האמת שזו הייתה השאלה המקורית. ומשום מה עדיין לא ברור לי מה עדיף. אך אחד לא התייחס כאן לנושא הדיבידנבדים שכן מחולקים למחזיקי ת.סל ולא לרוכשי חוזה סינטטי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי חביתוש
Printable View
האמת שזו הייתה השאלה המקורית. ומשום מה עדיין לא ברור לי מה עדיף. אך אחד לא התייחס כאן לנושא הדיבידנבדים שכן מחולקים למחזיקי ת.סל ולא לרוכשי חוזה סינטטי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי חביתוש
התשובה טמונה בגוף השאלה שלך.
ממה נפשך?
אם אתה זקוק לכסף כדי לפתח עסק או כדי להשקיע אותו באפיק אחר, מתבקשת מיד התשובה כי עדיף לקנות חוזה. החוזה יתן לך בדיוק אותה תשואה רק דורש ניהול חודשי (זעום אמנם אך עדיין ניהול).
המשמעות כמובן, שאתה יכול להשקיע למשל את רוב הכסף באגח ובכל זאת להנות מיתרונות של תעודת סל מה שלא יכול להיעשות כאשר הכסף מושקע ישירות בתעודת הסל.
יתרון נוסף בא לידי ביטוי ביכולת השיפוץ או הניהול היומיומי במקרה שמדובר בסוחר אופציות. הרבה יותר קל לעבוד על האופציות במישרין מאשר שילוב של תעודת סל עם אופציות שדורש חישובים מיני חישובים על מנת לבצע גידור או כדי לבצע כל מיני פעולות אחרות.
לגבי דיבידנדים - ברור שאופציות לא יתנו לך דיבידנד אז לא הבנתי בכלל את השאלה, אבל אני בטוח שאם תשווה את הדיבידנד למה שיתרת הכסף מסוגלת לעשות כאלטרנטיבה אתה תגלה שהיתרון ברור.
אתה לא יכול להשתמש בכל הכסף למשהו אחר כי אתה צריך אותו לבטחונות ולצורך גילגול החוזה או התחשבנות לאחר פקיעה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה