Re: שוקת רחבה נובמבר - דיונים ופרשנויות
כיס,
הביקוש של 100 יחידות בדצמבר הוא של המכונות. המסחר בחודש הבא מתנהל לפי המכונות ולא לפי פרמטרים שפויים כלשהם, לכן עלולים לחטוף שם ובגדול (מניסיון).
לטעמי המחשבה שכבר הגיע שיא כל הזמנים ואולי מיצינו - שגויה.
המחשבה ללכת לאופציה בדצמבר מתוך רצון לשחיקה נראית לי מחשבה של ייאוש בעיקר : א. משום שהאופציות שם לא מתומחרות "אמיתי". ב. משום שמכונות יכולות להתל בך. ג. משום שהראלי יכול בהחלט להימשך לשם ואז אתה בצרות.
מה כבר מיצית את כל האפשרויות לעשות כסף?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
כיס,
הביקוש של 100 יחידות בדצמבר הוא של המכונות. המסחר בחודש הבא מתנהל לפי המכונות ולא לפי פרמטרים שפויים כלשהם, לכן עלולים לחטוף שם ובגדול (מניסיון).
לטעמי המחשבה שכבר הגיע שיא כל הזמנים ואולי מיצינו - שגויה.
המחשבה ללכת לאופציה בדצמבר מתוך רצון לשחיקה נראית לי מחשבה של ייאוש בעיקר : א. משום שהאופציות שם לא מתומחרות "אמיתי". ב. משום שמכונות יכולות להתל בך. ג. משום שהראלי יכול בהחלט להימשך לשם ואז אתה בצרות.
מה כבר מיצית את כל האפשרויות לעשות כסף?
סתם, מדברים, חושבים.
לגבי מחיר לאופציות, אין כזה דבר (גם יוסי אמר את זה בקורס). מחיר השוק הוא מחיר שנקבע ע"י התהליכים. זה לא שיש מחיר רשמי.
ואם מישהו מעריך שעוד עליה ל 1420 היא בדרגת סבירות מאד מאד נמוכה (אני בכל אופן חושב כך), אז יש כאן מקום לעשות כסף קל יחסית.
האם מישהו יכול לשתף היכן נכון לדעתו לפתוח את השוקת?
אני פתחתי רק את צד הפוטים, ושילבתי גם 1270 עם הגנה של 1270 (רק 10 יחידות שהניבו עד כה 1000 ש"ח)
עיקר הכתיבות 1160 אבל גם שם רק חלקי מאוד.
לדעתי אפשר לכתוב 1180 ואולי אפילו להגיע בחלק ל-1200 , היות והסטיה נמוכה והצפי דשדוש/עליות.
את צד הקולים לא פותח כרגע.
1340 שנותן תמורה סבירה-40 ש"ח נראה לי קרוב מידי.
עדיין לא פתחתי מתכוון לפתוח עד יום חמישה.
כאשר אפתח יעשה זאת משני הכיוונים לא רק צד אחד.
לדעתי אם חוששים מצד אחד יותר, ניתן לכתוב שם פחות יחידות אבל צריך לכתוב מפני שבמידה וטעית בכיוון הנזק יהיה כפול(מנסיון).
גם תדרש לדלג וגם לא תקבל שחיקה ברגל נגדית.
הכן 1340 ניראה גם לי קרוב, אני אפתח בהגנה לא צמודה אך רחוק יותר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
לדעתי אם חוששים מצד אחד יותר, ניתן לכתוב שם פחות יחידות אבל צריך לכתוב מפני שבמידה וטעית בכיוון הנזק יהיה כפול(מנסיון).
זה כביכול נכון, אך בפועל ניתן לרוב לפתוח את צד הפוטים לבדו אם חוששים מעליות, שכן גם אם מגיעות ירידות, העליה בסטיה שנגררת לרוב, מקזזת הרבה מהרווח של הקולים הכתובים (ולעיתים אף מכניסה אותם להפסד).
ובפרט יתאפשר במקרה כזה לפתוח את צד הקולים עם תקבול גבוה יותר.
את צד הקולים לא כדאי לפתוח לבד, שכן המשך עליות אמנם יורידו את הסטיה ויקטינו את הנזק אך יצמצמו את הפרמיה שתקבל על פתיחה מאוחרת של הפוטים ויקשו על פתיחת הצד הנמוך.
צודק וזה נכון.
יחד אם זאת לפתוח בכמות קטנה(ככול שחשש גדול יותר כך כמות קטנה יותר) לא יזיק גם במקרה של עליה בסטייה בשל הירידה, אפילו ניתן יהיה לחזק את הכתיבה כי מחיר יעלה תוך התרחקות של המדד מטה.במקרה של עליה ניתן לדלג לאחר ללא קושי עודף ביטחונות יעזרו מאוד.
נפתחה כמות לא גדולה של ק1400.
נחמד לקבל על יחידה 30 שקל, כבר לא חשבתי שזה יקרה.
חברים,
היום יש ארוע חשוב ביותר בעל השפעה ניכרת על שוק ההון המקומי וכתוצאה מכך עלינו.
וזה...
מעבר לשעון החורף בארה"ב ובאירופה!
זה יחזק מאוד את שליטת השחקנים על המדד.
אגב, לדעתי הסקוייז בספטמבר והמשך הראלי באוקטובר הושפעו מאוד משעת החפיפה עם ארה"ב!
בהצלחה לנו!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
נפתחה כמות לא גדולה של ק1400.
נחמד לקבל על יחידה 30 שקל, כבר לא חשבתי שזה יקרה.
מוגן?
עד כמה שאני הבנתי הזזת השעון בארהב נידחתה בשבועיים
בניגוד לפה שם חושבים צעד 1 קדימה