RH שלום.
תודה על הלינקים וההשקעה
משום מה איני מצליח להיכנס לאפשרות הורדה מבלי להירשם כלקוח פרמיום.
אשמח לתגובתך
Printable View
RH שלום.
תודה על הלינקים וההשקעה
משום מה איני מצליח להיכנס לאפשרות הורדה מבלי להירשם כלקוח פרמיום.
אשמח לתגובתך
אפשר להוריד גם בלי להיות לקוח פרימיום - פשוט אם יש עומס הם נותנים עדיפות ללקוחות הפרימיום. חכה קצת ונסה שוב.
רון קודם כל תודה. הקובץ מעולה ועוזר מאד.
יש לי שאלה ובקשה
1. למה כל פעם שעוברים מטאב לטאב האקסל חוזר לברירת המחדל "מסך מלא" זה לא כל כך נוח האם זה באג בגירסת ה2003 .
2. האם אתה מרשה לעשות שינויים בקובץ חשבתי על טאב לארביטראז'ים אפשר לנצל את העובדה שיש טאב של אורדרנט להוסיף טאב לחישוב ארביטראז.
3. האם יש אפשרות טכנית או מעשית לקבל את המידע מהאורדרנט ברציף ז"א בהנחה שאני מוכן לשלם על זה האם זה אפשרי?
תודה על הכל
נחמד מצידך הרצון לשתף אנשים בסימולטור אלא מה? אם אין כל כך יכולת לכתוב, מחוסר ידע ונסיון(אמנם בוגר קורס אבל זה לא זה...) לא אכתוב משהו סתם רק כדי לכתוב . איך שאומרים :" אם אין לך מה להגיד, אל תראה את זה לכולם בפומבי..."
רפאל ראה בפתיח האשכול. ההגבלה הוסרה. אם מישהו נפגע אני מתנצל. הכוונה היתה טובה.חג שמח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי rafuli1
ציטוט:
פורסם במקור על ידי haiim
1. זה מכוון על מנת שתוכל לראות את כל הפיצרים בעמוד. הרעיון הכללי הוא שברמת הגליונות שבקובץ אין לך יותר מידי מה לחפש בתפריט האקסל.
2. תוכל להוסיף איזה גליונות שתרצה אבל מומלץ לא להוסיף דבר בגלינות האורדרנט והביזפורטל מפחד שתפגעו בתא קריטי, וכן להזיז דברים ממקןמם.
3. לא הצלחתי לקשור את עמוד האופציות באורדרנט לאקסל עקב הגדרות בטיחות באורדרנט שלא מאפשרות לעשות זאת. ייתכן ויש דרך וזו אחת המטרות של הסיעור בפורום.זו בהחלט יכל להיות שיפור משמעותי. אוליי אם שחקן באחד השיפורים באתר יספק מחירי אופציות און ליין זה יפתור את הבעיה, אך כידוע הסיבה שבביזפורטל הנתונים בפיגור היא כספית. זה עולה המון כסף לקבל נתונים חמים.
RH2000 הכל עובד מצוין בקובץ באקסל 2003 חוץ מגיליון הCHART שמתברבר ולא מראה את הגרפים לכל אסטרטגיה ולא גם לאסטרטגיה הכוללת של כל הגיליונות TA1 עד TA4
וזה גם מקרין לגרף שבגיליון TEST שגם הוא לא מראה שינוי בגרפים אם משנים את האופציוה אסטרטגיה 1 או אסטרטגיה 2 וכו אלא נשאר על אותו גרף של TA1
מעניין אם מישהו יכול פה לפתור את הבאג הזה
תודה
כן קיבלתי מדבי משוב שהגרפים מתברברים באקסל 2003. הבעיה שלי היא שיש לי רק אקסל 2007 ושם אין בעיה למעט גרף כולל של כל האסטרטגיות בגיליון CHART, כך שייתכן שזו בעיית המרה. מישהו נתקל בבעיה בגירסת 2007? האם יש כאלה שעובדים על 2 הגרסאות ויכולים להשוות (YC5000 ?)ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
תודה רבה!!!
היי רון,
תודה רבה על הקובץ :)
יש כמה דברים לשיפור:
1. בגליון Chart1 הכפתור "הכל ביחד" לא עובד אצלי. מציג גרף ריק.
2. באסטרטגיות מסויימות העמלות מהוות גורם שאי אפשר להתעלם ממנו, ולכן היה נחמד אם בגליון Test הייתה אפשרות לבצע את הטסט כולל עמלות.
בנוסף, לתת אפשרות לבחור האם לכלול עמלות עד עכשיו (במידה וזו אסטרטגיה לפקיעה) או לכלול גם עמלות עתידיות בסגירה (במידה ולא מדובר באסטרטגיה לפקיעה).
3. היה נחמד אם היה כפתור "נקה פוזיציה" שהיה מנקה את הגיליון ומאפס את כל השדות לקראת פוזיציה חדשה לגמרי.
4. הכפתור "רכז פוזיציה" מצויין ומאוד מועיל. ויש לי 2 הצעות לשיפור:
- את הרווח/הפסד כתוצאה מסגירת אופציה לסכום בשדה נייטרלי (אפילו נסתר) ולא באופציה הראשונה בפוזיציה. העניין הוא שזה קצת מבלבל, כי לי חשוב לדעת מה היה שער הביצוע של כל האופציות בפוזיציה (יחד עם זאת, אין לי בעיה עם ריכוז אופציות זהות ומיצוע המחיר שלהן).
הכפתור "נקה פוזיציה" (ראה סעיף 3 :)) יאפס גם את השדה הנייטרלי הנ"ל.
- בנוסף, רכז פוזיציה לא לוקח בחשבון (לא מוסיף את העלות לאופציה הראשונה שנשארה) את העמלות של האופציות ש"נסגרו".
שוב, המון תודה על הקובץ ועל השיתוף!
אביעד