שלום רב.
היהאתר מצויין.
אני מציע להוסיף לינק לכתבה קודמת שלך כאשר אתה מזכיר אותה בכתבה יותר מאוחרת.
בהצלחה ותודה.
Printable View
שלום רב.
היהאתר מצויין.
אני מציע להוסיף לינק לכתבה קודמת שלך כאשר אתה מזכיר אותה בכתבה יותר מאוחרת.
בהצלחה ותודה.
אני שוקל להתחיל לעבוד עם פינוטק. מישהו יכול לתת לי תובנות או להמליץ על מקום יותר טוב??
שמחתי.להכיר.חיזקו ואימצו.רק בקשה קטנונית שהמודעות בצדדים לא יסתירו את הטכסט וזאת בלי לשנות רזולוציה.בבקשה.תודה.
אהלן לכולם,
הצטרפתי בעקבות הכתבה בגלובס ונראה לי שמצאתי את מה שחיפשתי.
האתר מעולה!!!!
תודה רבה בעיקר לשחקן מעוף וכמובן לכל הצוות שעוזר לו בניהול האתר.
שבת שלום
יישר כח שחקן מעוף
לרגל הצטרפותי לאתר הכינוי שלי באתר (שקט).
כמצטרף חדש לאתר,וחדש בשוק ההון פועלך ראוי לכל שבח שחקן מעוף.
נהנהתי. (שקט)
אני לקוח חדש אצלכם אבל וותיק בשוק הנגזרים כבר למעלה מעשר שנים אני עוסק בזה בשנים האחרונות קשה לי מאוד עם תעלולי השוק ונגרם הפסד כספי ניכר בשונה מכל "המקצוענים" שהכרתי ואני מכיר הרבה שדורשים שכר יעוץ גם על כשלונות שהם מיעצים אתה נותן יעוץ שנותן תשואה של 10% בשבוע מוכח בלי לבקש שכר כל הכבוד וירבו כמוך בישראל אני רוצה להודות גם לעוזרים שלך שמגלים אורך רוח גם "לקשיש" כמוני אני בגיל 65 והמעוף מחזיר אותי לשנות 30 לחיי אם אצליח גם לשפר את התשואה שלי כדי שאוכל לעזור לשלושת ילדי אהיה המאושר באדם לעצמי אני לא דורש כמעט כלום אני נהנה מכל עבודה שאני עושה אבל מאוד מאוכזב מהתוצאות אני מבקש את עזרתך בנידון תודה
קודם כל תודה לשחקן ולכל החברים בפורום על העיצות הטובות והמועילות
עיצה לzabadak תלחץ על כפתור ctrl וכהוא לחוץ תגלגל את הגלגל בעכבר לכיוון מעלה או מטה גודל הטקסט משתנה ותוכל להתאים לך שהפרסומות מהצד לא יפריעו לך
שחקן (זה מצחיק כי אתה אדם יחודי ויקר לכן השם לא כל כך רלוונטי אבל אני מבין את הקונוטציה) יישר כח דבר נפלא אתה עושה והכל יחזור אליך עשרות פעמים המשך בדרכך המדהימה ותודה באופן אישי על התרומה SHULY4X4
ביקרתי בהרבה אתרים אך לא ניתקלתי זה הרבה זמן ל אדיבות וסובלנות כו רבה אין מילים :)