אבישי,ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishais
הסטופ לוס פורסם שלשום (שוב) באשכול תיק הפורום.
רונן
Printable View
אבישי,ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishais
הסטופ לוס פורסם שלשום (שוב) באשכול תיק הפורום.
רונן
מצאתי. תודה רונן וסליחה על הטרחה (מסתבר שאני רשום לקבל איתותים במייל מערוצים מסויימים, כולל כמובן התיק לדוגמא, אבל לא קיבלתי ביומיים האחרונים משום מה. מקווה שהתקלה זמנית)
עדכון 9/2/10:
המנויה סיימה את המגמה העולה בגל המשני, ועברה למהלך חסר מגמה.
בהצלחה,
רונן
רונן היי
אפשר בבקשה לקבל עידכון לגבי המניה, איתותי קנייה וכו'
תודה
היי רונן
ב 9/2/10 כתבת שהמניה עברה למצב חסר מגמה
ב 9/2/10 נוצר שפל חדש כך שיש שני שיאים עולים ושני שפלים עולים
למה היא מוגדרת כ חסרת מגמה
מצורף גרף
תודה מראש
אייל
אייל,
מבחינה תיאורטית, הניתוח שלך נכון.
מבחינה מעשית, קיימת אי בהירות ולפיכך אני (באופן אישי)
מעדיף להגדירה כרגע כחסרת מגמה, ולהתייחס למקטע
הבעייתי שבין ה- 27 בינו' ל- 10 בפבר' כמקטע תקף,
באופן זמני, עד להתבהרות התמונה.
זוהי רק נקיטת זהירות מצידי ואני מעריך שתוך זמן קצר
תבחר המניה כיוון.
כך או כך, מוגדרת המניה אצלי כמניית עוגן, ולפיכך ההתיחסות
לגביה סבלנית הרבה יותר ממניות אחרות בתיק.
בהצלחה
רונן
[attachment=0:3g8me3kd]Daily.19.03.10_2.GIF[/attachment:3g8me3kd]
ישראמקו במגמת עלייה בריאה, עם מחזורים התומכים בהמשך העליות (דועכים בירידות, מתרחבים בעליות).
מתחילת השנה, המניה נסחרת בתוך משולש מתכנס, אבל קראתי בספר של אלכסנדר אלדר, שאם משולש כזה לא נפרץ בשני השלישים הראשונים שלו, אז כל פריצה שלו כבר מאבדת משמעות.
ואולי זהבאמת נכון, לראיה המשולש באמצע הגרף, נפרץ מטה בשפיץ של המשולש, ובאמת זה היה חסר משמעות.
לכן, עפ"י הספרים, רמת הסטופ לוס אמורה להתמקם באזור השפל האחרון 54.
לגבי קניה, למדתי מרונן שפריצת ה60 תייצר מגמה מינורית עולה, וזה יכול להוות איתות קניה ראשוני לגיטימי.
שיא כל הזמנים הוא 63.70.
לצערי מושקע חזק במניה,
אני אומר לצערי מכיוון שלדעתי ההנהלה לא אמינה וייתכן שזו שטות להכנס להשקעה כזו גדולה בחברה כזו, בכל אופן בחרתי להכנס גם מכיוון ששער 57 היה מאוד נח לכניסה וגם מכיוון שקיווית שההמלצה של כלל פיננסים על המניה תגרום לעליות יותר רציניות ממה שהיה מאז ההמלצה.
3 נקודות חיוביות לטובת המניה:
1- אכן המחזורים בירידות הם מחזורים קטנים וייתכן שהמחזיקים הרציניים חושבים שמאוד כדאי להחזיק במניה על אף העליות שהיו.
2-כלל פיננסים ממשיכים להגדיל אחזקה בחברה.
3- אם אני לא טועה אז גם לישראמקו יש שטחים שעברו סקירה ססמית (דניאל) וצריכים לקבל תשובה במאי בערך. (זה בהנחה שאין עוד שטחים).
עדיין לא הייתה המולה סביב החדשות האלו ואני חושב שיש סיכוי וזה רק עניין של זמן עד שיעלו כותרות בעניין והמניה תעלה רק על בסיס הציפיות של הציבור.
מקווה לטובתי שאני צודק (או שאשתי תנקנק אותי).
שבת שלום לכולם!!
תשים לב איך כל המניות שקשורות לתמר הבולינגר מתכווץ
דלק (כולם) אבנר ישראמקונפטא והשטח ליד תמר רציו
אל תשכח שהיה עליהום בתיקשורת על מניות הנפט וכולם ירדו
המניות הנ"ל ניראה כאילו ניכנסות להמתנה לסקר של רציו
גם אני מושקע בישרמקו
אייל
מצטער על השאלה הטיפשית אבל אינני מבין גדול בניתוח טכני ולכן השאלה שלי היא: האם בולינגר מסמן תנודתיות?? אני מניח שלזה התכוונת.
ואכן אני מאמין שאף אחד לא רוצה להפסיד את הזכיה אם תהיה אך מצד שני אנשים כבר לא רצים כמו עיוורים לקנות מניות עם סיכון כזה (שלדעתי הסיכון מתומחר חסר- כלומר יש סיכוי לרווח גבוהה יותר מאשר להפסד גדול, במלילם אחרות תוחלת-סיכון מאוד כדאית).
בכל מקרה מומלץ לעקוב אחרי ההתנהגות של נובל (NBL).
יש איזה מנתח שמוכן לזרוק מבט על הגרפים שלה?? לדעתי גם שם מתחיל לזוז משהו בימים האחרונים, לא סגור מה וגם לא סגור שיש משהו, סתם תחושה ראשונית.
העיקר שיהיה שבוע טוב לנו , ולמדיה הקטנה שלנו!