תודה נימרוד, התשובה שלך נראית הגיונית ועושה שכל :)ציטוט:
פורסם במקור על ידי נימרוד
Printable View
תודה נימרוד, התשובה שלך נראית הגיונית ועושה שכל :)ציטוט:
פורסם במקור על ידי נימרוד
[quote=צ'יצ'ו]תודה נימרוד, התשובה שלך נראית הגיונית ועושה שכל :)[/quote:2c17ujx6]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "נימרוד":2c17ujx6
כמובן שיש כאן את אלמנט הזמן. ככל שמתקרבים לפקיעה, ככה תחום התשואה המירבי עולה. עד שביום הפקיעה הוא 1020-1080.
אני מבין שאזור העשר אחוז רווח זה 1600- 1700 שקל ומהסתכלות על הכתיבות אני מתקשה לראות איך אפשר להגיע לכזה רווח , אולי אולי ביום חמישי לקראת הסגירה בזכות השחיקה, רוב הכסף אמור להגיע מהשחיקה של 3 הקולים ב-1090 שאני קניתי ב-450 שקל, נגיד והשוק ירד לאזור ה-1045 כמו שאנחנו רוציםפלוס שחיקה זה יגיע לאזור ה-250 שקל בערך, זה רווח של 3*200 = 600 וביחד עם השחיקה של קול 1080 שקניתי ב-730 שקל נגיד ירד לאזור ה- 330 שקל בצורה גסה זה עוד 400 שקל, הפוטים הכתובים ישארו בערך אותו דבר והקול הגנה שלנו יפסיד איזה 50 שקל, שוב בצורה גסה אני רואה פה רווח של 1000 שקל בערך אם הכל ילך כמו שצריך לקראת יום רביעי, איך מגיעים ל-1700 שקל?
אם ממתינים עם זה לשבוע הבא אני יכול להבין אבל מישהו יכול להסביר תסריט הגיוני שכבר ביום שלישי רביעי נגיע לעשר אחוז רווח?
תודה
ששון ,
ירידה של המדד מ 1063 לאזור ה 1045 תוך כ 3 ימים אכן יכולה לעמוד ביעד שציינת , אדגים זאת בעזרת חישוב קצת פחות גס מזה שביצעת אבל כזה שמספיק בכדי להראות ייתכנות :
הדלתא של האסטרטגיה כ (55-) * 18 נק' = 990 ש"ח.
התטא של האסטרטגיה כ (220) * 3 ימים = 660 ש"ח.
סה"כ : 1650 ש"ח .
ואפילו לא התחשבנו בשאר הגורמים כמו סטיית התקן , שלעניות דעתי תתמוך באסטרטגיה ותוסיף לרווח ( הווגא כ (-250) כמדומני ) .
נימרוד
שאלה כששחקן מעוף ממליץ
מכירה: הכוונה ללא כותבים
קניה: הכוונה לכותבים
chikko
האם אתה גם כותב ויש לך בטחונות או רק קונה ומוכר
שחקן תודה! נראית אסטרטגיה מעניינת למי שאינו מאמין בהמשך עליות משמעותיות, לא ממש ירדתי לסוף דעתך במשפט שכתבת: "המהלך מכסה עליות קלות עד עד רמת 1080 הנקודות". לא ברור לי אם התכוונת להשבוע או עד הפקיעה, כי מהלך עליות כזה השבוע עשוי להכניס את האסטרטגיה להפסד לא קטן.
אמנם מדובר בעליה צנועה של כשני אחוזים בלבד, אך 4 הקולים הכתובים בסטרייקים 1080, 1090 אינם משאירים מרווח לנשימה והקולים הקנויים ב- 1120 יהיו רחוקים מלהגן עליהם במקרה כזה וכן הפוטים הכתובים שממילא לא נותר להם הרבה בשר כרגע.
מסכים עם תרחיש הבועה אותו ציינת בסקירתך המאלפת, כרגע להערכתי אנו מצויים לקראת הנסיקה הסופית שרק בסופה יבוא מימוש רציני. 1100 לפני הפקיעה? מאמין שכן...
תודה והמשך שבוע נעים!
יופי של אסטרטגיה.
הדלתא בפתיחה הייתה -60
הדלתא עכשיו -80
המדד עלה איזה 10 נקודות, (היינו צריכים להפסיד איזה 600 ש"ח לפחות על פי הכיוון- לא כולל תטא)
והפוזיציה בהפסד של מאה ש"ח (בערך).
באמת להוריד את הכובע.
(למען הסר ספק- אניבאמת מתפעל. מחכה לראות מה יהיה בימים של מימוש!)
כן, חיים, אבל מה התוכנית אם נמשיך לעלות ל-1080 מחר והקולים יכנסו לכסף
יש איזה סטופ לוס או תיקון? מה עושים?
אשמח אם השחקן יסביר
כותב עם בטחונות,ציטוט:
פורסם במקור על ידי השנון 1
יש לי כסף בהשקעה סולידית,
(ממניות יצאתי מזמן)