לי, הזכרון של ספטמבר,
נראה שאחרי שלועסים טוב את ספטמבר,
נזהרים גפ מ-1380.
חג שמח
תמיד טוב להיות זהירציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
אבל 5 ימי מיסחר ,ויש גם שחקנים נוספים בעסק,וזה בעליות,וזה לאחר שבירת שיא השיאים
השוק יצטרך לעכל את זה
למאי היית צודק
גם אתה צודק (ובאמת בדקתי, וחמישה ימי מסחר. לא יותר).ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
זה כמו הבדיחה הזו, שפעם שני יהודים נכנסים לרב אודות ויכוח במסחר: שוטח הראשון את טענותיו. אומר לו הרב: אתה צודק!
שוטח השני את טענותיו. אומר לו הרב: גם אתה צודק!
אז מתערב הגבאי ואומר לרב: איך יתכן ששניהם צודקים?
עונה לו הרב: אתה יודע מה? גם אתה צודק!
C1400 הגיע כבר ל 12 ש"ח ליחידה היום. נראה כבר לחלוטין מחוץ למשחק.
סטיית התקן ירדה מתחת ל 10.5%. בכלל נראה שחודש אפריל התאדה לו די מהר הפעם. האופציות שלי כבר לא שוות שום דבר.
מי שמחפש בשר, צריך לרדת עד ל 1370. זאת אומרת שרואים את הסטרייק תקוע מול האף, ומקבלים בשביל זה 90 ש"ח בלבד. מאד מסוכן.
אז כל מה שנשאר לעשות בשבועיים הקרובים, זה להתעסק בעיקר במצות.
אירופה מתפרקת קלות היום, ובעיקביות.
מה קרה? פיתאום נזכרו שיש חובות? שהמצב פקקט?
הם מתפרקים כי ראו שכתבתי אתמול פוטים 1330.
מדהים איך זה קורה: בשבוע הראשון אחרי הפקיעה כל יום היתי קונה פוטים וכותב קולים
והשוק כל יום היה עולה מ-1300 ל-1330. איך שהפסקתי - השוק הפסיק נעצר לשבועיים.
וכשקניתי קולים כתובים וכתבתי פוטים - השוק מתפרק ... :shock:
חג שמח לכולם :)
דרמה גדולה בחו"ל במשך הפסח. ומה בסוף אצלנו? דשדוש מוחלט.
שששששששששש.... כולם בחופש....
לפחות בפסח הזה קיבלת אפיקומןציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
זה העיניין שלא קיבלתי אפיקומן ...ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
סגרתי פוטים כתובים 1330 הבוקר בירידה קטנה (מינוס עשירית אחוז) וגם כתבתי אותה כמות קולים 1340
ואז אחרי כמה דקות כתבתי במקומם פוטים 1310 בעליה קטנה (פלוס עשירית אחוז).
ככה שלמעשה הפסדתי קרוב ל-400 שקלים נכון לעכשיו :? .
יש לי הרגשה שבבורסה מסתכלים כל הזמן מה אני עושה ומזיזים אותה בכיוון הפוך :shock: :d
זה נראה כאילו אתה מנסה לתזמן את השוק. וזה דבר שלא מצליח.ציטוט:
גם נראה שאתה לא עובד עם אסטרטגיה מסודרת, אלא עם שליפות. וגם זה לא מצליח.
תעשה איזה "סטופ חושבים". משהו לא בסדר בהתנהלות.
אני כתבתי היום כמה יחידות בודדות של C1430 מאי. יצא לי בנמוך היומי. מה לעשות. שטויות.
אני לא מתחיל להיכנס לאטרף על כל וויברציה של המדד. חבל, אבל זה מה יש ועם זה ננצח.
מה אתם יודעים, נמצאים סנטימטר משיא כל הזמנים.
כנראה שרמת השערים הנוכחית יותר קלה לעיכול מהמצות.
למרות הנגיעה בשיא כל הזמנים, זה לא השאיר הרבה רושם על השוקת שלי. המשיכה להרוויח גם היום.
מי שיושב על 1370 וצפונה, צריך להתחיל לחשוב על הרחקות. הנזק מאחורי הדלת.
