Re: אסטרטגיות 3/10; 17/10; 10/10: המשך תיקון/מיקסום רווח!
- חברים, אל תכעסו עלי, כי אני מסתכל רטרואקטיבית אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה, ואני מפחד שאתם תצעקו עלי: "אז למה לא אמרת את זה קודם? לפני שבוע? לפני שבועיים? ובכל זאת אקפוץ למים הקרים עם תקווה לצאת בשן ועין, ואיתכם הסליחה, תודה
- כי אם התיקונים היו אך ורק לקרב את הרגליים שנשחקו, כדי להגדיל את סכומי השחיקה, ואם לא נגענו ברגליים שנכנסו לכסף כי בשביל זה יש הגנות, אז יצאנו בזמן וברווח מהאסטרטגיות, ותקנו אותי אם אני טועה, תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
- חברים, אל תכעסו עלי, כי אני מסתכל רטרואקטיבית אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה, ואני מפחד שאתם תצעקו עלי: "אז למה לא אמרת את זה קודם? לפני שבוע? לפני שבועיים? ובכל זאת אקפוץ למים הקרים עם תקווה לצאת בשן ועין, ואיתכם הסליחה, תודה
- כי אם התיקונים היו אך ורק לקרב את הרגליים שנשחקו, כדי להגדיל את סכומי השחיקה, ואם לא נגענו ברגליים שנכנסו לכסף כי בשביל זה יש הגנות, אז יצאנו בזמן וברווח מהאסטרטגיות, ותקנו אותי אם אני טועה, תודה
היי Sassi
אם הייתי יכול לסחור על הגרף של שבוע הבא כבר מזמן הייתי משקיע יותר טוב מ-BUFFETT. חכמה של אחרי אינו שווה כלום. תיקונים נעשים מתוך הכרח של המצב בשוק, לפעמים מתברר בדיעבד שהתיקון היה טעות אבל יתכן שהנזק היה הרבה יותר גדול ללא התיקון.
בהצלחה
כי אם התיקונים היו אך ורק לקרב את הרגליים שנשחקו, כדי להגדיל את סכומי השחיקהה
התיקונים היו על מנת להגדיל את התקבול, כך ניתן להגדיל גבולות הרווח ולהקטין גודל ההפסד.
שחקן כל הזמן אסף כסף כמה שיותר וזאת כאשר כבר לא ניתן היה להמתין לתיקון של השוק, היינו חייבים לתקן אחרת זה כבר הופך להימורים .