איציק,
יש עוד זמן לפקיעה ולדעתי תוכל לצאת מזה בשלום .
סבלנות ואמונה.
בהצלחה
Printable View
איציק,
יש עוד זמן לפקיעה ולדעתי תוכל לצאת מזה בשלום .
סבלנות ואמונה.
בהצלחה
איציק היקר .
אסור היה לך לסכן את כל הביטחונות שלך . נכון מה שאתה אומר לגבי המתח אז אם אתה לא יכול וזה פוגע בבריאות וחיי המשפחה אז צא מהעסק .
בכל אופן לפי ההודעה שלך המלצתי היא לא לבצע עוד אסטרטגיות , לך עם שחקן באסטרטגייה נוכחית . צא לחופשה של חודש תראה איך החיים בחוץ ותסיק מסקנות . בכל אופן אל תשתף את אשתך כל עוד אתה בתוך אסטרטגייה זה יפעיל עליך עוד לחץ שרק יפגע בך . ספר לה אחר כך ותחליטו ביחד על איך אתם רוצים להמשיך .
מקווה שעזרתי
אני סומך על שחקן. זו הסיבה שלמרות שבמקום לעבוד הרצתי עשרות אפשרויות תיקוןהמתנתי עד שיגיד את דברו וגם ביצעתי.
ה"רזומה" של ההצלחות באסט' באתר מרשים.
אך עדיין בקושי ישנתי בלילה.
מי יתקע כף לידי שלא תהיה פתאום קריסה? שהעליות לא ימשכו?
שחקן.... אנא עזור לי.
האסטרטגיה מוגנת מ 1166.2 ועד 1136.9
נקווה שהמדד לא ימשיך צפונה והפריצה תחשב לסרק
למעלה הפסד מכסימלי של 69000 ש"ח ממדד 1180 ומעלה...
למטה הפסד מכסימלי של 216900 מ 1110 ומטה...
הפחד כרגע הינו מלמעלה, נקווה שלגדולים לא מתאים מדד עולה בפראות אלא דשדוש נוטה למטה ... שים לב אנחנו במרחק של פחות מאחוז לרווח המכסימלי של 33100 ש"ח.. כך שהכל יתכן ואפילו מאד אפשרי
תהיה חזק, על תתן לרגשות הפחד להשתלט עליך ואפילו מהפאן הראלי
המדד ביצע מהלך עליות מרשים כך שאנו צריכים רק מימושון שלו ואתה בשיא הרווח
הסכומים מתייחסים לאסטרטגיה בכפולות של 50 כולל התיקונים
שיהיה לך בהצלחה רבה, יובאבי
מתי אדע שהגעתי ליעד והרווחתי 10 אחוז?למה עלי לשים לב?
סליחה על הבורות
תודה
אני לא עושה את האסטרטגיות , אבל תופיע כאן הודאת סגירה + אני מעריך אם יש לך שרות SMS תקבל הודאה.
זוהי הפעם הראשונה שאני עושה אסטרטגיה
ביקשתי לשלוח לי SMS כבר פעמיים אבל מאיזושהי סיבה לא קיבלתי את השירות
השחקן כתב שכשמגיעים ל 10 אחוז למכור מייד
נראה לי שכבר הרווחנו או אולי אני טועה
נמצאים בהפסד
אני הפסדתי חודש שעבר 40,000 ש"ח ( דווקא לא בגלל שחקן , אלא כי ניסיתי להתחכם ולצמצם נזק ע"י כתיבת PUT 1120 * 30 כאשר המדד הגיע ל - 1120 - כמובן שאם לא הייתי נלחץ הייתי יכול לסגור ברווח , אבל כמובן שכתבתי ב - 1120 וקניתי חזרה ב1105 ) , מאז אשתי השביעה אותי לא לשחק יותר באופציות , עכשיו כל אוגוסט אני מחוץ למשחק ומאושר יותר מאי פעם , אני מניח שיש כאלו שאופציות הם לא בשבילם , לפחות כאשר אתה מסכן סכום , צא מנקודת ההנחה שמתי שהוא זה בלתי נמנע שהתרחיש הגרוע מכל יקרה ותפסיד את המקסימום .
מצב האסטרטגיה אצלי נכון לסוף יום המסחר 19/08:
הפסד ליח': 389 ש"ח שהם 22% (מהבטחונות המקוריים).
הרווח שמומש בתיקון/מיקסום של ה-17/08: 570 ש"ח ליחידה.
גבולות 1137-1167.
יווניות: דלתא=13-
טתא=53
ווגא= 58-