ה C1400 שלי עדיין פחות מ 20 ש"ח. רגוע. ולמרות זאת התחלתי לצמצם כמויות. עשיתי את זה בבוקר במחיר מצויין של 13 ש"ח ליחידה.
ארה"ב (DJ) נמצאת בשיא מקומי מאז המשבר. רואים גם שם התעלמות מוחלטת מסימנים מדאיגים מסביב.
יש הרגשה של שוק במאניה דיפרסיה. לא ניתן להסביר את מה שקורה באמצעות היגיון כלכלי.
הזהב והנפט בשיאים מדהימים. זה צריך להשפיע על האינפלציה ולגרור העלאת ריבית נוספת.
אי אפשר לדעתי יותר מדי מה יהיה בטווח הקצר (עד הפקיעה).
מזל שפסח. אחרת היה צריך לרשום לשוק כדורי ליתיום.
מדהים איך הורדת דירוג שולחת את השוק לעליות כל כך חזקות. כולם על סמים או משהו ?
מזל שכאן יש רק עוד שלושה ימי מסחר עד הפקיעה.... מקוה שהנזק יהיה מינימלי :)
1. לא הורידו דירוג - הורידו תחזית לדירוג שזה שונה לחלוטין. הורדת הדירוג תהיה, אם בכלל, רק בעוד שנתיים.
2. נראה לי שמי שעל סמים זה האנשים פה באתר שעדיין מאמינים שאנחנו במצב רע (כנראה בהשפעת גורו מסוים מאוד). ראיתם את הרווחים של החברות בארה"ב ? כמעט כולם היכו את התחזיות. השוק בדרך למעלה לה לה לה :) :) :)
השוק רץ כאילו עם פלפל חריף בתוך התחת.
המצב מאוד מזכיר את הספטמבר השחור בגלל שגם עכשיו המדד לאט לאט מתקרב לאופציות הכתובות, אבל בגלל שאנחנו קרובים לפקיעה אנחנו עדיין מרווחים ולא רוצים לסגור. (לפחות זה מה שקרה לי בספטמבר ההוא...)
אמרתי שהחודש ברגע שהמדד נוגע ב 1345 אני סוגר את הרגל העליונה בלי להסס.
ולדעתי כל חודש צריך להציב גבולות מראש, ולא לנוע קדימה אחורה רק לפי הרגש.
מה דעתכם?
כמו שכתבתי, החודש לא התקרבתי מתחת ל 1400. ולכן אני מסתכל על העליות היום באדישות גמורה.
בשולי הדברים:
לא פעם אני רואה, שבדקה הראשונה למסחר, נמכרות אופציות בכל מיני מחירים לא הגיוניים.
למשל היום, מי זה שקנה C1400 ב 35 ש"ח ליחידה, כאשר ארבע דקות אחרי זה אפשר היה לקנות ב 25 ש"ח, ויותר מאוחר ב 20.
רואים את זה הרבה פעמים. זה ממש מוזר.
סטיות התקן ירדו היום ל 10.2%. ממש מזכיר את ספטמבר, ובענק.
אופטימיות מוחלטת. ירידות בכלל לא מתקבלות על הדעת. גם בחו"ל האופוריה חוגגת.
אל תשפוך את התינוק עם המים.ציטוט:
1. לא הורידו דירוג - הורידו תחזית לדירוג שזה שונה לחלוטין. הורדת הדירוג תהיה, אם בכלל, רק בעוד שנתיים.
2. נראה לי שמי שעל סמים זה האנשים פה באתר שעדיין מאמינים שאנחנו במצב רע (כנראה בהשפעת גורו מסוים מאוד). ראיתם את הרווחים של החברות בארה"ב ? כמעט כולם היכו את התחזיות. השוק בדרך למעלה לה לה לה
השחקן צודק בהמון הערכות שלו, למרות שלא עם הכל אני מסכים.
המצב של הממשלות הוא בכי רע - טובעות בחובות עצומים.
מצד שני המצב של הסקטור הפרטי באמריקה, במיוחד של חברות הטכנולוגיה, הוא על פניו מצוין!
החברות יושבות על הררי מזומנים, מציגות ביצועים טובים.
