המלצתי לסידרה: :) :) :) :) :) :)
Printable View
המלצתי לסידרה: :) :) :) :) :) :)
במלצת לסדרה 5 לא?? (הוא מדבר על 6)
הכתבה דווקא מעלה הסתייגויות באשר לתועלת של המהלך
ליעל,
רק לספור סמיילים עד 6 זה קשה?
למי שלא הבין, סדרה 5 קשורה לבניין הקרוי " מצודת ירושלים", סדרה 6 קשורה למתחם "משרד החוץ".
המימוש הראשון הצפוי הוא למתחם משרד החוץ.
על מצודת ירושלים מתנהל מו"מ.
והכל כבר נאמר והוסבר.
שיקלו היטב.
אני מחזיק באגחי"ם לצרכים ספקולטיבים בלבד הערכתי (שהיא מסתמכת על המלצת "שחקן") שתהיה נפילה בנדל"ן - במיוחד מזרח אירופה דבר שיכול לקרות עקב קריסת מדינה מזרח ארופאית או תרחיש דומה. במצב כזה השוק (כמו תמיד) יכנס לפאניקה ואז יהיה אפשר לחזור לסדרות הללו במחירים יותר אטרקטיבים אני מסכים איתך לגבי מי שמחזיק עד לפדיון שלא שווה לו למכור - אצלי כאמור המצב קצת שונה (חובב סיכון )
רם,
היית ממליץ להצטייד בעוד אגחי"ם מסדרה 6 של ב. יאיר
השוק עוד לא עלה וגלם את ההודעה להבנתי
מה דעתך?
לגולן,
לדעתי אין קשר בין מה שכתבת לבין האג"ח הבודד אותו בדקת , דבריך מתאימים יותר לשוק מניות הנדל"ן בכללותו, ואגב, אני בכלל נגד הכללות (בארגז הרקובים יש גם ראויים למאכל...)
לגולי,
אם עקבת אחר הודעותי/תגובותי, כבר המלצתי על כך .
גילוי נאות- וגם ביצעתי בעצמי.
וכעת השאלה איזו הודעה נקבל מחר ומתי (כלומר: בהנחה שתפורסם, האם לפני פתיחת המסחר או לאחריה...)
מאחל לכולנו הודעות חיוביות ותגובת האג"ח בהתאם.
gsk טועה
זו הודעה עתיקת יומין שפורסמה בגלובס ב-18/08/2009.
זה מקור:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000491018
למתי רז שלום,
חושבני שאתה טועה.
להלן הסברי:
בדו"ח החברה לרבעון 3 שפורסם לפני 3 ימים, בביאור 3 סעיף ו' מפורט שהאופציה שניתנה עד ליום 30/11/09 עדיין לא מומשה והקבוצה קיבלה דחייה של 3 ימים.
3 ימים מסתיימים בדיוק מחר. ולכן לא נראה לי שזה מיחזור ההודעה מגלובס.
וכמובן שמחר נהיה כולנו יותר חכמים...
ערב טוב.
הניסוח נראה דומה אבל המידע המהותי בכתבה החדשה הוא:ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתי רז
"שתי קבוצות רכישה השלימו בשבוע שעבר את רשימת הקונים, שירכשו מחברת ב. יאיר 90 דירות בפרויקט "משכנות האומה" בכניסה לירושלים. כל הקונים יחד ישלמו בעד הקרקע 71 מיליון שקל, שהם 790 אלף שקל לקרקע לדירה. כן ירכשו מב. יאיר שירותי בנייה. ב. יאיר עומדת להודיע רשמית מחר (יום ה', 3.12.09) על השלמת העסקה"
ההדגשה שלי.
בכל אופן מחר נהיה חכמים הרבה יותר.
ההודעה המצופה הגיעה, ראו במאיה.
אומנם קטנה מהמצופה, אך לא רע, חלק מומש ולחלק אחר דחייה לעוד שבוע, נקווה שגם הוא ימומש.
ברכות.