פורסם במקור על ידי red-r
רונו לדעתי אתה פשוט לא אמיתי.......
שים לב שכל פעם יש לך טענה על משהוא אחר....
די כבר!!!!
נו
באמת
Red מה קורה לך, מה את רוצה מהבחור, הוא צודק, ולא סתם, אלא 100% צודק,
הרי את האתר הזה הקימו בשבילו.
מה, זה לא ברור, או שזו רק את שלא מבינה, שחקן מעוף חייב להתעשת ולתאים את עצמו לפי הלו"ז של רונו.
סניור רונו צריך לקבל עידכונים בזמן, כך שיוכל לבצעם בשקט ובניחותא, אז או ששחקן יוציא תיקונים בזמן, או שלא יוציא בכלל.
תעשה שרות סמס - בא לי להרים קרן תרומה בשבילך. Red, עד כאן, זה כבר לא לעניין, מה פתאום שמיסייה רונו, בעלהבית, יצטרך להטריח עצמו בזוטות שכאלו. SMS עלק, מה פתאום בעלהבית צריך לבדוק SMSסים, אולי את לא יודעת, אבל בעלהבית לא צריך לחכות לאף אחד. מה שצריך להיות, זה ששחקן אמור להתקשר למר. רונו, נגיד בצהריים, ולשאול אותו באיזו שעה (ככה, פלוס/מינוס 5 דקות, ושיזהר לא לאחר) כבודו רונו היה מעדיף לקבל את התיקון. ולא סתם סמס עלוב או הודעה שנועדה לכולם, אלא יואיל נא שחקן להזיז את עצמו, להרים השפורפרת ולהתקשר אישית לנכבדנו, יעדכן אותו ב- 1:1 לגבי התיקון, וזה עוד לא הכל, כי אם גם ילווה שחקן את הוד רונונותו שלב אחרי שלב, ב-אונליין, בכל מהלכי התיקון, שמא חלילה וחס תקרה איזו תקלה.
וחוצמזה - אולי בדיוק בשעה 4:02 קיבל החלטה על האסט' - אז עדיף לעשות מאשר לחכות ליום א'. באמת, Red זה כבר עובר כל גבול, זו שאלה לא רצינית, איך יתכן בכלל ששחקן יקבל החלטה כזו על דעת עצמו, ועוד מבלי לשאול את Sir Rono. ואם כבר קרתה הטעות, ושחקן בכל זאת הוציא תיקון בלי אישור וללא תיאום מראש, אז תהיי בטוחה שמיד לאחר מכן שחקן מתקשר לבורסה ונותן הוראה
חד
משמעית להאריך את המסחר במינימום עוד שעה, הרי לא יעלה על הדעת שיסגרו לפני שברונו ביצע הכל, בנחת, בלי לחץ ועם כוס קפה באמצע
או שבעצם אתה צודק - זה לא בסדר החלטות בשעה כזו כשיש לך מבול של דברים לעשות.....
הגזמת הפעם וזהו!!!!, הוא הגזים ??? , איפה את חיה, אני פשוט לא מאמין, איך את בכלל מעיזה לדבר ככה, ועוד לכתוב על יורש העצר שהוא מגזים ? הלו, זה אנחנו שלא בסדר, שלא הקמנו קול צעקה גדולה, זה אנחנו לא בסדר שלא עצרנו את הבורסה, אין בא ואין יוצא עד שהנסיך לא מסיים את התיקון, ובודק שלא טעה חלילה, ונותן לנו אישור להמשיך הלאה [ /quote]
אין לי מושג מאיפה החוצפה שלך להגיד את מה שכתבת וואלה רונו, אתה מה זה צודק, איך היא בכלל מעיזה, מה זה פה, כל אחד יכול להגיד מה שהוא חושב, מי היא בכלל ?
לא אמיתי ,מגזים , תרומות , תגידי נפלת על הראש <? מה לא ידעת ? הבחורה מסכנה, חטפה מכה חזקה בראש ומאז לגמרי טרלללה
אני פניתי לשחקן ולא אלייך צודק 100% , מה היא בכלל מתערבת, באיזו זכות, וחוץ מזה, אם אתה כתבת לשחקן, אז אך ורק לשחקן מותר לענות, דירבאלק אם מישהו אחר מתערב או מעז לכתוב אפילו אות אחת מיותרת.
אז אל תהיי חוכמולוגית כנראה שהכינוי שלך מראה את הג'ינג'יות שבאופי הטמפרמנטי שלך (RED אני מניח ג'ינג'ית), זהו, אי אפשר יותר, זה כבר סוף העולם - גם חוכמולוגית, גם ג'יג'ית וגם טמפרמנטית, ואם כל זה לא מספיק, אז היא גם כותבת ? אין מצב כזה, צריך לאסור אותה ומיד לכלא, היא ממש סכנה לציבור.
אז אל תתערבי ואל תהיי לי יפת נפש, בסדר נשמה בסדר, לא ליתעצבן, מעכשיו אנחנו מחזיקים אותה קצר, לא נותנים לה להשתולל יותר.
זכותי להעלות דברים פה ואני בטוח שאני מדבר בשם כמה אנשים שלא הספיקו לבצע את התיקון או היו בלחץ כי זה היה בסוף. אתה יודע מה, הפעם אני
באמת
מסכים אתך (ברצינות), זכותך להעלות דברים, ואולי אתה גם מדבר בשם אחרים שלא הספיקו, א ב ל : היו גם אחרים,שלא הצליחו, כתבו משפט או שניים וזהו, הסתפקו בכך, ולא הסבירו לכל העולם ואחותו ש- היו בלחץ, היו להם סגירות נוספות, ה-סמס נתקע, הריפרש נתפס, האצבעות התבלבלו והמקלדת עבדה הפוך. ואח"כ גם מבקשים משחקן שיעשה ככה וככה , בשעה זו ולא אחרת, ואם יש לחץ אז שיבקש מהבורסה שתעשה רגע הפסקה
האמת שלא הייתי עונה לך ככה אבל פשוט פעם שניה שאת נכנסת בחוצפה לדברים שאני אומר ובמקום לייעל משהו את מקשקשת על תרומות SMS כמו שהבנת או לא הבנת בשעה של סגירה עם המון לחץ של דברים אחרים SMS לא היה עוזר , ידידי היקר, זה שהיא כתבה רק פעם שניה, זה בגלל שהמון פעמים התאפקה, ואם לזה אתה קורא חוצפה, אז דע שהיא עוד הייתה עדינה. וביום חמישי לקראת סגירה, עם הלחץ, ובגלל הלחץ, ובאמצע של השיא של הלחץ, לפעמים זה בדיוק הזמן להחליט על תיקון, ואם זה מה ששחקן עשה, תהיה בטוח שהיה מחושב על השניה.
ואם לא מספיק גם SMS וגם הודעה כתובה אז אולי הפתרון זה לשלוח לכל אחד יונה.
מקווה שהפנמת או פשוט להבא ופשוט תשתדלי לא להכנס בדיונים שאני מעלה נראה לי הכי יעיל במחשבה שניה , רעיון מצויין,
חד
וחלק !! גברת RED שמעת את זה, דירבאלק שתעיזי להתקרב אליו יותר, מעכשיו את שומרת מינימום 100 מטר מרחק, את לא דורכת אפילו עם קצה האצבע הקטנה אצלו, זה הבית הפרטי שלו, אין כניסה, למה אחרת יהיה לך עסק איתי !