השאלה היא כמה זה מחלחל לאיש הפשוט ולכלכלה האמיתית
לגבי החובות, אני רק רוצה להזכיר לכולם 3 דברים:
1. יפן כבר 20 שנה בערך עם חוב של 200% מהתמ"ג ולא מפסיקים לקנות את האג"ח שלה.
2. כמות האג"ח של ארה"ב שנמכרה היא הרי עצומה (ומכאן החוב הגדול) ולכן האינטרס של הקונים של אג"ח זה (בעיקר סין ויפן אבל גם עוד שאר ירקות) הוא שארה"ב תחזיר להם את ההשקעה. כיוון שכך, הסיכוי שהם ירצו שארה"ב תבצע דיפולט (שמיטת חובות/תספורת) קטן ולכן הם כנראה ימשיכו וירכשו אג"ח זה, כך שלא יווצר מצב שארה"ב לא תהיה מסוגלת לגלגל את החוב שלה.
3. החוב האמריקני הוא 100% במטבע מקומי (דולר) ולכן תמיד אפשר להדפיס כסף על מנת לשלם את החוב. למעשה זו דרך לביצוע דיפולט מתון, מכיוון שערך החוב יורד בהדרגה. לפי עניות דעתי, זו הדרך בה הם מנסים ללכת על מנת להפטר מהחוב, בבחינת "ללכת עם ולהרגיש בלי".
בקיצור ולעניין, כל מי שמחכה לאירוע בגזרה זו, אשר יגרום למפולת בשווקים, כנראה יחכה עוד זמן רב, אם בכלל. לכן, לפי דעתי, עדיף להצטרף למגמה (העולה), בבחינת the trend is your friend.
חג שמח.
הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלםציטוט:
פורסם במקור על ידי gabbayo
מה תעשה אם תוך חודש וחצי יהיה כזאת מפולת מה תגיד אז :?:
היום נגמר בצורה מאוזנת מבחינת השוקת.
C1400, שמישהו לא ברור טרח לקנות אותו בבוקר ב 35 ש"ח ליחידה, סגר את היום על 9.
למעשה, אני סיימתי החודש. כבר מסתכל על מאי.
התחלתי לסמן גבולות ראשונים למאי: C1430 למעלה, ו P1190 למטה.
זה הכל גישושים ראשונים. הסטיה נמוכה מאד. מה שאומר שהרווח הצפוי במאי לא יהיה גדול.
נדמה לי שאם תמתין לשבועיים האחרונים של מאי עם סטיה הזאת תעשה את אותו כסף ועם פחות כאב ראשציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
[quote=אבי1]נדמה לי שאם תמתין לשבועיים האחרונים של מאי עם סטיה הזאת תעשה את אותו כסף ועם פחות כאב ראש[/quote:2pdxxfpn]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":2pdxxfpn
אני חושב שאתה טועה. שבועיים אחרונים לפקיעה, בסטייה כזו, השוקת כבר גמורה.
דווקא בגלל הסטיה הנמוכה, אין ברירה אלא להתחיל מוקדם.
למעט אם אתה חוזה ירידות באופן ברור. אני לא חוזה דבר כזה כרגע. חוזה דישדוש/עליות.
[quote=דמי כיס][quote="אבי1":2tgz29fu]נדמה לי שאם תמתין לשבועיים האחרונים של מאי עם סטיה הזאת תעשה את אותו כסף ועם פחות כאב ראש[/quote:2tgz29fu]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":2tgz29fu
אני חושב שאתה טועה. שבועיים אחרונים לפקיעה, בסטייה כזו, השוקת כבר גמורה.
דווקא בגלל הסטיה הנמוכה, אין ברירה אלא להתחיל מוקדם.
למעט אם אתה חוזה ירידות באופן ברור. אני לא חוזה דבר כזה כרגע. חוזה דישדוש/עליות.[/quote:2tgz29fu]
טעות
לא קשור למה שאני חוזה או לא
קשור לדבר אחד אם כיום אתה כותב נניח 15% מרחק ועולה לך עמלות כשאתה מתחיל להזיז וכו'
אם אתה מתחיל שבועיים אחרונים לפני פקיעה גם אם הסטיה נשארת אותו דבר דהיינו דשדוש/עליות
לא עולה לך עמלות של הזזות וכו' כי אתה מתחיל במיידי בא נקרא לזה במקום האופטימלי u know what i mean
אני לא מבין אותך. מה תקבל 15% מרחק שבועיים לפקיעה? 2 שקלים?ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
בתחילת השבוע, C1400, שהיה במרחק של 70 נקודות, היה שווה 40 ש"ח.
