המשך פתיחת שוקת יוני שלי:
25% מהכסף בצד של הפוטים
940-960. נתן לי 60 ש"ח ליחידה (3% תשואה).
סהכ 7% עד עכשיו, על 25% מהכסף.
אין ספק שיש יתרונות בעבודה עם סטיות גבוהות.
כאשר הסטיות היו נמוכות, אפשר היה להגיע בקושי לחצי מזה.
Printable View
המשך פתיחת שוקת יוני שלי:
25% מהכסף בצד של הפוטים
940-960. נתן לי 60 ש"ח ליחידה (3% תשואה).
סהכ 7% עד עכשיו, על 25% מהכסף.
אין ספק שיש יתרונות בעבודה עם סטיות גבוהות.
כאשר הסטיות היו נמוכות, אפשר היה להגיע בקושי לחצי מזה.
איך אני נהנה לקרוא אותכם...פשוט תענוג.
אחרי דפיקות לב וכמה שטויות איומות שנכתבו בספר "איך לא עושים שוקת-שרשור מאי" אני הצלחתי לסגור את החודש עם 3% כי היה לי מזל לכתוב קולים 1200 בשיא של השיא שלהם.
גם אני לא אהיה רוב החודש בארץ ואחרי חודש מטורף כמו מאי אני דוגל בגישה של לחזור לפחד הטוב של ההתחלה ולכתוב רחוק מאוד וסולידי מאוד.
בהצלחה
נ.ב: RED את לא יכולה לעזוב אותנו, וחוץ מזה הגדולה של שוקת היא שדרכה מבינים אט אט איך השוק הזה של האופציות עובד על כל מרכיביו,נסיון ששווה זהב.
איזה יום משעמם
פתחתי בקטנה (10 יח.) 940-950 אחרי מאבק עם המכונות ותוך ניצול הירידות בסוף היום. בבוקר פתחתי 10 יחידות 1220-1240 שנשחקו להפליא עד סוף היום. (מ75-80 ש"ח בבוקר ל40 בסוף היום).
עכשיו מחכים לראות מה יהיה בסופ"ש.
אני מה זה התגעגעתי לימים משועממים כאלה. :dציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
וגם אפשר לא לחכות מה יהיה בסופ"ש בחו"ל. :)
מה שטוב זה שהחודש הסטיות גבוהות ואפשר לכתוב במרחקים גדולים, במיוחד פוטים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zapod
אז זהו שלמדתי חבל על הזמן. נכון שניסיון שווה זהב וזה מה שקיבלתי במיוחד החודש הזה עם עשרות יחידות מכל צד וסטירה כל יום מצד אחר.....:) במצב כרגע לא נראה לי מתאים לעשות שוקת. השוק תנודתי מידי וגם לדעתי עיקר הכסף בא באמצע סוף החודש.
היום התאפקתי ממש לא לעשות כלום - בשביל המנוחה והאיוורור, וגם בשביל התיכנון של החודש (שלא לדבר על כיבוי שריפות בעבודה).
סופ"ש נעים לכולם!
לאחר הטלטול של מאי שממנו יצאתי בשן ובעיין, החלטתי גם להשתתף בדיון החודשי*המצוין.
עדיף מאשר לשחוק את הרווח על תשלום לפסיכולוג :d
חודש שעבר יצאתי בקושי עם 4% רווח וגם זה לאחר שחיכיתי ליום רביעי ולא הייתי מוכן לסגור במחירים המטורפים של יום שלישי. בתכלס מזל. רד 8% זה מצוין, איך הצלחת? עם הקולים?
גם החודש אפתח כנראה שוקת, הכי נוח לי. אבל הפעם אחכה ליום שלישי-חמישי להחלטה על המועד.
לקחים שלי מהחודש שעבר - הסטייה גבוהה מספיק והשוק מסוכן, ההזזה האחרונה שלי תהיה עם סטרייק 1 לא יותר, ואני לא פותח בחשוף. לא בא לי להיתקע עם אחת הרגליים עד סוף החודש.
שבת שלום*
אני החלטתי החודש לכתוב שוקת קטנה וזריזה - מין "סיירת שוקת":
3 יחדות בלבד לכל כיוון במרחק 6 סטרייקים, חשופות.
השיקול- במקום לקבל כ- 2000 ש"ח מכל כיוון עם עשרות יחידות כתובות וקנויות ומלחמות עולם לקנות ולכתוב, לעשות משהו קטן וזריז כשהרעיון הוא לשמור על רחק 6 סטרייקים. עלה 3 מרחיק 3 ומכפיל.לא מאמין שאצטרך לעשות זאת יותר מפעמיים.
כתבית 3 קול 1170 ב-650 ליחידה. מקווה לפתוח פוט ביום א' בתנאים יותר נוחים.
חנן, זו גישה מעניינת. יהיה מעניין לעקוב אחרי זה.
ואני עם כתיבת השוקת מחכה לשבוע הבא.
היום דווקא הייתי עסוק בקניית 4 שקתות בינוניות 1050-1160, מתוך אמונה שכל אחד מהצדדים האלה ייתן משהו יפה בשלב כזה או אחר של החודש, והתטא זניחה בשלב זה.
מה שבעיקר עניין אותי היום זה מה קרה עם השוק? מדוע אירופה ב2.5%+, חוזים של ארהב גם ירוקים חזק ואנחנו לא זזנו? למישהו יש הסבר?
חנן, מקווה שיצליח לך, אבל אני לא מבין את הרעיון שמאחורי אסט' כזו. אתה בעצם אומר שאתה מאמין (מקווה) שהשוק יפסיק להיות תנודתי.
אל תשכח שהיום הסטיות ירדו, ובמקרה של ירידה 3 אחוז - הסטיות יקפצו יפה.
כתיבות חשופות בתחילת החודש (אין תטא) בשוק תנודתי זה מתכון ללחץ שלא הייתי רוצה לישון איתו. טוב שהלכת רק על 3 יח'.
[quote="gomer"]חנן, מקווה שיצליח לך, אבל אני לא מבין את הרעיון שמאחורי אסט' כזו. אתה בעצם אומר שאתה מאמין (מקווה) שהשוק יפסיק להיות תנודתי.
אל תשכח שהיום הסטיות ירדו, ובמקרה של ירידה 3 אחוז - הסטיות יקפצו יפה.
כתיבות חשופות בתחילת החודש (אין תטא) בשוק תנודתי זה מתכון ללחץ שלא הייתי רוצה לישון איתו. טוב שהלכת רק על 3 יח'
אני אכן צופה החודש רגיעה מסויימת בתנודתיות , ומתלבט בין דשדוש בטווח מסויים לירידות אך פחות דרמטיות מחודש שעבר.
אך בלי קשר- הגעתי למסקנה שלי אישית-לא מתאימה שוקת רחבה רחוקה עם הרבה יחידות.ההפסד האפשרי מלחיץ וגורם לי לטעויות.
החודש -עד לשבוע האחרון הרווחתי כ- 10%, כולם מקניות פוטים והפסדתי הכל בשבוע האחרון מהשוקת כי המדד שינה כל יום כיוון ואני לא יכולתי לקחת סיכון עם כמות היחידות.(אגב 5% מתוך ה-10%- דהיינו 50% היו עמלות). כך, אגיע רק אחרי 2 שלבים למצב של שוקת רחבה.
אני עדיין לא סגור אך ייתכן, שמאחר שאחרי 2 דילוגים אגיע ל-1230 ולכן קונה הגנה ל-10 יחדות ב-1240 .אפשר לממן זאת ע"י כתיבה רחוקה כמו 1260