מימוש קל בארה"ב.
יש מצב שגם אצלנו מחר ימשיך המימושון.
נראה אם יהיה טעם מחר לעשות איזה קידומון. יש לי קצת P1190, שאולי זה הזמן לצרף אותם ל P1210 שלי. אולי אפילו ל P1220. למעלה, אני עדיין מחזיק בדעה ש C1360 הוא בסדר.
Printable View
מימוש קל בארה"ב.
יש מצב שגם אצלנו מחר ימשיך המימושון.
נראה אם יהיה טעם מחר לעשות איזה קידומון. יש לי קצת P1190, שאולי זה הזמן לצרף אותם ל P1210 שלי. אולי אפילו ל P1220. למעלה, אני עדיין מחזיק בדעה ש C1360 הוא בסדר.
מימוש הא !?
כנראה שעד שמדינה כל שהיא לא תיפול אם רעש גדול ירידות לא יגיעו.
התחלתי לצמצם כמויות C1360. הפעולה בוצעה ברווח, כך שהכל בסדר בנתיים. אני עדיין מעריך שלא נגיע לאזור הזה, אבל צריך להיזהר.
עם כל העליות, היום נגמר כמעט מאוזן. כרגע נמצא ברווח של 1.7% החודש. אם ההשתוללות למעלה תתמתן, אז יש מצב ל 4% החודש. נקווה...
אם אני לא טועה, סגרנו היום בגבוה היומי, שבועי, חודשי, שנתי, עשורי וכלל זמני. מה זה אומר? לא הרבה. אולי שהמשך העליות לא יהיה פראי. מצד שני, אפשר להצית ירידות, ודי פראיות מגובה כזה. כמה פרשנויות על ספרד עם תיבול איטלקיצרפתי. לכן די נרתעתי מלקדם את ה 1210 שלי. וגם ה 1190 הישנים שלי עוד לא נתנו מספיק מיץ עד עכשיו.
בקיצור, אני נכנס לוויקאנד עם הרגשה די בטוחה. אולי הרווח החודש לא יהיה בשמיים, אבל נראה שיהיה רווח.
אני לא מצליח לפתוח את הקוליפ, נתתי מחיר של 25 למכירה של 1380 לא רצו לקנות ממני.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
דמי כיס
שלשום היינו כבר 1307.48 תוך יומי, אבל היום הסגירה גבוהה מהסגירה שלשום. (1304.48)
המשכתי את צד הפוטים דווקא- 1230-1210 קבלתי 95-55 40 ש"ח
גם אם יהיו ירידות נראה לי שאזור זה בטוח, כבר היום היה לי שם רווח קטן.
בינתיים ברווח של 2.8% אבל כמעט כולו ממומש.
שבוע הבא מתחיל לחשוב על ינואר פוטים ב-1290-1270
דמי כיס - אני לא חושב שצריך לחשוש מירידות חדות החודש, בעיקר כי זה דצמבר- סוף שנה, תשואות וכו...ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
דוד - מאותה הסיבה הייתי חושש להמר בינואר על פוטים , שאז עלול להתנקז לשם המימוש
כן. אולי אתה צודק. הזזתי היום את ה 1190 שלי ל 1240. הכניס עוד קצת כסף. אני מתחיל להתכונן לישורת האחרונה. עם כל הכבוד לעליות, קצת מרתיע לעלות יותר גבוה אחרי כל כך הרבה עליות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanan121
מצב השוקת שלי לא רע. כרגע הרווח כבר עומד על 2.1%.
אני לא צופה עוד השתוללות למעלה. עם כל הכבוד לראלי סוף שנה, ולחדשות טובות מחו"ל, עדיין השוק גבוה. גבוה מאד. השוק צריך לעכל קצת את רמת המחירים הזו. הדימוי הציורי הזה בא להגיד בתכלס שיהיו מספיק שירגישו שאחרי וויש כזה של עליות כדאי לממש קצת רווחים. ככה לפחות אני מפרש את הזיגזוג שיש במדד. מתחיל לתפוס שוונג, ונרתע.
זו גם הסיבה שאני מרגיש טוב עם ה 1360 שלי. וכנראה שהשוק חושב אותו הדבר שכן המחיר שלו יורד בעקביות. אני מכרתי את רובו באזור ה 90 ש"ח ליחידה. מה שאומר שהוא כבר נשחק בחצי.
