רק בגלל הכתבה הכרתי אותכם אני מקווה שאהנה מהאתר שלכם
Printable View
רק בגלל הכתבה הכרתי אותכם אני מקווה שאהנה מהאתר שלכם
יוסי אלוף היקר!!!!
כמי שהשתתף בקורס ניגזרים שהעברת בחודש נובמבר שעבר בת"א, גם אני חושב שזו היתה אחת ההשקעות הטובות שעשיתי בחיי.
אתה אלוף אמיתי, אדם איכפתי ומתחשב, מקצוען שחי את חיי היום יום במסחר וכל מילה שלילית שנכתבה עליך בביזפורטל פשוט שיקרית.
העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך, זה פשוט להוריד את הראש לזמן מה, לתת לגל העכור של הפירסום להתפוגג, ולהמשיך הלאה בעשייה הברוכה.
מחזק את ידך ואת ידי כל העושים במלאכה באתר חשוב זה . :) :) :)
וואו...
שיהיה בהצלחה!
כל הכתבה היא תוצאה של חוסר פירגון אבל כל משקיע מתחיל יבין מהר מאוד איפה ההמלצות מתמששות במציאות ואיפה יש מנתח טכני שנכשל פעם אחר פעם
יוסי אלוף היקר!!!
אני מצטרף לכל מה שנאמר פה....חזק ואמץ והמשך בדרכיך הטובות.....
היי יוסי
השתתפתי בקורס האחרון בנגזרים שהוסיף לי המון.
עשיתי נקורסים אצל 3 ידוענים כביכול שגבו המון כסף ותרמו מעט לידע של התלמידים.
אתה אדם מדהים מרצה בחסד שנותן המון מעצמו ומהידע שלו לתלמידים. כמו כן אכן נשארת אתנו עד 12 בלילה והסברת שוב ושוב .
יוסי אתהבאמת אלוף ולדעתי כל בעלי האתרים פשוט מקנאים באתר שחקן מעוף שהינו האתר היחידי ברשת שמונע מטעמים לא כספיים ואינטרסנטיים.
לא משנה מי זה שחקן מעוף . יוסי תמשיך לתרום לקהילה ולציבור הפשוט וגברת כהן מחדרה שכולם עובדים עלינו עם כתבות מטעם והמלצות קנה [ממני] ומכור [לי].
כולם אוהבים אותך ואת אתר שחקן מעוף שהינו עוף מוזר בשוק האתרים הכביכול חינמיים ובלי אינטרסים .
אתה צדיק הצלת הרבה אנשים מהפסדים עצומים בשוק הנזרים.
שלום ידידי שחקן מעוף
ידידי:אתה פשוט מפריע להם להכתיב את השוק.
הם מאוד חזקים ואולי עם תקציבים שאין לך.
שים לב איך הם מרחו את השטויות שלהם על עמוד ראשי בעיתון,וכשהם טועים או מטעים אתה לא רואה אפילו כתבה קטנה.
אני לא חושב שכדאי לך להגיש תביעת דיבה ,אולי זה מה שהם רוצים.
תן להם לקשקש, אתה תמשיך בדרך שלך.
לדעתי אתה טוב בכמה דרגות מכמה פרשנים "בכירים" שלהם.
אם אתה תגיב להם [מה שהם מאוד רוצים לדעתי]אתה פשוט נותן להם לגימיטציה, וזה מראה שאתה נותן משקל לדברים שלהם.
אתה בטח יודע ש"הכלבים נובחים והשירה נוסעת"
בקשר אליך לכתבות והסקירות שלך,נאמר "ניכרים דברי אמת"[אוביקטביות]
אני אישית גאה בך, עלה והצלח.
יוסי שלום . יצא לי להכיר אותך בקורס הראשון של ניגזרים . לא אומרים לאדם שבחים פניו אבל אתה אחד הבודדים שמגיע לו לקבל שבחים בפניו. רוצה לומר לך שנהנתי מהקורס ולמדתי המון כמובן חסכת לי המון כסף מהטעויות שהייתי עושה קודם.אבל עזוב הכסף אתה קודם כל אדם ישר והוגן וכל מה שכותבים עליך הבל הבלים. דע לך שאני סומך עליך ומוקיר אותך אז חזק ואמץ
יוסי שלום,
1. הייתי בקורס האחרון שלך. מרתק, מעניין.
2. התרשמתי מאד מהאישיות שלך. אני מלא הערכה . אני מקוה שתהיה חלק מקרן הגידור ששחקן יקים בקרוב.
3. לא קראתי את הכתבה. אני חושב שהיתה זו טעות להתראיין. האם לא די לך בההערכה הרבה לה אתה זוכה מכל אלו הנחשפים אליך?
4. ועצה נוספת: אל תבזבז את האנרגיה שלך ( היא מוגבלת אצל כולנו) על תביעות דיבה. מי שמכיר אותך, לא מתייחס ולא יתיחס לשום כתבה, ומי שלא-- מה זה חשוב?
ליוסי האלוף
עברתי הרבה קורסים עד היום אבל בקורס שלך קיבלתי את הידע וראיית שוק הנגזרים הכי מקצועית ובמחיר מגוחך.
עד היום לא הגבתי על הקורס שעברתי אצלך ויצאתי כל כך מרוצה.
אני מגיב מכיוון שאני נפגעתי כמוך לקרוא כתבה כל כך משמיצה.
אני קורא לכל חברי האתר להחרים את ביזפורטל עד שיוסי יקבל התנצלות
תודה איתן