Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
טוב, החודש התפרסתי על הרבה סטרייקים, כתיבות של:
1290 10% מהביטחונות
1300 20% מהביטחונות
1310 10% מהביטחונות
כולם עם הגנות ב 1320.
שער 60% מהביטחונות רוצה לנצל לכתיבה של 1330 חשוף.
בצד הפוטים בינתיים ניצול של 50% מהביטחונות בכתיבה של 1090 חשוף.
כמו כן קניתי אוכף על 1230 בתקווה לנצל את סטיות התקן הנמוכות.
כתבתי היום קול 1330 ופוט 1060 תקבול כ-100 ש"ח , בלי הגנות
הקול נראה לי לא רחוק מידי (רק 8%) שזה לא מספיק לשוקת רחבה , נראה מה יהיה בהמשך...
דמי כיס , הרעיון של קניית אוכף {עם סטייה כזו ובייחוד בתחילת חודש שהווגא חזקה מאד} נשמע רעיון
באמת
מצויין , אמנם כמה דברים מהם אני חושש :
- מבחינה היסטורית חודש זה הוא די חיובי ורגוע , לכן לא נראה לי שתהיה איזה קפיצה בסטיות התקן .
- שבוע הבא : שני ושלישי - אין מסחר ואח"כ מסחר מקוצר . אני חושש שהמדד די יעמוד במקום והתטא תלך ותצבור תאוצה מול הווגא שרק תלך ותדעך ככל שהחודש יתקדם .
בלכ אופן רעיון מצויין ואם לא הייתי חששן הייתי מבצע מייד ...*
טוב ,ביצעתי 5 שוקתות 1060-1330 וקניתי אוכף על הסטרייק,לצערי קניתי את האוכף לפני ההמראה אז הוא על 1220.נראה מה יהיה ..
הי,
טוב לאחר חודש מרץ הקשה בו נאלצתי לדלג אחורה (פעמיים!!), החלטתי לפתוח החודש הכי רחב שניתן.
חצי שעה לאחר הפקיעה כתבתי את השוקת 1040-1340 ללא גנות, עם כמות גדולות יותר בצד של הפוטים כך שהדלתא של האסטרטגיה הינה אפס. ניצלתי 80% מהבטחונות וקיבלתי תקבול של 71 ש"ח.
הכוונה היא לתת לתטא לעבוד במהלך חמשת הימים הקרובים (בהם הבורסה פתוחה רק בראשון) ובסופם השווי של האסט' ישחק בחצי (כמובן בתלות בסטייה).
בתקווה לחודש מדושדש :)
סופ"ש נעים וחג שמח
מנהלים,
האם אפשר להעביר את השרשור הזה לאפריל?
תודה
לכל מי שביצע קניית אוכף ביום חמישי .. שימו לב שההנחה שלנו { בסוף גם אני ביצעתי.. :) } הפוכה מההנחה של שחקן באסטרטגיה השבועית , לכן לא נראה לי שיש טעם לבצע אותה השבוע ...
בהצלחה לכולם !!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
לכל מי שביצע קניית אוכף ביום חמישי .. שימו לב שההנחה שלנו { בסוף גם אני ביצעתי.. :) } הפוכה מההנחה של שחקן באסטרטגיה השבועית , לכן לא נראה לי שיש טעם לבצע אותה השבוע ...
בהצלחה לכולם !!
קודם כל, זה בסדר להניח הנחות הפוכות. כל אחד זכאי לדעתו.
דבר אחד שאינו הנחה אלא עובדה, הוא שהטתא על הסטרייק מזערית כרגע.
ודבר נוסף הוא שסטיות התקן נמצאות במקום משם אין (כמעט) לאן לרדת.
שתי העובדות הללו, הופכות את הסיכון בקניית האוכף לדי קטן, ואת הסיכוי לרווח, למשמעותי יחסית לסיכון.
נו טוף. כשלא הולך, לא צריך להתעקש. ירידות לא רוצות לבוא. המדד הולך ומתחפר יותר ויותר במקום. אין טעם להחזיק את האוכף הקנוי. במיוחד לאחר שהפסיד 250 ש"ח. אבל זה היה מראש הימור. כמו שנאמר, You win some, you lose some. זה לא אומר שזה היה צעד גרוע. בתנאים אחרים אפשר היה להכתיר את הצעד כסופר רווחי. ובהחלט יש מצב שחודש הבא אני אנסה שוב. לדעת לחתוך החוצה בזמן זה גם חלק מהעניין.
אני משלים עכשיו את השוקת הרחבה הזמנית. 1040 שניסיתי לפתוח שבוע שעבר, כבר ממש לא רלוונטי. אני עובד עכשיו על 1090 - 1100.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
נו טוף. כשלא הולך, לא צריך להתעקש. ירידות לא רוצות לבוא. המדד הולך ומתחפר יותר ויותר במקום. אין טעם להחזיק את האוכף הקנוי. במיוחד לאחר שהפסיד 250 ש"ח. אבל זה היה מראש הימור. כמו שנאמר, You win some, you lose some. זה לא אומר שזה היה צעד גרוע. בתנאים אחרים אפשר היה להכתיר את הצעד כסופר רווחי. ובהחלט יש מצב שחודש הבא אני אנסה שוב. לדעת לחתוך החוצה בזמן זה גם חלק מהעניין.
אני משלים עכשיו את השוקת הרחבה הזמנית. 1040 שניסיתי לפתוח שבוע שעבר, כבר ממש לא רלוונטי. אני עובד עכשיו על 1090 - 1100.
אני חושב שעדיין קצת מוקדם למכור את אוכף.
אנחנו רק מסיימים שבוע חמישי לפקיעה.
לדעתי ניתן להחזיק את האוכף עד רביעי - חמישי הבא, הטטא בשבוע רביעי עדיין לא אמורה להיות חזקה. לעומת זאת יש הרבה ימי מסחר שבהם ת"א לא תגיב ואוכף יכול להגן על תנודה בימים אלו.