לא יודע מה ואיך הוא מחשב שם. לפי הגדרה, ההפסד המקסימלי במדרגה של סטרייק אחד זה 1000 ש"ח לאופציה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
Printable View
לא יודע מה ואיך הוא מחשב שם. לפי הגדרה, ההפסד המקסימלי במדרגה של סטרייק אחד זה 1000 ש"ח לאופציה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
[quote=דמי כיס]אני עשיתי חצי על 4 סטרייקים וחצי על 6 (שיניתי את דעתי באמצע). ניתן היה לעשות גם את כל ההגנה על 5 סטרייקים באותה מידה.[/quote:1pgy8qrs]ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
כיוון שבשוקת מבצעים פעולות רבות, אני מאמין שחשוב לכלול את עלויות העמלות בניתוח שלה.
האם תוכל לפרט את הרכב השוקת? מודה שלא ברור לי אילו הגנות רכשת. אם אכן רכשת הגנות מעבר לאופק, הבטחונות עשוים לקפוץ דרמטית...
[quote=דמי כיס]לא יודע מה ואיך הוא מחשב שם. לפי הגדרה, ההפסד המקסימלי במדרגה של סטרייק אחד זה 1000 ש"ח לאופציה.[/quote:2ohg2y1k]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "צ'יצ'ו":2ohg2y1k
גם אני חשבתי כך אבל מסתבר שזה לא כך:
אם השוקת שלך רחבה מאוד הבטחונות הם לא 1000 שח ליחידה אלא בערך 700 שח. נכון שההפסד המקסימלי הוא 1000 שח אבל הבנק מכניס גם את הסיכון שהוא נמוך יחסית.
כמובן שאם וכאשר המדד יזוז לאחד הכיוונים הבטחונות יעלו במהלך החודש לכן חשוב להשאיר בצד 1000 שח לכל שוקת.
אני חוויתי את זה בשוקתות של נובמבר.
דמי כיס תודה רבה על השיתוף
ההפסד המכסימלי הוא 1000 אבל הוא תלוי כמובן במחירי הקניה של האופציות. הבטחונות תמיד יהיו הפסד מכסימלי - כמובן בניכוי המזומן שיש בחשבון
בנתיים, הבנק/ חבר הבורסה יכול שלא לקחת את כל הבטחונות בגלל צורת חישוב הבטחונות
המרחק בין המדד היום לבין התנודה של הפוזיציה כלפי מטה הוא מספיק גדול כך שהתרחיש הגרוע ביותר (תרחישים 44-45) נלקחים כ 35% מהתוצאה ולכן לא לוקחים עדיין את מירב הבטחונות
לגבי "טריק" הבטחונות בצורת W ישנו שחקן ידוע שהשתמש בו - השם אלי ארוך מוכר לך?
בדקתי את מה שאמרת,
הבורסה לא ירדה מעל 15% בחודש בודד,
לכן 920 מספיק בטוח.
לגבי עליה ,
1180 הוא רק 10% כלפי מעלה.
היו מקרים שהבורסה עלתה מעל 20% בחודש (ניתן לראות זאת בשנה הנוכחית).
אך במקרה שלנו , לא ריאלי שיהיו עוד עליות , כמובן שלא יגיע למעל 10%,
לכן השוקת הזו היא "כסף בטוח".
מכירה של הקצוות 920 ו 1180 תתן 226 שקל.
אין צורך בהגנות , אלא רק לשם הורדת הבטחונות.
במקרה הקיצון כלפי מטה 3000 שקל בטחון,
כלפי מעלה 5000 שקל .
כך שניתן לוותר על ההגנה.
לאחר הבדיקה, נראה שאתה צודק,
יכול להיות שמחר אני אבצע שוקת כזו ללא הגנות.
אין לי שום כוונה לנהל אותה , אשאר איתה עד לפקיעה ואקח לי 220 שקל רווח.
לדעתי זה לא חכם לא לנהל את זה כי גם אם נניח שאתה סבור שלא יהיה עליות אבל יכול להיות שתהיה ירידות וחבל לא להתקדם עם רגל הקולציטוט:
פורסם במקור על ידי chikko
כמובן דעתי בלבד
השאלה באיזה שלב (כמה זמן לפני הפקיעה).ציטוט:
פורסם במקור על ידי qjol
ככל שקרובים יותר לפקיעה אני נוטה להסכים איתך.
בשלב מוקדם של החודש, זה לא מומלץ, זה בדיוק ה"קטע" של שוקת רחבה, המשמעת לא להתפתות לשנות אותה בשלבים המוקדמים של החודש.
הייתה ירידה של 15% בתוך חודשי. לקראת סוף החודש היו קצת עליות, וזה נגמר ב 12%. אני מעדיף לקחת רזרווה בכיוון למטה.ציטוט:
מתי זה היה?ציטוט:
נראה לי שזו טעות. אני חושב שפעם בשבוע, רצוי ביום חמישי לפני הטתא של הוויקאנד, ניתן לעשות שינויים לצורך מיקסום הרווח. זה לא "ניהול" מטריד יותר מדי, ומאד כדאי. וכמובן שאם תהיה התקרבות מעבר לגבולות הגיזרה שאנחנו מגדירים לעצמו, צריך להקדים ולבצע הרחקה, כאשר עלות ההרחקה עדיין זולה.ציטוט:
אני בכל אופן אמשיך לעדכן לפי השוקת שלי.
דמ כיס - תודה על השיתוף.
הדיון מרתק ומאלף - לפחות למתחיל כמוני.
שוב תודה.
דמי כיס קודם כל תודה רבה על ההשקעה
אני נוהג לפני שאני נכנס לפוזיציה לדעת כיצד אני יוצא ממנה.
על אחת כמה וכמה אחרי חודש שעבר, בו נהגתי בדומה אליך עם שוקת, אולם נכוותי מהפקיעה הגבוהה.
מהם אותם הדרכים שניתן לתקן מצב ובו המדד בורח לאחד הכיוונים ומאיים(למרות המרווח הגדול) לפרוץ את השוקת, מלבד צמצום הרגל הנגדית (לרוב הרווח מכך הוא קטן בעיקר אחרי קיזוז עמלות) ??