.
Printable View
.
אין ספק שמאז שאני פה באתר לא נתקלתי בדברים כאלה
האסרטרטגיה מופסדת בכל פקיעה שתהיה
ונשמח לראות את השחקן מביא את היצירתיות לרווח
אני אישית עם 10 כפולות שם כך שנקווה שלא ירימו פה ידיים ואגיע להפסד של 1500 שח בודאות בפקיעה של 1120 ומטה
רונו,
אחרי שני תיקונים אתה ברווח של 750 ליחידה, הפקיעה ב-1120 ומטה נותנת
750-130=620 ש"ח רווח.
בפקיעה מעל 1120 אנחנו מקטינים את ההפסד, עוד הפעם, לא לשכוח רווח של 750 ש"ח ליחידה!!!
זו הזדמנות פז ללמוד משחקן מה עושים כשנקלעים למצב קשה. יש עוד שבועיים שלמים לפקיעה ואפשר לעשות הרבה. ממצב כזה לומדים הרבה יותר מאשר 10% רווח ביום אחד.
ידידי CAFE או שאתה טועה או שאניבאמת עייף אחרי היום הזה ושכחתי מה זה אופציות (למרות שלא נראה לי ) ...ויתקנו אותי אנשים אם אני טועה :roll:
לדעתי ההפסד בכל מקרה באסטרטגיה הזו הוא בטוח אם לא יהיה איזשהו פתרון יצירתי בדרך כלומר אם נשארים עד הפקיעה ההפסד שלי הוא 20 אלף שח על כל פקיעה מ1120 ומטה
מכיוון שהרווח שלי הוא בגיליון 7800 שח והתקבול הנוסף מהאופציות הקיימות 10700 זה מוביל ל18500 תקבול סך הכל ולכן הפסד 1500 שח ודאי בפקיעה 1120 ומטה !!
בפקיעה 1130 ומעלה ההפסד הוא 11500 שח !!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי CAFE
רונו אתה צודק (צר לי שאני הופך להיות צד בעניין)ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
חברים. אני באותה סירה יחד איתכם אבל צריכים לזכור שאף אחד לא התחייב פה על רווח בטוח כל שבוע. שוק ההון ובייחוד אופציות זה עסק מסוכן. לכן שנכנסים לפוזיציה צריכים לחשוב גם על ההפסד האפשרי ולא רק על הרווח.
שחקן הוא מקצוען אמיתי אבל בטח לא נביא או קוסם. אני מאמין שיש לו עדין כמה"שפנים" בכובע על מנת להפוך את האסט' הנ"ל למרוויחה או כזו שנצא ממנה במינימום נזק וגם נלמד שיעור חשוב בניהול פוזיציה.
נמתין לתיקונים נוספים....
חברים,
האם בחישוב כללי לקחתם בחשבון רווח משני תיקונים?
כן. כנס לקישור שהכנסתי בהודעה הראשונה שלי בשרשור הנ"ל. תראה שם את האופציות שהתכסתי עליהם. הסימולטור מתחשב ברווח הנ"ל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי CAFE
:? :shock: