Re: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת
עוד דבר נוסף,היות וכל אחד יש לו הסכמים שונים עם הגופים שאיתם הוא מבצע את הפעולות אזי גם אם שחקן ירשום אין לזה רלוונטיות לאחרים.
כמו שגם מחירי הביצוע אינם רלוונטים היות וכל אחד מבצע בזמן אחר {אני מודע לזה שכבר הוסבר פה הנושא הזה ורק לראיה ההפרשים הגדולים שהתגלו בביצוע ה"גאפ" אתמול במהחך כמה דקות בסה"כ}.
בינתיים הספקתי גם לקרוא את תגובתו של אדמין ואני עדיין חושב שאף אחד פה לא חייב להוכיח לגולשי האתר ובטח לא לגולשים שאינם באתר מה יכולתו של "שחקן"
מי שנמצא פה לא צריך כתבה או פירסום של מסמך וחתום ע"י רואה חשבון או כל אחד אחר.
שוב, יש גבול לכל דבר,לא?
אותי בכל אופן התגובות הללו יותר מכעיסות מאשר אלה שצועקים "מפסידים" קטסטרופה" וכו.
אני רוצה להגיד, שאני השתתפתי בדיונים השונים לגבי אופציות שיפור האסטרטגיה היום. אבל הוספתי וכתבתי בכל הזדמנות שאני נשאר באסטרטגיה כפי שהיא ולא עושה שום שינוי. כל הכוונה הייתה לימודית, ואני מקווה שככה הדברים הובנו. הבוקר באמת לא הבנתי איך נצא מהאסטרטגיה בשלום. אבל סמכתי ואני סומך על שחקן, שאמר פעם באחד המקומות:
"אני דואג לכסף שלכם יותר מאשר לשלי"....
לכל החברים הדנים באסטרטגיה
אני מבקש רק להזכיר לכולם שאין לבדוק את האסטרטגיה עפ"י הפוזיציה הקיימת, ויש לקחת בחשבון את ההכנסות שהיו ממנה בהתחלה וכן את הרווחים שנבעו מכל התיקונים שעשינו, כולל ההוצאות שהיו
כל צבר המזומנים שהיה למן ההתחלה, דרך התיקונים ועד לסגירה, הוא מכלול אחד שלם, וככזה יש לראות אותו כשבאים לסכם את חשבון הרווח וההפסד
זו האסטרטגיה הראשונה שעשיתי מעודי, ומאז עשיתי בהצלחה מרובה גם את כל השאר.
בי"ס מצוין, ולפי החישובים שלי, וקל לי כי היא הופעלחה בחשבון חדש לחלוטין שנפתח לצורך זה, המצב לא רע
קרח דמי כיס תמים וכל השאר
באמת שהתגובה שלנו לא הופנתה
אליכם, אלא ל"עושי צרות" למיניהם
וגם שחקן הדגיש זאת. תמשיכו לעשות
את מה שאתם עושים, הדיונים המעולים,
ההתייעצויות והעזרה ההדדית.
לא ניתן לעושי צרות כאלו ואחרים, שמגיעים מכל
מיני מקומות שהם נשלחים מהם, לעצור אתכם
ואותנו.
יישר כח!!
בהצלחה :d
אדמין, מבקשים דבר פשוט שאתה בתור מי שמעיד על עצמו כמי שמבצע את כל האסטרטגיות של שחקן יכול לעשות בקלות. פשוט לרשום את הפעולות והמחירים שביצעת באשכול ובזמן אמת. זו לא טרחה שהרי מימלא אתה מעיד על עצמך שאתה רושם כל פעוולה ופעולה. אתם המנהלים מקבלים אולי את הרושם שהדרישה הזו באה כביכול על מנת לקעקע את אמינותכם ואין דבר פחות נכון מזה. כל עוד כל אחד ירוץ על סט אחר של מספרים , לא תהיה לו כל דרך להשוות ולדעת אם מצבו באסטרטגיה לעומת מה ששחקן ואתה מציגים נובע מעלויות פתיחה שונות, מביצוע לא נכון של ההוראות או מאלף ואחת סיבות אחרות. אני מאמין שהרבה מתחרים מקנאים באתר ולא יהססו לתקוע מקלות בגלגלים ולהציג את שחקן כמאחז עיניים, אבל מפה ועד להתייחס לבקשה לגיטימית בקשר עם בעיה שגורמת בלבול רב לחברים בחשד הדרך ארוכה.
אני מקווה שמישהו יקח על עצמו את ניהול האסטרטגיה בשוטף ויציג את הפוזיציה והעלויות בכל פעם שיש תיקון , וכך כל אחד אחר יוכל בקלות להשוות את עצמו לסטנדרד.אדמין אתה בהחלט נראה לי אותו אחד מתאים כי אני מניח שזמנו של השחקן מוגבל.
לא רואה איך SMS יפתור את הבעיה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
ראיתי שמישהו כתב אם נכון מה שכתבתי ואם בצעתי בכלל.
אני חושב שהתיק שלי הכי מוכר באתר אני כותב כל מה שאני עושה ובאיזה שערים (לדוגמה שורט
נדלן 280).אני בצעתי את האסטרטגיות מהיום הראשון בהתחלה בבודדת ואחרי זה כבר כחלק מהתיק האישי שלי כי אסור לי לסחור במניות יומי.
הטעות היחידה שלי באסטרטגיה ויעידו יוסף ונירי כי אני כתבתי את זה בחדר אופציות בזמן שזה קרה היא שבמקום 1080 כתבתי 1090.חוץ מזה נדה.
אבל עזבו יש לי הצעה יותר טובה ואני יעשה משהו שעד עכשיו נשמר בסוד.
גלובס לא סתם כתבו על האתר !!! הם רצו הוכחה על התשואות ולא הסתפקו בזה שהכל מתועד.
כל המנהלים מכירים את זה וכל ההתיעצות שהיתה מאחרי הקלעים אם לחשוף תיק אישי של שחקן ואת התיק של האתר --->>> התיק שלי עם תאריכים והכל כי אני הייתי כאן מהאסטרטגיה הראשונה.לאחר ההתלבטות ובגלל שחששנו שאם לא נשתף פעולה יציגו את הדברים בצורה שונה העברנו את החומר אחרי בדיקה של 2!!! רואי חשבון חתומים על מסמך התשואות.
עזבו את הכל ועזבו מלה שלי לעומת מלה של מישהו אחר.תיכנסו לכתבה ותלחצו על השם של צאלה קוטלר ותכתבו לה שתעלה את התיק שהועבר אליה או שתציג אותו בגלובס או כל דבר אחר.אני מזכיר רו"ח חתום על זה ואם תרצו נוסיף גם נוטריון ואז תגידו לי מה התשואה מה ההגנות וכמה עשינו.אם אני אומר שאני מוגן עד נקודה מסוימת זה בגלל שאני פשוט מוגן עד נקודה מסוימת.סתם נקודה למחשבה ביום שני האסטרטגיה היתה ברווח ופתאום היו כאלה שהרויחו 1000 לאסטרטיגה אחרים 800 אחרים 200 ואפילו כמה שטענו שהםפ במינוס קל.איך יכול להיות? מחירים שונים רבותיי זה כל ההבדל :d :d
אני מסכים עם RH2000 בכל מילה כאילו יצא לי מהפה
אדמין או מנהל אחר ולדעתי אדמין כי הוא באמת סוחר כמו שהוא אומר ( ולא שחקן מעוף שמאוד עסוק ) צריך לדעתי פשוט לכתוב מחירים כתיבה /קנייה וכך נוכל לעשות מעקב מדויק ואך ורק למען התאמה בין כולם פה ולא כדי להוכיח כלום לאף אחד וזו הנקודה
החדשים צמאים ללמוד ורוצים דוגמא
אדמין יכול לתת אותה עם אסטרטגיה מחירים מדויקים
RH2000 יוכל לשדרג לנו את הקובץ (אגב כתבתי לך ידידי לגבי שיצא לי מספר שלילי משוקלל בפוט 1110 האם יצא גם לך לאחר כפתור רכז פוזיציה בתיקון היום )
ואנשים טובים ישדרגו עם הצעות ייעול נוספות את האתר לגבהים חדשים יותר
נקווה שאדמין יסכים לבקשה שלנו
בהצלחה :d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
תודה למגיבים. חלילה לא התעצבנתי ולהיפך דוקא אלו שאני והמנהלים כיוונו אליהם לצערי
לא הגיבו. אין בעיה לטעות, כולנו טועים ובפרט שאלו הצעדים הראשונים. פשוט לרשום
כשהמדד אדום כי הנזק עלה מאתמול להיום בעוד 3000 ש"ח זה כבר מוגזם.
אני לא מסכים שזו לא דמוקרטיה - האתר הוא בהחלט דמוקרטי וציינתי כבר בעבר,
לאן שאתם תחליטו לקחת אותו לשם הוא יתפתח. אני מצידי אשתדל
לעמוד בכל הבקשות וכך גם יתר המנהלים. ..........
.
אני חושב שהאנשים שכיוונתה אליהם פשוט פוחדים להגיב , או שכבר נזרקו מהאתר.
מה שהיה בבוקר שהיו אנשים בלחץ ופשוט ביקשו עזרה (אל תשכחו שיש כאן אנשים שזאת היתה האסטרטגיה הראשונה שלהם). אני לא עקבתי אחרי הכול (אני אישית כבר מחוץ לפוזיציה) ,אבל אני מניח שאם היתה יוצאת הודאת הרגעה גלובלית בבוקר מפי אחד המנהלים אז אולי זה היה נראה אחרת. אפשר היה במפורש לציין בהודאת ההרגעה שאין צורך להתיעץ באף אחד אחר באתר.
אבל כשזה לא קרה התחילו אנשים אחרים להגיב. (אין וואקום)
חלקם אני מניח באמת ניסו לעזור, וחלקם אולי פעלו ממניעים אחרים.
בכול מקרה , אני חושב שיש מקום לכול אחד להשמיע את דעתו.
בהצלחה לכולם בפקיעה מחר. (בשעה זאת סנופי +0.3 , נראה לי קטן על השחקנים למחר)
זה לא הסנופי זה שוב הארביטראז . גבוה מאוד למעלה נכון לעכשיו.
אני יסביר איך המערכת אמורה לעבוד ואז אולי זה יעשה קצת סדר.
שחקן מסמן הודעה מסוימת שהוא מעלה וומסמן במקביל את הפעולות השהוא הולך לבצע (אלה שיופיעו בהודעה).ברגע שהוא מבצע שלח אוטומטית הסטרימר זורק את הנתונים לאותה שניה כולל בטחונות מן הסתם ומתחיל לעקוב אחרי האסטרטגיה וככה גם בכל שינוי.אם מגיע ל 10 אחוז זה נסגר אוטומטי ומוציא הודעה.אם לא אפשר לדוג כל כמה זמן ולבדוק כמה אחוז רוח או הפסד יש שם שכמובן אם אין הצלחה זה ישדר את ההפסד.ברור שיהיו טיפלה הבדלים בגלל זמני הביצוע אבל זה אמור לפתור את הבעיה