נשאר. אל תדאגי! :dציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
Printable View
נשאר. אל תדאגי! :dציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
דמי כיס, אם כך מדוע לא עושה ניהול מכירת אוכף קניית שוקת של משה?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני נכוותי הרבה פעמים ואמשיך להכוות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי kapako
בוודאי ידוע לך מחקרו של פרופ' כהנמן חתן פרס נובל על הפסיכולוגיה של הכלכלה שבני אדם לא פועלים לפי הגיון כלכלי אלא לפי רגשות. דוגמא ידועה שלו אחד קנה כרטיס לקולנוע במאה ש"ח ונאבד לו הוא לא קונה כרטיס חדש כי הוא לא רוצה להשקיע 200 ש"ח על הקולנוע אבל אם נאבד לו 100ש"ח סתם באותו יום הוא כן יקנה כרטיס לקולנוע אפי' שמבחינה הגיונית אין הבדל בין איבוד כרטיס לאיבוד מאה ש"ח.
ויש לו הרבה דוגמאות בזה כדאי להעמיק במחקר שלו שמספק הרבה תובנות להתנהגות הפסיכולוגית הבלתי רציונלית בכלכלה .
כך אין שום סיבה לא להכנס לפוזיציה מסוימת בגלל הפסד מפוזיציה אחרת.
ברצוני להבין הרי אם המדד ירד מתחת ל1130 אתה תפסיד אלא אם כן אתה בונה על כךשתצליח לצאת לפני הירידות.ציטוט:
אני עוקב מקרוב אחרי מה שהוא עושה שם. זה מעניין מאד. אבל נכון למחירי הסגירה אתמול, על הנייר, האסטרטגיה שלו מפסידה. אני מעדיף ללמוד את זה על יבש.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
שתי האסטרטגיות היחידות של שחקן שעשיתי, שהפסידו, הוציאו לי את החשק להסתכן. לפחות בנתיים. ואני ממש מבסוט בנתיים מהשוקת הרחבה. כל יום, הערך שלה (על הנייר) עולה בכמה מאות שקלים. המדד עולה, המדד יורד. למי איכפת? אז מה צריך יותר?
ואם אני אגמור בסוף החודש עם "רק" 5%, גם טוב לי.
אני דווקא רואה כאן באתר דוגמאות הפוכות. אנשים שמפסידים, נכנסים לסיכונים גדולים כדי לנסות להחזיר את ההפסד. דווקא הגישה של kapako, נראית לי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
אתה מבין נכון. באזור ה 1150 יוצאים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
זו גם הסיבה למה לא לעשות את זה בשבוע 4 לפקיעה. הגרף הרבה יותר שטוח ומעוגל, והעליה ב 1150 לא גדולה, והיא יכולה להיבלע לגמרי אם יש ירידות ועליה בסטיית התקן.
בשבועות 2 ו 3 הבליטה יותר חזקה.
לגבי שבוע הפקיעה, אני חושב שאפשר גם ללכת על זה, אבל צריך לבדוק. אסור להישאר עם האסטרטגיה הזו לפקיעה.
navhmjep
אגב אם אתה מתעניין בחלטות לא רציונליות אני ממליץ לך לקרוא את הספר:
"לא רציונלי ולא במקרה" של דן אריאלי
תודה על התגובהציטוט:
לפי ההגיון הזה הפוזיציה הזו טובה לכל שוק בכל מצב.
לכאורה אפשר לעשות פוזיציה דומה באוכף על 1180 וקונים פוט 1160 וקול 1220 ואם יהיו עליות אתה יוצא ואם עושים את שתי הפוזיציות לכאורה אתה יוצא ברווח מאחד מהן.
מה שכתבתי למעלה בקשר ללקיחת סיכונים ותגובתך שיש שנכנסים לסיכונים בגלל הפסדים אתה צודק באותו מידה אין קשר בין מה שהפסדתי בפוזיציה כלשהי לבין הכניסה לפוזיציה חדשה הכלל הוא לבדוק את הפוזיציה שלפניך בלא קשר להפסדים או לרווחים קודמים.
דמי כיס!!!
אתה חזק במשמעת עצמית כמו שכבר נתת לנו על הראש!
טוב מאוד
חברים, התפרסם שיפוץ לאסט' היכן שהוא או שעדיין לא ?
תודה.
טרם
תודה צדיק.