Re: אסטרטגיית 19/9 – המשך תיקון/מיקסום רווח !
חברים שלום אני עוסק במעו"ף כבר למעלה מ 10 שנים ונבצר מבינתני להבין את הנתון של "פוזיציות פתוחות" החודש כולם דברו על כך שהפוזיציות הפותחות נמצאות על מדד 1160 איך זה קרה שהפקיעה היתה במדד 1229.75 מה קרה לכל הכותבים במדד 1160,1170 ואפילו במדד 1180 האם כולם נמחקו היום? אודה לכם אם יש למישהו הסבר לתופעה תודה
עד שביצעתי את התיקון הראשון (בגלל עומס בטלפונים ונפילה של המערכת באינטרנט), המחיר של P1200 ירד מ-500 ל-230.
את התיקון השני לא הספקתי לבצע.
הפסד של 600 שקל ליחידה.
הייתי כתוב קולים והפסד 50 אחוז בגין זה שלא יכלתי לבצע תיקון.
חייב להיות להם ביטוח או גיבויים כי לא יתכן שאנשים יפסידו עשרות אלפי שקלים ויותר כי לא יכלו לבצע פקודה.סוף יום מיסחר לפני פקיעה היו חייבים גיבוי. צריך להזהר באופן כללי להכנס בשבוע אחרון של הפקיעה ובטח אם הוא מקוצר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי amibasson
חברים שלום אני עוסק במעו"ף כבר למעלה מ 10 שנים ונבצר מבינתני להבין את הנתון של "פוזיציות פתוחות" החודש כולם דברו על כך שהפוזיציות הפותחות נמצאות על מדד 1160 איך זה קרה שהפקיעה היתה במדד 1229.75 מה קרה לכל הכותבים במדד 1160,1170 ואפילו במדד 1180 האם כולם נמחקו היום? אודה לכם אם יש למישהו הסבר לתופעה תודה
אני מצטרף לבקשה להבהרה. איך ייתכן שמפת הפוזיציות מראה תמונה כל כך שונה ממדד הפקיעה. בנוסף אשמח אם מישהו ייתן הסבר/דוגמה לגלגול הפוזיציה לחודש הבא במקרה כמו אתמול.