למטה 1240 נראה בסדר גמור. לא הצלחתי לתפוס אותו על המקסימום היומי שלו, אבל גם 80 ש"ח ליחידה זה בסדר גמור.
בסך הכל, בהעדר חדשות ונצורות, יש מצב שנמצא את עצמנו ביום חמישי עדיין באזור של 1300-1310. יכול להיות שזו שעתם היפה של כותבי האוכפים. אוכף מכניס היום 2300 ש"ח ליחידה. מה שנותן הגנה בתחום 1285-1330, שזה נראה סביר ביותר. אוכף מוגן 20 נקודות יכניס 1400 ש"ח ליחידה, ויתן הגנה בתחום 1294-1322 עם הגבלת הפסד/ביטחונות ל 600 ש"ח. הימור מעניין עם פוטנציאל רווח של 200%. טוב למי שלא איכפת לו לסכן קצת כסף. (ואין כאן שום המלצה וכו' וכו' וכו' בלה בלה בלה).
אז שיהיה שבוע משמים משעמם ותקוע לכולנו. אמן.
א. מסכים איתך לגבי 1240-1360. אני כתוב ב 1250-1350ציטוט:
ב.גם אני חושב שנמשיך לנוע בגבולות 1280-1320( 1280- בגלל הכתיבות של קול 1260)
ג.באשר לאוכף- מתגבשת אצלי תפישה , לא בדוקה לגמרי כי היא קשה למימוש, האומרת כי בשבועיים-שלושה הראשונים של החודש כדאי לכתוב שוקת ואילו בשבוע האחרון- בניגוד גמור למה שחשבנו עד כה לגבי הטטה, כדאי לקנות/ להמר על כיון או שוקת. חווינו בחודשים האחרונים תנועות חדות בשבוע האחרון, תנועות שגרמו להרחקות של השוקת - מה שמצדיק את התפישה הזו . הבעיה שצריך לוותר על ריווחי הנייר של השוקת- ולכן לא לגמרי בחנתי תפישה זו אבל זה נראה לי הכיוון הנכון.
סטיית התקן עלתה היום לאזור ה 13%. אפשר לראות שמחירי הפוטים הזולים, מ 1180 עד 1240 עולים. זאת כאשר המדד בכלל בעליה.
מה זה אומר? בפעם האחרונה שזה היה, היו ירידות מ 1280 לאזור ה 1220. עדיין מוקדם לדעת, אבל אולי יש כאן רמז שיש מי שחושב שהשוק גבוה מאד. אחרת אני לא רואה למה אתמול שילמו על C1240 מחיר של 80 ש"ח, והיום זה 95 ש"ח.
טוב. ההודעה הקודמת לא החזיקה רלוונטיות ליותר מחצי יום. חזרנו לעלות, וגם סטיית התקן ירדה לה לאזור ה 12%.
למרות הכל, ערך השוקת שלי עלה היום. בפסיק, אבל עלה. שזה בסך הכל נחמד.
כמובן שאם העליות ימשיכו ככה, המצב יתחיל להציק. אבל בנתיים סבבה. הקולים שלי התנהגו יפה וכמעט ולא התנפחו.
נכון לתחילת המסחר, ארה"ב סטטית. אם תגמור ככה, אז גם אצלנו מחר לא יהיו תזוזות מי יודע מה.
עולים ועולים ובמחזור גדול יחסית.
מדד הבנקים ירד מדד75 עלה יותר מ25 כניראה ניסו לבלום
את העליה במדד.
אם נמשיך באותו קצב יש מצב לסקוויז דוגמת ספתמבר.
אולי חגים הקרובים בחו"ל יעזרו לנו קצת לדשדש.
אני דווקא מעדיף עליות (אני בפוזיציה חזקה של לונג)
בקשר לשוקת
היום מכרתי C1380 ב-25 ש"ח (פתוח- במרחק הזה רק אם יהיה סקוויז יש סכנה קטנה.
אבל גם קדמתי את הפוטים- 1240 עם הגנות ל-1220 קבלתי 30 ש"ח (75-45)
:d :d :d :d :d :d :d :d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
המסך של המחשב שלי כבר מקבל צריבה של ירוק באליפסות למטה. למעט הבריאות של המסך, חייבים קצת ירידות.
אני סגרתי את הקולים שהיו לי ב 1360, עדיף ככה.ציטוט:
החודש הזה אבוד לי מבחינת רווחים, להת' בחודש הבא
אני כתוב על 1370 בנתיים לא מתכוון לגעת בהם.