זה מאוחר מדי להתחיל למכור שוקת.
היתרון היחיד שאני רואה בלחכות, זה אם אתה מהמר על עליה בסטיה.
[quote=דמי כיס]אני לא מבין אותך. מה תקבל 15% מרחק שבועיים לפקיעה? 2 שקלים?ציטוט:
פורסם במקור על ידי "אבי1":1zkiiuhg
בתחילת השבוע, C1400, שהיה במרחק של 70 נקודות, היה שווה 40 ש"ח.
זה מאוחר מדי להתחיל למכור שוקת.
היתרון היחיד שאני רואה בלחכות, זה אם אתה מהמר על עליה בסטיה.[/quote:1zkiiuhg]
אני רואה שלא הבנת
אמרתי נניח שאם היום אתה פותח ב 15% מרחק שבוע הבא אתה מזיז ל 12% שבוע שלאחר מכן אתה מזיז ל 8%
(כל זה היה רק דוגמה אני מקווה שהבנת עד כאן)
אז אם תפתח רק שבועיים לפני פקיעה תפתח כבר במילא במרחק של 8% (לא לשכוח מדובר רק בדוגמא)
ותרוויח את העמלות של ההזזות וכאבי ראש וכו' קפיש
אבי, יש משהו במה שאתה אומר, אבל ...
אם לא תפתח את השוקת בכלל, תרוויח 100% עמלות ותחסוך 100% כאבי ראש ...
רוב ההזזות מכניסות כסף וצריך כמובן לשלם עמלות - ואת זה אתה רוצה לחסוך?
לגבי כאב ראש - לפתוח שבועים לפקיעה במרחק 8% ברוב המקרים הרבה יותר מסוכן
מלפתוח 4 שבועות לפקיעה במרחק 15% ...
ממה שאני ראיתי את דרך ההתנהלות של דמי כיס מאז ספטמבר. זה שהוא מוותר על הזזות וקירובים ומבצע זאת הרבה פחות מאשר בעבר. במצב כזה דווקא פתיחה מוקדמת וכמה שיותר רחוקה במידת האפשר ולאחר מכן לוותר על קירובים זה המצב העדיף.
כנראה שגם אתה לא ירדת עדיין לסוף דעתיציטוט:
אמרתי ואומר שוב 8% זה רק דוגמה
נניח שאם בשבועים לפני הפקיעה אתה מקרב את השוקת שלך למרחק של 8% אז תפתח לכתחילה במרחק של 8% רק שבועיים לפני הפקיעה ואם אתה מקרב ל 9% אחוז בשבועיים לפני הפקיעה אז תפתח לכתחילה שבועיים לפני הפקיעה במרחק של 9% וכן הלאה
תאמין לי אני בצעתי את זה בלייב כ שהסטיה היתה 12 - 13 והגעתי לאותו אחוזי רווח +- ועם פחות כאבי ראש ובלי לחצים
אבי, מה שאתה אומר הוא לא סביר ונכון רק בהנחה שסגירת הכתיבות הרחוקות יותר (נניח 15%) בוצעה ללא כל רווח;ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
מאחר וכנראה שזה לא המצב הרי שפתיחה מוקדמת מגדילה את אחוזי הרווח היות ואתה מרוויח את הרווח שבפתיחה ובסגירה הרחוקה בשבועיים הראשונים של החודש
לא סביר כן סביר אני לא יודע השאלה אם בדקתציטוט:
פורסם במקור על ידי poria
אני לא רק שבדקתי אלא גם בצעתי סו ..........
end of story
דבר נוסף שכלל לא הזכרתי
דמי כיס כתב שהתחיל לסמן גבולות לחודש מאי ומה הוא כותב ש 1430 הוא סימן כגבול עליון
שומו שמים והאזינו ארץ האם אין זו הפרה בוטה של כללי שוקת רחבה, ממתי מסמנים (או מתחילים לסמן) גבול עליון כשיש לנו עוד שבוע + לפקיעה הנוכחית + חודש שלם נוסף, במרחק של כ 6.7% בערך (ולולא כבוד הפורום וכבוד החברים הייתי אומר כאן חבר'ה השתגעתם יצאתם מדעתכם) ולא מעניין אותי כל הסיפורים של עלינו כבר כל כך הרבה נקודות היסטוריות וכל הבלה בלה למינהם תעצרו לרגע ותחשבו האם לזה התכוון הנביא בשוקת רחבה האם זה הכללים שהצבתם לעצמכם כשלמדתם את זה אם כן הייתי מפנה אותכם שוב ללינק הזה viewtopic.php?f=124&t=5243 ותתחילו לקרוא שוב פעם בעיון רב את ה-17 סעיפים לניהול נכון של שוקת רחבה (ואם זה נקודת המוצא שלכם היית ממליץ לכם להתחיל להפנים חזק את החתימה של חברינו cafe)
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלא לזה התכוונתם אם כן אתם חייבים לסמן גבול עליון במרחק של 15% מהפקיעה (שזה כרגע בגדר נעלם) ונכון להיום זה יוצא 1540 ועל פי סעיף 4 של הלינק הנ"ל זה לא מאפשר לנו לפתוח היום שוקת.....
אין מה לעשות - מאוד מאוד קשה להריץ שוקת רחבה בסטייה כזאת.ציטוט:
לא סביר כן סביר אני לא יודע השאלה אם בדקת
אני לא רק שבדקתי אלא גם בצעתי סו ..........
end of story
דבר נוסף שכלל לא הזכרתי
דמי כיס כתב שהתחיל לסמן גבולות לחודש מאי ומה הוא כותב ש 1430 הוא סימן כגבול עליון
שומו שמים והאזינו ארץ האם אין זו הפרה בוטה של כללי שוקת רחבה, ממתי מסמנים (או מתחילים לסמן) גבול עליון כשיש לנו עוד שבוע + לפקיעה הנוכחית + חודש שלם נוסף, במרחק של כ 6.7% בערך (ולולא כבוד הפורום וכבוד החברים הייתי אומר כאן חבר'ה השתגעתם יצאתם מדעתכם) ולא מעניין אותי כל הסיפורים של עלינו כבר כל כך הרבה נקודות היסטוריות וכל הבלה בלה למינהם תעצרו לרגע ותחשבו האם לזה התכוון הנביא בשוקת רחבה האם זה הכללים שהצבתם לעצמכם כשלמדתם את זה אם כן הייתי מפנה אותכם שוב ללינק הזה viewtopic.php?f=124&t=5243 ותתחילו לקרוא שוב פעם בעיון רב את ה-17 סעיפים לניהול נכון של שוקת רחבה (ואם זה נקודת המוצא שלכם היית ממליץ לכם להתחיל להפנים חזק את החתימה של חברינו cafe)
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלא לזה התכוונתם אם כן אתם חייבים לסמן גבול עליון במרחק של 15% מהפקיעה (שזה כרגע בגדר נעלם) ונכון להיום זה יוצא 1540 ועל פי סעיף 4 של הלינק הנ"ל זה לא מאפשר לנו לפתוח היום שוקת.....
אני מריץ אסט' אחרת, שגורמת לי לא מעט כאב ראש וסיכונים לא מבוטלים.
אולי בכלל כדאי להישאר בחוץ בסטייה כזאת
סליחה, אבל זה לא טיעון תקף.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
לא יודע מה ביצעת בדיוק. צריך להכנס לפרטים על מנת לדעת מה קרה בדיוק. אולי זה היה חודש עם סטיה בעליה.
במצב תיאורתי, שבו הסטיה לא משתנה ומדד לא משתולל, פתיחה מוקדמת מוצלחת מאפשרת להכניס עוד רווח.
כל אחד והכללים שלו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
עד היום, בשנה וחצי שאני עושה שקתות, הבעיות שהיו לי היו תמיד בשבוע הפקיעה. אף פעם לא היו לי בעיות בהתחלה. גם בספטמבר המפורסם, הייתי ברווח עדולכן הכללים שלי שונים. אני מעדיף להיות נועז יותר בפתיחה, ושמרני מאד בקרובים. שים לב שלא התפתתי לקרב החודש מתחת ל 1400, וגם לא עליתי מעל 1230 למטה. במקום לקרב, אני מעדיף להתחיל לעבוד על החודש הבא כבר בשבוע הפקיעה. זה עושה לי את החיים הרבה יותר שקטים ונעימים.
בכללים שלי, גם בשוקת רחבה, צריך להפעיל היגיון ישר. עליה של 6.7% משיא כל הזמנים, נראית לי אפשרות בהסתברות נמוכה מאד, ולכן אני מוכן לקחת את הסיכון. הסיכון מוגבל מאד, שכן בשלב זה פתחתי לא יותר מ 5 יחידות. אז מה כבר יכול להיות?
אבל וזה אבל ענקיתציטוט:
אם תפרץ פריצה אמיתית של שיא כל הזמנים 6.7% זה בדיחה
שוקת רחבה כותבים בדרך כלל שבוע לפני פקיעה ועל החודש הבא
לדוזמא ביום חמישי עמד המדד על 1340
אז פוטים 1200 מאי
קולים 1450 מאי
כשמגיעים ל אחוז רווח סוגרים
לדוגמא:6 פוט 1200 מאי עם 5 קולים 1350 מאי
דרישת ביטחונות 25 אלף
תקבול 600 שח
בין 250 ל 400 סוגרים והולכים
דוגמא שניה
10 פוטים 1200
9 קולים 1450
דרישת ביטחונות 46 אלף
תקבול כ 1100 כשיש 450-600 רווח סוגרים והולכים
[quote=אבי1]אבל וזה אבל ענקיתציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":40dc1d1k
אם תפרץ פריצה אמיתית של שיא כל הזמנים 6.7% זה בדיחה[/quote:40dc1d1k]
אני לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה. 6.7% זה המון. אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל זו חתיכת עליה. זה בטח לא בדיחה.
אם היינו אחרי גל ירידות (כמו שהיה בספטמבר), אז יש מצב. אבל כדי להזין עכשיו עליה של 6.7%, צריך שהרבה מאד אנשים יהיו מוכנים לקנות ברמות שיא.
קניות ברמה שיאפילו על מימושים שבטוח שיהיו בדרך.
לדעתי, המשך עליות יהיה כרוך בהתקדמות איטית וקשה. חצי אחוז פה, רבע אחוז שם, בתיבלון של דישדוש ומימושים. אבל כמובן שזו דעה אישית. שהיא לא יותר טובה מדעתך כמובן.
במיידי, אני צופה ירידות ביום שלישי.
היום אין מסחר בחו"ל (Good Friday) ובאירופה גם לא ביום שני (Easter Monday). כרגע יש פער ארביטרג' של 0.65%. תוסיפו לזה עוד תיקון במניות אחרות, ויש מצב לירידות של 1%.
[quote=דמי כיס][quote="אבי1":35otip9r]מימושים. אבל כמובן שזו דעה אישית. שהיא לא יותר טובה מדעתך כמובן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":35otip9r
במיידי, אני צופה ירידות ביום שלישי.
היום אין מסחר בחו"ל (Good Friday) ובאירופה גם לא ביום שני (Easter Monday). כרגע יש פער ארביטרג' של 0.65%. תוסיפו לזה עוד תיקון במניות אחרות, ויש מצב לירידות של 1%.[/quote:35otip9r][/quote:35otip9r]
אל תהיה בטוח
אם וולסטריט תמשיך את הראלי ביום שני
וטבע תתקן טכנית
ביום שלישי גם השחקנים יכנסו ללחץ
[quote=קאריה]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":9qy05ujk
אל תהיה בטוח
אם וולסטריט תמשיך את הראלי ביום שני
וטבע תתקן טכנית
ביום שלישי גם השחקנים יכנסו ללחץ[/quote:9qy05ujk]
בכלל לא בטוח. צפי כרגע.
בכל אופן, ממרומי ה 1400 שלי לא מזיז לי יותר מדי.
יפה!!! איפשר לעדכן אם כך את הנזק כלפי מטהציטוט:
:d