navhmjep- אם הייתי קונה ישרמאקו באגורה ומוכר השבוע ב 58 אז.....
ילד - מה נסגר איתך?? לא לימדו אותך שתמיד יהיה אפשרי יותר. הקובע זה השורה התחתונה ואולי בעצם לא הייצי צריך להגיב בכלל.
עם הגיל או הפז"מ (מה שיגיע קודם) תלמד ותבין.
Printable View
navhmjep- אם הייתי קונה ישרמאקו באגורה ומוכר השבוע ב 58 אז.....
ילד - מה נסגר איתך?? לא לימדו אותך שתמיד יהיה אפשרי יותר. הקובע זה השורה התחתונה ואולי בעצם לא הייצי צריך להגיב בכלל.
עם הגיל או הפז"מ (מה שיגיע קודם) תלמד ותבין.
חוק מס' 1 באופציות מעו"ף
"אני לא יודע אם המעו"ף יעלה או ירד"
ציטוט של יוסי אלוף
שחקן ביצע את התיקון מאחר והוא מקצוען ולא מהמר
אם המעו"ף היה ממשיך לעלות היינו מברכים על התיקון.
אל תשכחו שיש עוד כמה גורמים בעסק הזה
כמו התטאות שנכנסות לעבודה
הסטייה שמשתנה וכו.....
אני מציע לכל המבקרים לשאול את עצמם
מה שחקן עשה ומה אני יכול ללמוד מזה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
ואם לסבתי היו גלגלים הייתי נוסע היום על רולס רויס או בנטלי ?
איך התשובה שלי, לפי אין שכל או לפי אין רגש ?
חברים יקרים,אנא אל תגיבו על תגובות כמו של navhmjep.בכך אתם מתייחסים אליהם וזה כבר יותר מדי. ובאמת לרמה כזאת אין לתת במה.
האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמטפלת באופציות בצורה הטובה ביותר ?
התקדמות הפוזיציה וסטאטוס השוק.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
חברים יקרים !!!
לפי תגובותיכם תפסתי שלא הובנתי כלל ודברי הובנו ההיפך הגמור מכוונתי .
אבקש מכולכם לקרא את הבהרותי ולהווכח בכנות דברי.
ראשית :
אני מתומכיו הנלהבים של שחקן. אפשר לראות זאת בהרבה מההודעות האחרונות שלי שעניתי לאלו שבקרו את שחקן על כך שהשוק עולה והוא צפה שיירד.
גם בשרשור "הוצאת הרגש מהמשחק" וגם בשרשור "האם אני חכם יותר מכולם" תמכתי בשחקן נלהבות.
מהיום שנרשמתי לאתר אני עושה את האסט' שלו בהתלהבות יחד עם המודעות שאני כלל לא מסוגל להגיע לכך לבדי.
וכעת לגופם של דברים:
בשרשור "הוצאת הרגש מהמשחק" נטען כלפי שחקן שכיון שהוא חושב שהשוק צריך לרדת הוא מתעלם ממגמת השוק לעליה ובכך הוא פועל לפי רגש.
אתמול והיום כשהגיעו הירידות ששחקן צפה נהניתי לראות איך שחקן קלע אל המטרה ועל זה שאלתי שאלה ריטורית להוכיח ששחקן פועל לפי שכל בריא ולא לפי רגש.
כאשר כל העיתונים והפרשנים ובסקירות של הבנקים הגדולים צופים עליה בשוק ושחקן כותב ירידות ויש לו אומץ לתת אסט' על זה לציבור זה מי שפועלבאמת לפי שכל.
לא התכוונתי כלל לבקר את שחקן על התיקון שעשה במיוחד שהיו כאלה כאן באתר שבכו על ההפסד אלא אדרבא להראות לכולם שההגיון הבריא של שחקן כאשר יצר את האסט' שלו היה מדויק להפליא.
ובכן: אני מודה לשחקן על האתר הנפלא הזה ומצפה לעבוד אתו שנים רבות ויחד אתו עם כל החברים כאן שעוזרים אחד לשני. :oops: :oops: :oops:
בסוף דברי יורשה לי להעיר למנהל האתר אשר חרג מהנורמות המכובדות של האתר הזה בתגובה שלו. אף אם לפי דעתו אני מה שכתב עלי דומני שאין מהראוי להגיב בצורה זו.
:cry: :cry:
LONG מצטרף לדעתך!
]חוק מס' 1 באופציות מעו"ף
"אני לא יודע אם המעו"ף יעלה או ירד"
ציטוט של יוסי אלוף
שחקן ביצע את התיקון מאחר והוא מקצוען ולא מהמר
אם המעו"ף היה ממשיך לעלות היינו מברכים על התיקון.
אל תשכחו שיש עוד כמה גורמים בעסק הזה
כמו התטאות שנכנסות לעבודה
הסטייה שמשתנה וכו.....
אני מציע לכל המבקרים לשאול את עצמם
מה שחקן עשה ומה אני יכול ללמוד מזה.[/quote]
אבקש פעם נוספת מכל מי שלא הבין את דברי כראוי לקרא את תוכן ההודעותבשרשור הוצאת הרגש מהמשחק במיוחד בסופו.
בכך יוכח טוהר כוונותי.
למותר לציין שאפשר לראות שהדברים שם נכתבו כמה ימים לפני ההודעה כאן ולא עברו עריכה.
אני השתכנעתי בטוהר כוונותיךציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
עם זאת, איך שכתבת את זה, והניסיונות מדי פעם לערער את מקצוענותו של השחקן ע"י חברים בודדים באתר, שניהם ביחד הקפיצו כמה אנשים. גם אותי, אע"פ שלא הגבתי.
קיצר, קצת יותר תשומת לב למה שכותבים... במיוחד אם התכוונת בדיוק ההיפך...