מה שמדאיג אותי זה אסטרטגיה של השחקן לדצמבר היא בהפסד עמוק.
אופטימיות נדרשת כאן...
המוצא הישר יבוא על שכרו.
אני ממשיך לא להזיז את C1360.
זה לא עיוורון בנוסח ספטמבר. אלא פשוט אני ברווח עליו. אז אני מוכן להקריב את הרווח. מה עוד שהכמות די קטנה (שכן שבוע שעבר כבר חתחתי חלק ממנו).
מצד שני קידמתי היום למטה את C1190 ל C1250. גם כן, כמות קטנה.
אין שום מניעה שהעליות ימשיכו. הכל יכול להיות.
מה שצריך להזהר כרגע, זה ממשל הצפרדע בסיר. כל יום עולה קצת כזה. ואסור להרדם בשמירה.
שוקל לקדם את הפוטים ל-1250 מרחק 5.4%
אהי חושב שגם 1280 יהיה בסדר(סטיה מאוד נמוכה גם בארה''ב) אבל לא רוצה סיכון
אבל נחכה לאחרי 13:30 אז מתעוררים בארה"ב ונראה אולי כיוון יותר ברור בחוזים
סגירות המוניות בפוטים בכל אזור ה 1210-1250. הצעים וביקושים של אלפי אופציות. אנשים רוצים לשחרר שם ביטחונות. התחום הפך ללא רלוונטי.
תודה , הידע הזה עוזר לי.ציטוט:
עוד נתון לטובת קידום הפוטים ל-1250.
(אגב נראה שטעית בהודעה הקודמת בין C ל- P)
נדמה לי שראיתי פאטמה מורגנה.
אדום באליפסה מימין - ההיית או חלמתי חלום?
זה לא חלום, אבל אולי זו ההזדמנות להקטין סיכונים..ציטוט:
אני לא בטוח שכדאי לבנות על ירידות (לא אתפלא אם נסיים ירוק או קרוב לכך)ציטוט:
אולי הזדמנות טובה לקדם פוטים, ל-1240 אולי 1250
ואם מישהו עדין ב-1360 להרחיק ל-1380
כנראה חלום - שוב ירוקציטוט:
אז בסוף גמרנו עם אדמדמון קטון ולא משמעותי.
השוקת שלי מצד שני עשתה היום צעד יפה. הרווח כבר עומד על 2.8%.
כך שבסך הכל אין תלונות.
גם C1360 שנמצא בהשגחה אישית, מתנהג יפה מאד בנתיים. כמו כן P1250 שנמכר בשעות הבוקר במחיר קרוב לגבוה היומי, נשחק לו כבר.
העובדה שגמרנו את היום מאוזן, כאשר אירופה ממשיכה לטפס וגם ארה"ב עולה קלות, מעידה שיש כאן רמת גובה שהשוק (יעני האנשים-כי אין כזה דבר השוק) צריכים להתרגל אליו. יש מספיק כאלו שהגובה הזה עושה להם רצון לצאת קצת החוצה.
אני לא חושב שנראה השבוע תהפוכות גדולות. בטח נמשיך להסתובב סביב רמת השערים הנוכחית. אם יהיו מימושים בחו"ל (ומימושים צריכים להגיע מתישהו), אז אולי נתקרב חזרה לאזור ה 1305. ללא
איזו מדינה אירופית שתתרסק לנו מול העיניים, יש מצב שהקידומת 12xx לא תראה במקומותנו בקרוב.
במבט כללי:
הדאקס מתחיל להתקרב באופן משמעותי לשיא שלו מלפני המשבר (8100). סך הכל עוד 14%. שזה בסך הכל מתאים למצב הכלכלה הגרמנית. הפוטסי עוד יותר קרוב. יש לו עוד 8.5% לעלות.
לדאו ג'ונס יש עוד 20% לעלות. ולנאסד"ק רק עוד 6%.
לעומת אלו, לקאקהצרפתי, עם כל העליות שהיו יש עוד 50% לעלות. כנ"ל גם לאיטלקים. בסך הכל זה מעניין. שכן הבורסות לא משקרות. ניתן לראות מי הכלכלות הטובות יותר ביבשת, ומי לא.
ואנחנו? שיאנים. עברנו ב 6%.
קדמתי היום פוטים בזמן הירידות, די הרבה ב-1240
לא רוצה להתקרב יותר מ-6% ביום חמישי אתקרב עד כדי 4%
לא מצליח להרויח בקולים, כתבתי עוד איזה 10 C1400ב- 17 ש"ח
רק מהתיסכול שהחודש הקולים תרמו לרווח רק 0.4% סה"כ מורווח 3.6%
מניח שאגיע החחודש ל-4.5% אם בין 1250 ל1380
יום דישדושי החל היום. שזה מתאים לרוב הסוחרים בנגזרים. מכיוון שאני מאמין קטן מאד בכח של השחקנים, אני רואה בזה שיווי משקל בין הרוצים להכנס לבין הרוצים לצאת. מעניין יהיה לראות מה יהיה המחזור בסוף היום. אפשר לנחש שזה יהיה מחזור צנוע.
בשולי הדברים, ניתן להתחיל לראות תנועה לכיוון אופציות ינואר. למשל C1400 ינואר הרביץ היום מחזור של 300 יחידות. שזה מאד חריג יחסית למה שהיה עד עכשיו.
השוק עומד. סטיית התקן ננעלה על 12%. המחזורים צנועים.
אירופה גם עומדת. החוזים על 0%.
נפט/גז עומדים.בזק התייצבה.
בנקים עולים קלות, בהובלה שלפועלים.
בקיצור, כולם מחכים.
מחכים למה? לנתוני התמ"ג של ארה"ב היום בשלוש וחצי?ציטוט:
לתוצאות ליוויתן ?
לחג המולד?
לפקיעה?
מצידי שהשוק לא יזוז עד חמישי הבא. מתאים לי מאד...
תראו מה שוות פרשנויות:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000610508
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000610437
יפה אה?
תמיד יהיו דעות סותרות לגבי כיוון השוק (ואם לא אהיה אני אחשוב הפוך..).
קראתי באיזה מקום שעשו מדד אנליסטים, שעולה לפי אחוז הדיוק של חציון האנליסטים עם אני זוכר נכון.
מסתבר שבתקופת עליות להם לא רע, משתלם מידי פעם להגיד ירידות כשכל השאר חושבים עליות (לקוחות פחות כועסים אם עברו לנכסים סולידים והרוויחו מעט פחות מאשר במקרה ההפוך, בו הם מגדילים נכסים מסוכנים ומפסידים יותר) ולומר הפוך יכול להיות קטסטרופלי.
ולסיכום, לאנליסט המתחיל תמיד כדאי להיות בדעת חציון האנליסטים הגדולים, כך אם יטעה יוכל להגיד אפילו X,Y וZ טעו..
ציטוט:
נראה שעוד יום של עמידה במקום עומד בפננו.
בארה"ב זה יום קצר היום. ומחר הראש של כולם ממילא בעצי אשוח ומתנות.
למעשה, עד שהגויים יתפכחו מהשתיה באזור ה 7.1 לא יקרה הרבה.
בינתיים רואים ירידותציטוט:
אבל לא בטוח שלא יתאזן לקראת הסוף.
בכל מקרה הזדמנות טובה לקדם את הפוטים ל-1250 או לפחות 1240 שאפשר לקבל עליהם 50 ש"ח.
אני קדמתי ל-1240 (למרות שאני די בטוח שגם 1270 יהיה טוב אני רוצה ללכת על בטוח (כמה שאפשר) ולא חורג מה-5% במיוחד שמאוד רוצים השחקנים תיקון לסדר מעט את הכתיבות.
המסך שלי התקלקל.
אני ראוה אדום.
Like :-)ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
אדום נאה ביותר.
נקווה שיחזיק - החוזים לא כאלה אדומים, מענין למה התגובה פה חזקה יותר.
בכל מקרה, אני לא מתלונן...
יתכן שזה זמן טוב לתיקוניםציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
לא אתפלא אם ביום א' ב' או ג' נראה עליות רציניות עד 1230 ואולי רק לאחר הפקיעה,
אבל עם סטיית תקן כזו, ועליות יומיות בארה"ב, וידיעה שלילית על טבע(שלרוב הידיעות האלו עובדות הפוך), נדמה לי שאנחנו לא הולכים ל- 1260 אולי ל-1340,
אבל זו רק הערכה וצריך להיערך גם לאפשרות של ירידות
(גלוי הוגן- אני מקווה לעליות, חזק בלונגים)